• 3.

    דרך הכנה לא נכונה- ותגובה ל1+2

    השף האלמוני, 22/04/06 07:34

    ככה לא עושים את הקרם לטארט .

    צריך לבשל על אמבט מים .

    ואת החמאה צריך להוסיף רק אחרי שהקרם ירד מהאש והתקרר חלקית.

    ובכלל כמעט כל דרך ההכנה שיקרית.


    ובכלל הקרם הזה פאסה לגמריי ולא מומלץ.


    ומגיב 1 -אי אפשר לשרוף עם גזיה כי האש עולה למעלה ולא מטה. בדוק.

    ולמגיב 2 אין שגיאה ביחסי המתכון .

    אבל יכול להיות בהחלט שלא תצטרך את כל הקרם או הבצק. וחוץ מזה נראה לי שהכמות מספיקה לשני טארטים ,ז''א 16 מנות קטנות.

  • 2.

    טעים, מניסיון - אבל - 400 גרם חמאה?!

    אוהבי מיקה, 12/01/06 18:37

    זו לא טעות במקרה?

    • ועוד 150 ג' בבצק ושלא לדבר על כמות הסוכר. והביצים

      100%, 13/01/06 08:00

      זה לא טארט זה ארוחה ליום שלם

  • 1.

    באיזו תבנית להשתמש?

    דוגו, 12/01/06 15:48

    זהו הקינוח האהוב עלי ביותר. מיקה עושה אותו בתבנית פאי 12 ס''מ.
    אז לכמה תבניות המתכון מתכוון?
    הצעה: למי שאין ברנר (מבער) יכול להשתמש בגזייה של הקפה שחור, כל בית ישראלי מצוי מחזיק בגזייה, לא?