• 6.

    עופר

    שף עופר, 17/10/09 14:49

    שלום אני עופר דרעי שף מאזור אשדוד אשמח מאוד עם אכול לקבל יעוץ בקשר לתכנים או פרטים אשר יכולים לעזור לי לעמוד מול ביקורות של משרד הבריאות וטיפים אשר יכולים לעזור לי להמשך הדרך כשף בארץ אשמח מאוד גם עם אני יוכל לקבל קלסר גדוש עם כול החומר הרלבנטי כיום על ספקים +טלפונים חיוונים להמשך דרכי כשף קלסר יהיה מורכב מכול הנהלים של משרד הבריאות כול התקנים שיכולים שיכולים לעזור לי להמשך הדרך גם עם זה בתשלום

    בתודה השף עופר דרעי השמח להמשך קשר בטלפון 0549738315

  • 5.

    ואני חשבתי שהארץ זה לא רק גוש דן

    קובי, 29/01/06 17:04

    צסתבר שאין איפה לאכול פרט לאזור הרצליה ות''א...

    מוזר מאד

  • 4.

    מסעדות לפלצנים

    יקר יקר, 29/01/06 16:55

    יושבים במסעדה ומשלמים מאות שקלים או אולי אלפים לשולחן .
    ובסוף הכי טעים לכולם זה חומוס טוב

  • 3.

    למה תמיד מקפחים את שומרי הכשרות? (ל''ת)

    אבי, 29/01/06 15:10

    • לילית כשרה (ל''ת)

      שוש, 30/01/06 10:30

  • 2.

    מסה

    מאוכזב, 29/01/06 14:11

    מסה מסעדה בינונית לחלוטין, עם אוכל מאכזב ביותר

    • agree (ל''ת)

      Aviad, 30/01/06 02:04

  • 1.

    סושי סמבה - פלצנות ישראלית

    א., 29/01/06 12:35

    כל ישראלי ''רץ'' לסושי סמבה בניו יורק. מקום נחמד - נכון. אבל מכאן ועד לקרוא למקום ''סושי'' - הדרך ארוכה.
    הסושי סביר, אבל זה *לא* מקום לסושי לאוהבי סושי אמיתי אותנטי. בנוסף, המחירים פלצניים.
    מי שבניו יורק ורוצה סושי אמיתי שילך ל Tomoe Sushi - מ-ד-ה-י-ם ואין אפילו שמץ פלצנות.