• 5.

    הנחות מופרכות

    סעיד הסועד, 01/11/05 12:29

    כבוד השף אולי דיקטטור גדול במסעדותיו, אבל חלק מהאזהרות והמסקנות שלו ממש מגוחכות.

    אני בא כדי ליהנות מהאווירה, זה נכון, ומהאוכל, עוד יותר נכון, אבל ממש לא רוצה לשלם פי כמה וכמה רק כדי שישלמו על תנור לאפיית לחם טרי.

    גם המטבח של רובנו בבית רחוק מהסטריליות של חדר ניתוח ואף אחד לא חטף בגלל זה הרעלת קיבה.

    כולנו הזדמנו למסעדות עם אוכל מ-ע-ו-ל-ה, שהשאיר בנו עונג בל יימחה, גם אם ''נפלו'' במי מהמבחנים הצרים של כבוד השף.

    כך שלצד סימנים מובהקים למקום מזלזל (שפשוט לא נעים להיות בו) או מטונף (ואת זה לא צריך לחפש על פאנל הבלטה שעל יד הפינה האפלה שמאחורי הואזה), בשורה התחתונה השאלה היא האם היה לנו נעים וטעים.

  • 4.

    don't miss hell's kitchen (ל''ת)

    limor, 01/11/05 05:46

  • 3.

    פרפקציוניסט ללא פשרות

    דון, 01/11/05 00:22

    יש לא מעט מסעדות טובות בארץ
    אבל מי שמגיע לרמה הזאת
    מול ים צימיצנגה אורקה
    כל אחת בדרכה שלה .

  • 2.

    יש לו גם 2 סדרות חדשות שישודרו

    מני, 31/10/05 15:57

    בערוץ יס וויקאנד.

  • 1.

    הייתי מציע לשף מסוים מאוד בארץ

    סועד מאוכזב, 31/10/05 15:55

    לקרוא טוב טוב את סעיף 6.
    גרגיר פנינה שנקטפו ע''י עלם חמודות בסיאם האקזוטית, מבושלים בקמצוץ מלח אטלנטי ומוגשות על מצא של נייר פועלים: זה אורז ולא יותר. חבל להרוס ארוחה מענגת בנסיון לפתור את משמעות התפריט, לא חראם על הסועדים שעולים לירושליים?