כל משפחה שמכבדת את עצמה בפלנדריה מחזיקה מתכון משפחתי שעובר מדור לדור. במשפחה שלנו משרים את הבשר בבירה שלושה ימים (כן, שלושה ימים). לא שמים כרוב, וגם לא תפוחי אדמה, אבל שמים שזיפים מיובשים וקצת פלחים מקולפים של תפוח עץ חמוץ.
לעניין תפוחי האדמה, במקום לבשל אותם ביחד עם הבשר, הכינו סטוּמפ, שזה פירה של תפוחי אדמה וירק נוסף, כמו גזר, כרישה/לוף (מעולה), כרוב ניצנים, בצל, וכו'. לא לשכוח לשים אגוז מוסקט. אוף אני מתגעגע...