• 4.

    מתכון סתמי,ובכלל הכי טוב לפירות ים:שמן זית יין לבן ועשבי תיבול טריי

    רייצ'ל, 03/03/06 20:24

    טריים.מספיק עם השמנת,רק שפים שמנסים לטשטש טעמים (לא בטוחים בעצמם) מבשלים כל דבר עם שמנת...ועוד לא הזכרתי את השומן והכולסטרול

    • אויש

      לי, 11/08/07 08:34

      שתקי

  • 3.

    מה זה משנה?

    רוני, 08/02/06 11:57

    תגיד איזה וג שרימפס צריך?
    ו גם איך לקלף אותו או ש אפשר לקנות אותו מקולף ו איפה ..


    תודה רוני

  • 2.

    Butter

    Shuky, 19/01/06 00:46

    With butter it will not be KOSHER

    • חח אוי

      לי, 11/08/07 08:33

      אני מקווה שזה איזה סוג של בדיחה ואתה לא באמת כל כך טיפש

  • 1.

    לטגן עם חמאה או שמן? (ל''ת)

    קובי, 02/01/06 16:05

    • מומלץ עם חמאה (ל''ת)

      ר, 02/01/06 18:32

      • מה זה?

        רוני, 08/02/06 12:01

        תגיד מה זה רוקפור?

        • גבינה

          לי, 11/08/07 08:34

          חתיכת אידיוט.