• 19.

    לגבי, יש לי רכילויות עסיסיות אודות מסעדות ושפים (ל''ת)

    גבי המרכלת, 29/05/06 22:32

  • 18.

    טוטו מסעדה מדהימה

    רחלה, 26/05/06 09:37

    היינו בטוטו כבר שלוש פעמים, למרות שאיננו תל אביבים וכל פעם נהנו עד מאד. אולי כדאי שהכתבת תקדיש כ100 שקלים ללכת בעצמה לראות מה קורה בטוטו ולא תבסס ת דבריה משמועות

  • 17.

    עיתונות או רכילות? טוטו מסעדה מעולה

    אילן נדיבי, 25/05/06 02:16

    היינו בפברואר ונהנינו. אכלנו אתמול מהתפריט החדש ומאוד נהנינו. נשוב בקרוב

  • 16.

    פסטות אמיתיות ומדהימות

    יחיאל בר עם, 14/05/06 16:11

    גבי יקרה
    תעשי חסד עם הקוראים ולעצמך פינוק אמיתי
    תערכי ביקור אצל יעקב קרסניק במפעל הפסטות''זוקה'' באבן יהודה
    זה לא מהעולם הזה
    פסטה שגם האיטלקים קונים
    (חברת אליטליה לנוסעי מח' עסקים)
    אני אמתין לתגובתך לאחר הביקור
    יום טוב

  • 15.

    פסטות טריות מעולות

    יחיאל בר עם, 14/05/06 09:04

    גבי
    תעשי שירות אמיתי לקוראים ותבקרי במפעל הפסטות זוקה באבן יהודה
    זו חגיגה אמיתית, וברמה גבוהה
    הם גם מוכרים לקהל הרחב

  • 14.

    הקנולי הכי טוב בארץ בטוטו

    טל, 13/05/06 20:04

    ואולי אפילו בעולם מי שלא אוהב כנראה לא טעם קנולי מעולם

    • אוכל טוב, קנולי מדהים! (ל''ת)

      ירון, 25/05/06 01:16

  • 13.

    פיני

    ערן, 13/05/06 11:47

    איני מסכים בכלל עם תוכן הכתבה אכלתי שם מלצרים מצוינים ואוכל שמזכיר לי את הבית של אמא.
    לא קשה לראות. כתבה מגמתית

  • 12.

    פיני בחצר- חויה מזעזעת כבר שנתיים!

    גלית גוטמן, 12/05/06 10:09

    שלושה ביקורים בשנתיים מחזקים את הרושם המזעזה של פיני בחצר על השירות והאוכל שלו. כנראה שצריך להחליף את הכמיה במקום על הים (בגלל אכזבות קשות גם במנטה-ריי)
    למקומות המושקעים והממוזגים שמתאמצים הרבה יותר כמו צ'ימיצ'אנגה וסושי סמבה

    • יחסי ציבור

      נו באמת, 12/05/06 13:21

      זו תגובה שקופה של מי שעוסקת ביחסי ציבור. סושי סמבה? צ'ימיצנגה?
      באיזה משרד את עובדת? תני לי לנחש.

      • עובדת? משרד? זו גלית גוטמן!

        שים לב!, 14/05/06 16:14

        תפקידה להיות יפה, ולהבין במסעדות. בעצם, במסעדות לא מגישים את הדבר הזה, נו, אוכל? זו סתם מתחזה

      • למה? מסעדות מצוינות

        נתנאל בורג, 15/05/06 07:26

        למה תגובה אינפנטילית על מקומות מושקעים ומקצוענים במיוחד שמקום כמו צ'ימיצ'אנגה מוכיח זאת 10 שנים ברמת מצוינות, השקעה ומקוריות שהיא אבן שואבת ללקוחות ולאנשי מיקצוע. למה להיות רע וקטן כל כך?

  • 11.

    אל באבור - בלון עיתונאי

    הילה, 11/05/06 23:30

    אל באבור יקרה ופלצנית בערך כמו בת''א אבל עם קשרים מצוינים עם העיתונות. אוכל דומה במחירים מאוד נמוכים אפשר לאכול אצל השכן שלו - מסעדת בית הבד.

  • 10.

    החצר האחורית

    איצק, 11/05/06 14:15

    אל באבור דליקטס

  • 9.

