• 26.

    יקרן ומתקמצן על כשרות (ל''ת)

    אוהב כסף לא ישבע כסף, 27/07/14 19:33


    IP: 79.179.4.47דווח על תגובה זו

  • 25.

    אכלתי אצל עובד ולא התחתנתי. אז מה כל הסיפורים האלה?

    לריסה, 04/11/12 09:31

    הבטיחו לי שמי שאוכל שמה מתחתנת.

    IP: 192.114.2.47דווח על תגובה זו

  • 24.

    מה הקטע עם ביטויים כמו ''דרבי'' ו''כל המגרש'' זה בולשיט!

    תום, 15/10/12 14:12

    תן להזמין כמו בן-אדם! עזוב אותך אותך משטויות של ילדים מטומטמים!
    סביח זה סתם משעמם, גם הסביח הכי טוב בעולם לא יכול להתחרות עם מנה שווארמה סטנדרטית!

    IP: 89.139.88.246דווח על תגובה זו

  • 23.

    לא נוגע בדבר הזה (ל''ת)

    שירקעס, 15/10/12 09:57


    IP: 80.179.201.238דווח על תגובה זו

  • 22.

    חציל מטוגן זה לא בריא !

    לא עובד עליי, 15/10/12 09:22

    כתוב בגמרא שחצילים וקישואים זה לא בריא ,
    וכמובן מיותר לציין שאוכל מטוגן ספוג שמן יכול רק לגרום לסתימת עורקים , שלא לדבר על פיתה שלמה מקמח לבן שזה מנפח את הבטן ומשמין .בקיצור מי שרוצה לקבוע תור לצינתור שימשיך לאכול סביח .

    IP: 46.116.212.39דווח על תגובה זו

  • 21.

    יקר!!!

    אילן, 14/10/12 19:04

    אין הגיון לעלות את המחיר כל שנה בשקל שתיים.
    אצל הקונים הכוח לבלום או להוריד את המחיר של כל האוכל המהיר.
    פשוט לא ללקנות במחירים כאלה.
    הסביח עלה לפני 5 שנים 14 שקל היום 19 ואם ימשיכו ללקנות הוא יעלה בשנה הבא ל21 שקל.
    אני ממעט לקנות שווארמות,פלאפל,סביח וכו' מחירים מוגזמים.
    מחיר הגיוני לפאלפל 10-12 שקל
    שוווארמה לאפה 26 שקל.
    סביח 11 14 שקל.
    יותר מיזה לא קונים וכך כוח ציבור הקונים קובעים את המחיר השוק.

    IP: 85.65.163.191דווח על תגובה זו

  • 20.

    הכי טוב בעולם בתחומו-מייקל ג'ורדן ומסי של הסביח. תנו כבוד !! (ל''ת)

    לאנס ארמסטרונג הנוכל., 14/10/12 18:54


    IP: 84.228.18.90דווח על תגובה זו

  • 19.

    זו באמת המנה הכי טעימה שיש ! (ל''ת)

    דנה, 14/10/12 18:37


    IP: 199.203.158.106דווח על תגובה זו

  • 18.

    כן רק חבל שעובד לוקח כאלה מחירים יקרים על סביך , לא תודה! (ל''ת)

    אפי, 14/10/12 18:17


    IP: 79.181.206.234דווח על תגובה זו

  • 17.

    רק על האשכנזים בגבעתיים ותל אביב הוא יכול לעבוד, סביח צולע ושירות גרוע (ל''ת)

    משה, 14/10/12 18:08


    IP: 79.176.242.227דווח על תגובה זו

    • חה! (ל''ת)

      תום, 15/10/12 14:08


      IP: 89.139.88.246 דווח על תגובה זו

  • 16.

    מופרך

    אדי, 14/10/12 17:40

    עם כל הכבוד לעסק המשגשג של עובד , ואני מפרגן לו על הצלחה מתמשכת זו. מעולם לא הייתה בשורה קולינרית במזנון הזה.
    אדם רעב לא אמור להתרשם מהתור, מהתמונות על הקיר , ובעיקר מבילבולי השכל שצריך לזמר שרוצים מאכל שהוא ס''ה פשטני במיוחד ולמען האמת לא ממש משביע אם מגיעים רעבים ולכן התמורה לכסף היא מוגבלת.
    המזנון של עובד ישרוד כנאה עוד כמה שנים.
    החבורה הצעירה והחביבה בקרליבך כנראה תזכה לעדנה של כמה חודשים בטרם התל אביבים ילכו לטרנד הבא ויקרבו את המיזם הזה.

    IP: 109.64.232.184דווח על תגובה זו

  • 15.

    הסביח של עובד הכי טוב בעולם ללא ספק (ל''ת)

    משה מניו יורק, 14/10/12 17:32


    IP: 90.184.73.112דווח על תגובה זו

  • 14.

