• 8.

    בשר מוכשר מלוח

    מלחיה, 06/01/06 21:57

    אם מכינים את הצ'ולנט עם בשר מוכשר יש להוסיף פחות (!!) מלח - כי בשר מוכשר מלוח. בדיוק ההפיך ממה שכתוב במתכון

  • 7.

    בא לי חמין! (ל''ת)

    יהודי בגולה, 06/01/06 13:29

    • גם לי !!!! (ל''ת)

      יהודיה, 06/01/06 18:50

      • גמאני מהגולה

        עוד יהודיה, 10/01/06 12:35

        דווקא לא מתחשק לי...
        אני לא מצליחה לבשל אותו כמו אמא שלי.(שרחוקה מכאן מאוד,בישראל...)

  • 6.

    ללא בישול מוקדם

    יהודית, 06/01/06 08:22

    אני מבשלת חמין מרוקאי עם שעועית וחומוס,קצת שמן בתחתית הסיר,
    בשר אדום ללא שומן,חיטה בשקית קוקי,תפו''א,ביצים,שני ראשי שום.מתבלת,מכסה הכל במים ומכניסה לתנור ל 100 מעלות(לא טורבו) לכל הלילה.לא צריך להשרות את הקטניות לפני הבישול

  • 5.

    אימי היתה מוסיפה 200 גר' מרגרינה

    אמא, 06/01/06 07:32

    במקום שומן בקר

  • 4.

    החמין

    חני, 05/01/06 22:46

    תגובה ל1.
    במה בדיוק יתבשל חמין טעים אם הוא נטול שומן?במים? אפילו טונה לא טעימה במים, אז חמין???????

    • hamin sepharadi/mitzri

      jeanette, 08/01/06 09:08

      what about sepharadic hamin?

  • 3.

    The day after dont add cold water in the saucepan (ל''ת)

    add only very, 05/01/06 22:20

  • 2.

    חמין מרוקאי

    סקסית מהקריות, 05/01/06 21:42

    תרשו לי להמליץ על החמין הכי טוב בעולם,לוקחים חמין של אמא מרוקאית מיום שבת,משאירים אותו במקרר עד יום שלישי לפחות ואז מחממים ואוכלים,הכי טרי בעולם! תנסו ותראו שלא תפסידו..

  • 1.

    200 גרם שומן בקר?

    רזה, 05/01/06 19:38

    אין שום צורך להוסיף שומן לחמין, בפרט אם משתמשים בעצמות בקר. העושר של החמין בא מהבישול האיטי ומהתיבול, לאו דווקא מהוספת שומן.