• 10.

    האם אפשר לכבוש זיתים בבקבוק קולה?

    עדן, 11/11/06 18:01

    מישהו ניסה ? יש לכם טיפים? תודה

    • תשובה

      שף מרדכי, 02/06/08 22:31

      כן בהחלט אפשרי עדיך בבקבוקים של הקריסטל2 ליטר יש יותר מקום

  • 9.

    מליחות יתר בזיתים שחורים כבושים

    נחמן ברבר, 23/03/06 13:01

    לפני כחודשיים כבשתי זיתים שחורים בשכבות מלח לפי ההדרכה שלכם. אחרי כחודש ניקיתי מהמלח והכנסתי למקרר, לפריזר. אחרי עוד כחודש במקרר הוצאתי - ולאכזבתי (ובעיקר אכזבת בני משפחתי) הזיתים מלוחים מידי. תבלתי בשמן זית וקצת פלפל שחור - ולא עזר, עדיין מלוחים מידי. האם יש דרך להפחית את המליחות?

  • 8.

    היום עשיתי עגבניו ירוקות כבושו

    המובטל בטיטו, 27/11/05 23:55

    אבל אני לא יודע תוך כמה זמן זה מוכן
    טוב אני אעדכן בהמשך לגבי איך יצא

  • 7.

    ביצים כבושות?

    יעקב, 16/11/05 22:00

    ירחם האל על מי שיתקרב לזה. וברצינות, האם אין כאן סכנה בריאותית?

    • לי היתה אסוציה גסה.... (ל''ת)

      מבט מבחוץ, 17/11/05 07:52

  • 6.

    די לכיבוש (ל''ת)

    פלסטיני במלח, 16/11/05 18:49

  • 5.

    חמוצים לא עושים בחורף

    גב' פלפלת, 16/11/05 09:58

    אלא בתקופת הקיץ, כשהירקות בשלים ובשפע ולא יקרים. זה כלל בסיסי ביותר, כך שעיתוי פרסום הכתבה משונה (בלשון המעטה).

    • כבישת חמוצים בחורף

      איתמר, 20/11/05 12:40

      למרות היוקר של תקופת החורף,זה הזמן להחמיץ .מה יותר טעים מי עדשים,שעועית,טשולנד ועוד הרבה מאכלים ''כבדים''בתוספת לחמוצים?
      למעשה 365 יום בשנה מתאימים להחמצה.בתאבון!

  • 4.

    סתם הרהור קטנוני

    חומץ בן יין, 15/11/05 18:37

    אם אותם חמוצים לא חוסלו אחרי 20 שנה , מה אנחנו צריכים לחשוב על יכולת הכבישה של הגברת?????

    • הנשק הסודי של פושקרנה

      אריה, 15/11/05 23:58

      אני מניח שאם הצנצנת של פושקרנה תתפוצץ, זה יכול להיות בעיה למי שיהיה בקוטר של ק''מ ממנה. אז תזהרו לא לעצבן אותה.

    • תחשבי על הביצים הכבושות של בעל (ל''ת)

      חלמוני, 19/11/05 08:26

  • 3.

    תמיד לומדים משהו חדש

    אסף, 15/11/05 17:46

    כתבה שממחישה את המגוון האינסופי של רעיונות : מה לכבוש ואיך...

  • 2.

    כתבה מצוינת

    דינה, 15/11/05 17:01

    אני הולכת לכבוש את בעלי לשנה בצינצנת. אולי יצא ממנו משהו טוב.

    • נראה לי ש... כנסו

      חמוצי, 15/11/05 18:09

      אני חושב שה ''מלפפון'' שלו יהיה חמצמץ למדי!!!!!!
      דווחי לנו על התוצאות

  • 1.

    גם קליפות אבטיח

    אוהבת חמוצים, 15/11/05 16:43

    גם קליפות אבטיח לאחר שנוכו מכל חלק אדום ומעט מהלבן ניתן להחמיץ וזה טעים אז לעונה הבאה למי שמעוניין אותו דבר בדיוק כמו מלפפונים עם קצת שום ושמיר נהדר