• 22.

    איזדורה

    הנהתן מהפורבינצ, 26/08/06 01:09

    מסעדה מאד נעימה, האוכל מעולה , השרות נפלא . העיצוב, עם כל הכבוד לפיבקו , יצר מחנק בשל האפלולית השחור השולט, והווילונות הכבדים.
    אפשר למזג במידה סבירה ולא מקפיאה.

  • 21.

    איפה ביפו נמצאת 'אבו מרוואן' ? (ל''ת)

    סיירת חומוס, 14/06/06 15:47

  • 20.

    רק קורנד ביף, פסטראמי

    NYC1, 27/03/06 07:40

    או בריסקט, כולם עולים על רואסט ביף, יש לאכול רק ב''קרנגי דלי'' או ב''סטייג' דלי'' במנהטן. דלי-קטאסן.

    • קורנד-ביף הכי טוב!

      חיים, 27/03/06 16:44

      רק ב 2nd AV Delly בניו יורק. תתחילו ללכת על השדרה הנ''ל עד שתראו את השם כתוב בענק באותיות רש''י מעל המסעדה. כשר, מצוין. ותזמינו את מה שהמלצרים ממליצים. עוד אחזור!

  • 19.

    חיים כהן שף מוערך ומוכשר אבל אין בכתבה הזו ערך מוסף מלבד יחס''צ (ל''ת)

    מבקר פרסומות, 27/03/06 07:30

    • לך תישן על האף (ל''ת)

      מימי, 27/03/06 08:45

  • 18.

    השף המדהים ביותר בארץ (ל''ת)

    ניק, 27/03/06 06:48

  • 17.

    חיים,אולי תסביר לי-איך?איך? אוכלים אשכים של חיה ?

    גליה, 27/03/06 06:33

    לא ברור לי איך אנשים אוכלים מוח , אשכים , או בולבול של חיות . מספיק מגעיל לאכול נבלות , אבל א ש כ י ם?
    מה אתה על אי בודד שלא נשאר מה לאכול . בחייאת חיים , תסביר את זה ,הרי באשכים מתרכזים הזרעים של החיה - אם הוא היה בחיים היית בולע את הפליטה שלו ?

    וחוץ מזה אולי תעזוב הכל ותוציא ספר של הבישול האורפאלי ? שאנשים יבינו מה זה אוכל מחמם לב ,בריא , שמזכיר את הבית עם הריחות הנהדרים של אמא , בניגוד לאוכל של חמותי הטריפוליטאית - לא מלא בשמן , ומכיל יותר משלושה מוצרים קבועים , שמסכן את המבשל שאנשים לא יעזבו את הבית שלו .......

  • 16.

    גם אני מת על רוסביף,אבל אני לא יודע איפה להשיג את בארץ (ל''ת)

    אבי, 26/03/06 23:12

  • 15.

    אין מילים!!!!

    בדרך לאשדוד..., 26/03/06 21:34

    שידור חוזר או לא, תמיד תענוג לצפות בחיים מבשל (זה ניראה קל כמו הליכה בפארק) ולאחר מכן להכין בבית. התוכנית האחרונה עם רפי כהן היתה מעולה.

    קנו את הספר - מומלץ!

  • 14.

    איזדורה מסעדה נהדרת

    אושרת, 26/03/06 20:35

    אני גרה בת''א וכבר ביקרתי פעמיים במסעדה החדשה, כל רגע שם תענוג צרוף. נהנתי מהאוכל השירות וכמובן האווירה

  • 13.

    חיים כהן

    אסתר, 26/03/06 20:05

    אתה מבשל נהדר אבל חמרים לא ריאליים היכן ניתן להשיג את הבשר שאתה מבשל ואת הדגים זה לא בדיוק
    בנמצא. הייתי מאד שמחה לבישול
    עם חומרים מהמרכולים

    • הספר''כל ארוחה חגיגה'' מוצהר כחומרים מהמרכול בלבד

      נורה, 26/03/06 22:05

      ספר חדש למדי מהחודשים האחרונים מוצהר כספר שכל החומרים לבישול בו נלקחו מהמרכול השכונתי

  • 12.

    חיים כהן לערוץ מיסחרי

    שוגי, 26/03/06 20:05

    מספר 1 בארץ , הוא נולד עם זה. חבל שהתוכנית שלו רק פעם בשבוע עם שידורים חוזרים.

  • 11.

    לא טעים באיזדורה (ל''ת)

    אכלתי, שם, 26/03/06 17:15

  • 10.

    חיים כהן השיף מס 1 בערוץ 1-תותח!!!

    מלי, 26/03/06 15:48

    אסור לפספס את התוכנית הנפלאה
    שום פלפל ושמן זית!
    תוכנית מענינת מתכונים טעימים
    פשוט כיף!!!
    תודה לחיים ולהילה

  • 9.

    אאאחחחחח... חיים....

    בעז, 26/03/06 15:47

    לו רק הייתי אישה...

  • 8.

    איש יקר, טבח בחסד עליון (ל''ת)

    גיא, 26/03/06 15:15

  • 7.

    2001-1985 == 18???

    גיא, 26/03/06 15:14

    הגהה
    ובעברית
    proof

  • 6.

    שום פלפל ושמן זית

    צופה, 26/03/06 15:10

    זו צכנית האוכל הטובה בישראל. בלי הפלצנות של אייך שני ובלי הסנוביות של אהרוני. אוי למי שיוריד אותה מהמסך

  • 5.

    כל מתכון שלו שמנסים יוצא 10 !!! (ל''ת)

    בילי, 26/03/06 15:07

  • 4.

    ראשל''צ פריפריה?

    אירית, 26/03/06 14:57

    ראשון לציון היא פריפריה? מתי היית פעם אחרונה בראשון. היא העיר הרביעית בגודלה בישראל.

    • כן

      רונית, 26/03/06 15:33

      ובכן - כן.

      • תל אביב אלק

        כן?, 27/03/06 09:03

        הכי אני מת על כל מני נובו - ת''א שהגיעו מעכו או ערד להשכיר דירה בת''א בגיל 30 ומשחקים אותה תל אביבים. ומנסים ללמד אותנו מה זה סטייל. אין כמו ראשון.

  • 3.

    אם ערוץ 1 יורידו את התוכנית שלו..

    ענבל, 26/03/06 14:40

    זו תהיה הטעות הכי גדולה שלהם, זו התוכנית היחידה שרואים בערוץ הזה והיא באמת עשויה טוב.

  • 2.

    כתבת יחסי ציבור מספר 398 (ל''ת)

    בוש ונכלם, 26/03/06 14:32

  • 1.

    אין כמו רוסטביף בניו יורק. כן, זה שבדליקטסן

    אין בארץ כזה, 26/03/06 14:30

    עם מלפפון חמוץ תוצרת בית.

    חיים כהן. איך עושים את זה?