    טוטו מסעדה מצוינת

    שלי, 11/05/06 07:00

    שטויות במיץ האוכל בטוטו נהדר אתמול אכלתי שם יש מנות חדשות פשוט נפלאות ואשר לקנולי את באמת לא מבינה כלום

    • חצי חצי

      דון, 12/05/06 17:46

      בקרתי פעם שלישית אמצע שבוע
      בערב המנות היו בחלקן הגדול טובות
      במיוחד טרטר טונה ואנטיאס , קרפאצו
      אננס נפלא לסיום ארוחה.
      השרות איטי מאד חובבני עם רצון טוב
      פשוט חסר הגיון וסדר במיוחד שהמסעדה חצי ריקה ומנה נמצא ולא
      מנסה לתקן את המצב, מהירות תגובה
      קשר עין עם האורחים ישפר מאד את
      הביקור במסעדה.

  • 8.

    פלצנותתתתתתתתתת

    אורן, חיפה, 11/05/06 01:06

    לכו תאכלו חומוס במקום לנוציא את הכסף שלכם על שטויותתתתתתת

  • 7.

    פיני בחצר

    שף, 10/05/06 23:55

    לא נעים ולא טעים. צדקה הכתבת לגבי השירות

  • 6.

    מסעדת טוטו

    חלי, 10/05/06 23:33

    אני מאד אוהבת אוכל איטלקי. אכלתי בטוטו לפני חודש והתאכזבתי. חזרתי לפני יומיים, והיה ממש רע. גם שני שותפי לסעודה, שלקחו מנות אחרות, היו מזועזעים. השרות בסדר, הכוונות טובות, האוכל ממש רע. חבל.

  • 5.

    פיני בחצר

    שמואל, 10/05/06 23:18

    האוכל ובמיוחד השרות לא מצדיק את המחיר ובטח לא מצדיק מתן תשר

  • 4.

    אל תפספסו את פיני

    מיכל, 10/05/06 22:36

    צר לי אך איני מסכימה עם הנכתב על פיני, לא יצא לי לבקר בגלגול הקודם של המסעדה אבל כחובבת מסעדות המלצרים נטולי יומרה והיום קשה למצוא את המעלה הזו במלצרים,האווירה נעימה וכייפית. והאוכל, טוב זה עניין של טעם. טעים מאוד ואפילו מאוד מאוד מומלץ בחום

  • 3.

    האם אחת מהמסעדות בביקורת כשרה?

    אלי, 10/05/06 20:23

    אתם יודעים, כחצי מהציבור שומר כשרות. אין לי שום רצון לקרוא כתבה שלימה על מסעדה רק כדי לגלות שהמסעדה אינה רלבנטית עבורי.

    האם כ''כ קשה לכתוב את האינפורמציה הזו בראש הכתבה?

    • ביקורת מסעדות כשרות זה כמו (ל''ת)

      ביקורת ספרותית, 10/05/06 21:33

    • תקרא ביקורת מסעדות ב''הצופה'' או ב''יתד נעמן''

      קובי, 10/05/06 23:05

      ואל תכפה עלינו את המנהגים שלך.
      למה אני כאיש חילוני לא מעלה בדעתי לפנות ליתד נעמן או לצופה ולבקש שיכתבו לכבודי ולכבוד חברי אוכלי הטרפות על מסעדות לא כשרות?

  • 2.

    זה לא זה.

    אביב, 10/05/06 18:15

    הייתי,אכלתי,שילמתי והתאכזבתי.מנה שטרום צריך לחזור למה שהוא יודע טוב,להדריך אחרים.

  • 1.

    אכן, שטרום מבשל אוכל אחד לעיתונאים ואוכל אחר ללקוחות

    זמירה, 10/05/06 15:29

    כי בתור לקוחה שלא מכירה את שטרום וששטרום לא מכיר אותה - האוכל היה רע, רע, רע

    • טוטו טצ טצ טצ טצ טצ

      חבל, 11/05/06 15:50

      גם אני אכלתי שם ולא נהניתי
      חשבתי לבוא פעם נוספת במחשבה שאולי הבחירות שלי לא היו מוצלחות
      אבל כניראה שזו לא הבעיה
      חבל
      המקום מעוצב לעילא

      • טוטו מסעדה מצוינת

        רחל המרכלת, 22/05/06 17:37

        איזו מין עתונאות זו? מביש, לעיתון אין כסף לשלוח אותך? מה זה צריך להיות, זה מייתר את העיתונות - לא נקרא עיתונים ונשאל אחד את השני אודות מסעדות.....מביש
        אלא שבשבוע האחרון הודיעו מספר לא מבוטל של אנשים שהאוכל הנוכחי במקום פשוט לא טעים.