• 7.

    אחלה מרשם

    מיכל, 09/11/07 10:43

    מרשם קל ונוח ולא צריך להב
    סביר יותר ממה שהוסבר !

  • 6.

    על כמה מנות מדובר ? (ל''ת)

    רייסין, 08/05/06 12:37

  • 5.

    לזה אני קוראת מתכון בגרוש

    אליין, 26/04/06 09:41

    אפילו את ההכנה של המרנג היא לא טרחה לתאר כראוי

  • 4.

    זה הכל התנור - לכן מצהיב לך

    תות, 22/04/06 14:21

    הקינוח הזה מפיל כל אורח וכל דודה והוא הכי הכי הכי קל בעולם להכין, הקטע המסובך באמת זה האפייה של המרנגים. לצערי, רק אם יש לך תנור משובח אז באמת 100 מעלות שעתיים עושות את העבודה, אחרת, יוק יצאו לך מרנגים צהבהבים עד חומיים. אבל זה טעים גם ככה...

  • 3.

    קליל ???

    yael, 22/04/06 04:58

    למה הכוונה להכנה או לקלוריות
    קליל לא היתי מגדירה את זה

  • 2.

    מרנג צח כשלג

    תמרה, 21/04/06 21:25

    מדוע רק בצילומים המרנג יוצא צח כשלג אולם בבית הוא הופך לזהוב אולי משהו יתן פתרון מעשי

    • גם להם זה הזהיב מעט

      אלי, 22/04/06 01:09

      בתמונה הראשונה זה לפני האפיה
      וכשהיא שמה את השוקולד שימי לב שהמרנג ממש זהוב.

    • תשובה: למה מזהיב

      merlo1, 21/02/07 13:24

      ככל שתאפי בחום יותר נמוך ישאר יותר לבן. אך זה יצריך אפייה יותר ארוכה.

    • פשוט מאוד

      עינת, 30/09/09 16:08

      לשים בתנור עד 100 מעלות, זה מצריך שעתיים למרנג לפבלובה, במידה ותירצי לעשות נשיקות קשות יש להשאיר לפחות 4 שעות

  • 1.

    הכל טוב ויפה אבל

    אני, כאן, 20/04/06 20:30

    התמונות באמת נהדרות וגם כתוב חינני אבל עדיין, המתכון לא נראה פשוט להכנה לבעלי שתי ידיים שמאליות שכמוני

    • בשבילך המציעו את הפרילי תות (ל''ת)

      יוש, 21/04/06 10:58