    כולו חציל מטוגן עם ביצה קשה,,סלט,,,

    בוזגלו, 14/10/12 17:32

    אצל הערבים זה אוכל של עניים,אצל האשכנזים זה מעדן,ללקק את האצבעות איך ,איך עד היום לא זכה לציון בין לאומי ,של מישלאן,,3כוכבים לפחות.

    IP: 79.181.199.30דווח על תגובה זו

  • 13.

    אכן הסביח הכי טעים ביקום !!! בהצלחה (ל''ת)

    ירושלמי, 14/10/12 17:11


    IP: 148.177.129.212דווח על תגובה זו

  • 12.

    אחלה (ל''ת)

    בחלה, 14/10/12 17:04


    IP: 46.121.125.175דווח על תגובה זו

  • 11.

    סביח לא צריך תואר באוניברסיטה

    חבטו, 14/10/12 16:57

    אפשר לחשוב איזה סודות יש כאן. כולה פיתה חומוס ביצה קשה עמבה חצילים טבולים ומטוגנים בשמן עמוק סלט ירקות ופלפל חריף את כל התורה הזאת אפשר ללמוד גם בשוק הכרמל אפשר לחשוב שעובד עם כל הכבוד לו סיים איזה תואר בהרוורד או במכללה כלשהיא .הכל עיניין של מזל יש גם אחרים שעושים סביח לא פחות טוב ממנו
    בכל מקרה אני מאחל ל2 החברה שיצליחו

    IP: 46.116.208.242דווח על תגובה זו

  • 10.

    יאללה נראה אותך מקרקס אותו ! ! ! (ל''ת)

    כמה בדרבי?, 14/10/12 16:53


    IP: 194.9.253.225דווח על תגובה זו

  • 9.

    הסביח של עובד טעים ובמחיר נורמלי, אם הם יעלו את המחיר

    תל אביבי שפוי, 14/10/12 16:50

    אף אחד לא יבוא לשם.

    IP: 212.25.66.59דווח על תגובה זו

  • 8.

    עשיתי מילואים ברמת הגולן עם עובד לני בערך 17 שנה והוא (ל''ת)

    אורי, 14/10/12 16:44


    IP: 62.90.139.44דווח על תגובה זו

  • 7.

    יופי ! (ל''ת)

    Chai, 14/10/12 16:39


    IP: 57.66.70.225דווח על תגובה זו

  • 6.

    ואללה הבן אדם גאון

    יהורם, 14/10/12 16:36

    מוכר מנה עם ביצה וחציל ב 19 שקל, ויש לו תור מפה ועד הונג קונג, עד השעות המאוחרות של הערב, רגע עד כניסת השבת ומייד ביציאתה.
    כל הכבוד לו, מנה טעימה במחיר מופקע - הדרך הקצרה להיות מליונר

    IP: 82.166.34.78דווח על תגובה זו

    • ממני הוא לא קיבל גרוש . (ל''ת)

      עבודה בעיניים ועל הפה, 19/10/12 12:32


      IP: 109.64.202.146 דווח על תגובה זו

  • 5.

    עבודה בעיניים. סביח לא מליגת העל סתל ליגה ב'

    שושו, 14/10/12 16:35

    רק יחסי ציבור עושים לסביח שלו.
    יש ברמת גן ובגבעתיים סביח שלא רואה אותו ממטר.
    מהליגה הבחירה בארץ ובאיכות ליגות מחול.
    כבר אין תור כמו שהיה פעם.
    די שחררו אותנו מהשטויות שלכם יש סביח בכל עיר שיותר טובה ממנו.

    IP: 81.218.68.171דווח על תגובה זו

  • 4.

    אוכל של אשכנזים חזירים קמצנים (ל''ת)

    רון, 14/10/12 16:24


    IP: 46.117.150.10דווח על תגובה זו

  • 3.

    איזה שטויות ובלבולי מוח כולה חציל בפיתה עם ביצה

    שרון, 14/10/12 16:23

    מלא שמן וגועל אחד גדול מונחים מעולם הכדורגל אלק... כל טמבל פה נהיה לי מלך

    IP: 46.117.150.10דווח על תגובה זו

  • 2.

    אלק עליה לרגל מלא אשכנזים שממלאים את הבטן בזול בשמן יום יום (ל''ת)

    שרון, 14/10/12 16:22


    IP: 46.117.150.10דווח על תגובה זו

  • 1.

    עובד בשטח, עובדיה במתח?

    ווקג, 14/10/12 16:21

    האמת, סביח נחמד, אבל הרבה יותר אובר רייטד ממה שהוא באמת - פיתה, חצילים, סלט וביצה ב18 שקל.

    IP: 77.127.4.115דווח על תגובה זו

    • מי שרוצה למות מהר

      שולי כהן, 14/10/12 18:53

      מי שרוצה למות מהר משמן רותח מסריח לכלוך וזוהמה שימשיך לאכול אצל עובד.
      אכלתי לפני שנה אצלו ואושפזתי בבית חולים שיב''א בגלל זיהום.

      IP: 46.116.24.242 דווח על תגובה זו