כבוד השף אולי דיקטטור גדול במסעדותיו, אבל חלק מהאזהרות והמסקנות שלו ממש מגוחכות.
אני בא כדי ליהנות מהאווירה, זה נכון, ומהאוכל, עוד יותר נכון, אבל ממש לא רוצה לשלם פי כמה וכמה רק כדי שישלמו על תנור לאפיית לחם טרי.
גם המטבח של רובנו בבית רחוק מהסטריליות של חדר ניתוח ואף אחד לא חטף בגלל זה הרעלת קיבה.
כולנו הזדמנו למסעדות עם אוכל מ-ע-ו-ל-ה, שהשאיר בנו עונג בל יימחה, גם אם ''נפלו'' במי מהמבחנים הצרים של כבוד השף.
כך שלצד סימנים מובהקים למקום מזלזל (שפשוט לא נעים להיות בו) או מטונף (ואת זה לא צריך לחפש על פאנל הבלטה שעל יד הפינה האפלה שמאחורי הואזה), בשורה התחתונה השאלה היא האם היה לנו נעים וטעים.