• 20.

    הסביח בפרדס חנה

    עידו, 14/11/12 19:08

    סוף סוף סביח בפרדס חנה ןמה עוד בטעם דומה עד מאוד למקור של אפי השרות על הכיפכפאק מקום נקי וטעייים תודה לאפי על הקורס שהעביר לתלמיד

  • 19.

    מה הקטע שלו עם חצילים?

    איזה איש מוזר, 03/11/12 13:59

    יש אנשים שמקבלים צרבת ממטוגנים, ויש כאלה שלא סובלים חצילים אבל אוהבים מאד ביצה קשה ותפוח אדמה וסלט בפיתה.

  • 18.

    פרשימן, הגן עדן הקטן של תל אביב

    אמיר, 18/10/12 21:45

    מנה שצועקת טריות, צוות עובדים נפלא ומסור. הטעם מדהים. אני אוכל לפחות 3 מנות בשבוע, שלפחות אחת מהן מיד לאחר ריצה. עם בגדי הריצה אני מגיעה לפינוק העילאי הזה.

  • 17.

    איפה זה נמצא????????? מכיר את פ''ח ולא מבין איך לא שמעתי .... (ל''ת)

    חדרתי, 23/09/12 02:58

  • 16.

    סביח

    סמיר, 22/09/12 19:34

    סביח זה שם בן אדם שהמציא את האוכל הזה והוא האורגנל והוא נמצא ברמת גן בשמ דודי זה הבן של סביח תודה

    • דודי זה הבן של יעקוב שהוא השותף של צביקה שבעירקית קוראים לו סביח (ל''ת)

      רמת גני מלידה, 23/09/12 07:14

  • 15.

    אכזבה עמוקה. באתי במיוחד מר''ג ולא היה לי טעים בכלל. חובבבנים. (ל''ת)

    גם לא פתוח לפני 11 . סביח זה מאכל של בוקר, 21/09/12 22:02

  • 14.

    איפה זה פרדס חנה? (ל''ת)

    אור, 21/09/12 19:59

    • איפה זה פרדס חנה ?

      יעקב אבינו, 14/10/12 19:03

      ליד הפרדס של שרה

  • 13.

    הסביח היחידי שאני מוכנה לאכול

    שירה, 21/09/12 19:04

    רק אפי זוכר שאצלי לא שמים יותר משלוש חתיכות פטרוזיליה. אין עליו. פרופסור לסביח.

  • 12.

    אפי ןאורן היקרים אוהבים אותכם תצליחו ובגדול

    nav, 21/09/12 17:56

    נ.בץ כדאי אולי לחשוב על רשת

    חבד

  • 11.

    אחת ולתמיד: סביח זה שם של בנאדם. הוא לא המציא כלום

    מור, 21/09/12 17:02

    אלא פשוט עשה ארוחת בוקר עיראקית : ביצה, חציל, בצל סלט ועמבה בפיתה עגולה. לימים הוסיף טחינה הוא התחיל בבוטקה בתחנה הראשונה של קו 63 ברמת גן ומכר לנהגים לפני 50 שנה.. הסניף שלו כיום הוא בשד' ירושלים ברמת גן. הבן שלו פתח 100 מ''ר משם ברח' הרא''ה. כל הגדולה זה שהביצה תהיה חומה והחציל יבש. זהו. כל היתר תוספות. עובד למשל לא מצליח להוציא חציל יבש אבל עושה יופי סטנד אפ. שיהיו כולם בריאים.

  • 10.

    מישלן קטן עליך! (ל''ת)

    קולינר, 21/09/12 12:39

  • 9.

    סביח זה לא אוכל

    ghgh, 21/09/12 08:39

    זה תוספת

  • 8.

    אין כמו הסביח של עובד. (ל''ת)

    ציקי, 21/09/12 06:49

  • 7.

    בתור פרדס חנאי אני יכול להגיד לך שהמקום מגעיל!

    אמיר, 20/09/12 21:42

    קודם כל אתחיל ואומר שאין לי שום אינטרס להכפיש גוף כזה או אחר, אני לא מתחרה פונטציאלי, ואפילו לא מכיר את הבעלים.
    ממה שכן אני יכול להגיד שהלכתי לשם, המקום לא נקי בכלל, יושבים שם מספר חברה שככל הנראה חלק מהם הבעלים שלא נראה לי שזה מזיז להם שהמקו נראה כך.ואני לא מדבר רק על ניקיון המקום על גם על הסלטים וכו.
    אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני,אני גמרתי עם המקום הזה.
    למי שחושב אחרת -לבריאות!

  • 6.

    הסביח הכי טעים ללא ספק אבל...

    גיא, 20/09/12 20:23

    התור, כמה אפשר לחכות בתור??????????

    • שווה לחכות ( : (ל''ת)

      סיגלית, 21/09/12 05:24

  • 5.

    אפי האליל

    שי, 20/09/12 18:49

    אין על אפי והסביח

  • 4.

    אפי מטשרניחובסקי- הסביח והאגדה

    תמר, 20/09/12 17:23

    רק אהבה. פיתה מלאת כוונות ומזון מזין אמיתי.
    מישהו היה צריך להמציא את האיש- אם לא היה קיים. הסרט- בקרוב!

  • 3.

    פשוט מלך (ל''ת)

    חיים, 20/09/12 17:04

  • 2.

    צרבת

    אבי כהן, 20/09/12 16:49

    מי שאוכל סביח -מזרחיים בעיקר-מקבל צרבת ומת צעיר

  • 1.

    כל הכבוד על הפרגון! (ל''ת)

    ירושלמי, 20/09/12 16:45