• 14.

    איפה המסעדה לא כתבתם...!!!??? (ל''ת)

    ערן, 03/01/12 21:31

  • 13.

    מסעדה נהדרת, כתבה מעולה ומהוקצעת (ל''ת)

    שרון רז, 04/12/11 08:48

  • 12.

    לפעמים השורשים עושים את כל ההבדל

    איתן, 30/11/11 00:42

    כל שף יכול להכין אוכל, אבל לא כל שף ינק משורשי המטבח האיטלקי (מצד האם) וספג משורשי ההתיישבות הראשונים בארץ (מצד האב). והשורשים האלה הם מה שעושה את ההבדל בין מסעדה סתם לבין מקום שמוסיף את הערך המוסף שלו לתרבות המקומית...

  • 11.

    יופי של כתבה. עבדתי עם אביו ואימו של גדי, אכלתי את המאכלים הנהדרים

    גדי קני, 27/11/11 23:33

    בביתם ואצל גדי, ושמעתי סיפורים אלו ואחרים. אנשים מקסימים וצנועים. זישה מסוג החלוצים של פעם. היסטוריה ישראלית.

    גדי איש רוח עם לב ענק ושירה איטלקית בדיבורו, שעושה ויכול לעשות עוד המון טוב להרבה אנשים. מגיע לך, גדי, ולמסעדה שלך, כתבה שכזו!

  • 10.

    מריח יחצני משהו, לא? (ל''ת)

    ניצן, 27/11/11 17:28

  • 9.

    מממ... עושה תאבון

    פוצ'ה, 27/11/11 15:58

    לא מכירה את האדם ולא את עברו אך מהכתבה הזו רק מתחזק בי החשק להזמין מקום.
    ברוך שובך גדי רוזנשטוק!

  • 8.

    אדם הולך לסעוד הוא מחפש יותר מאוכל ....

    David W, 27/11/11 15:32

    לעיתים כאשר אדם הולך לאכול הוא מחפש יותר מחוויה קולינרית של שובע פיזי, הוא מחפש את הטעם של חוץ לארץ במחיר של ארוחה. ולעיתים הוא מחפש את הטעם של ילדותו. הכותבת השכילה להעביר את המסר שבבולוניה, הסועד יקבל כל זאת בתוספת של ניחוח היסטורי משובח.
    נראה לי שמסעדה זו היא יעד שאבקר בו.

  • 7.

    מכיר אותו אחלה בן אדם ואיש שיחה מרתק

    אבנר, 26/11/11 16:05

    ומספר 2 מה אתה מבלבל איזה מקומות בילוי הוא פתח הבן אדם לא פתח מקום בילוי כבר כמה שנים מאז שהפסיד את כל מה שהיה לו בהרפתקאות של פתיחת צימרים באיטליה... אז אל תבלבל לנו בבקשה...

  • 6.

    מסע קולינארי אינטלקטואלי

    דוד ו., 25/11/11 20:05

    בין אם יודעים זאת או לא אדם היוצא לאכול,
    מחפש לא רק שובע, אלא הוא מחפש לגרות את כל החושים. במחיר של ארוחה, אדם מחפש גם את הטעם של טיול לחו''ל. הכתבה מבהירה היטב וללא ספק שמי שמגיע למסעדה זו מקבל גם שובע וגם מסע אינטלקטואלי לרצף ההסטורי שאנחנו שייכים אליו.

  • 5.

    עומק אינטלקטואלי ואוכל ....

    David W., 25/11/11 19:34

    כאשר אדם יוצא לאכול, מבלי דעת הוא מבקש גירוי לכל החושים לא רק לבלוטות הטעם, אדם שיוצא לאכול מבקש במחיר של ארוחה בעצם לצאת לטיול לחו''ל ...
    הכתבה הזו הצליחה להעביר את המסר שבמסעדת בולוניה תקבל לא רק אוכל מעולה תקבל טעם של חו''ל, וכן שהכאן והעכשיו הוא חלק משרשרת היסטורית ....
    בתאבון ולהתראות בבולוניה .

  • 4.

    כתבה פוקחת עיניים ומעוררת תיאבון

    יובל הלפרין, 25/11/11 19:07

    כל הכבוד לסיפור המרגש, על כל חלקיו. כנראה רק מחוץ לתל אביב אפשר למצוא עוד מסעדות מעניינות ולא שגרתיות, ובלי יותר מדי פוזה תל אביבית נפוחה. תודה לילי יודינסקי הנפלאה והלוואי שתביא עוד הרבה סיפורים כאלה.

  • 3.

    כל הכבוד

    גליה, 25/11/11 18:05

    לילי, ההשכלה והאמפטיה שלך מורגשות בכתבה.

  • 2.

    על מי הוא חושב שהוא עובד...

    יוסי, 24/11/11 17:32

    הוא בדאי רציני שאוסף גרוטאות ומספר בדיות פותח וסוגר מקומות בילוי בקצב מסחרר ולא הייתי אוכל אצלו גם בחינם...

    • יוסי, קנאה לא תקח אותך רחוק , חמוד. (ל''ת)

      ליבת, 26/11/11 19:50

    • יוסי, תבוא פעם אחת לבולוניה ונראה אותך לא מוחק את התגובה.

      מיכל, 31/12/11 18:53

      מסעדה אותנית-ביתית מדהימה ואין שום דבר מזוייף בה.

  • 1.

    בחור מקסים וגם ביתו

    נמרוד, 24/11/11 17:23

    היה אצלי אורח במסעדה בערב דגים ויין ובאותו הערב היה גם זמר איטלקי (הדוד שלי) וגדי הגיע עם בתו לפרגן כחבר אדם נעים הליכות נעים לסביביה איש שיחה מרטק כמובן שעשה סיבוב במטבח אכל מהמנות ובסוף אמר '' צריך לנשק לשף שלך את הידיים'' לא מכיר הרבה שפים שמפרגנים כך אחד לשני.
    הרבה בהצלחה לאמן הבישול.

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.193686674011580.47121.130404583673123&type=3#!/photo.php?fbid=193689047344676&set=a.193686674011580.47121.130404583673123&type=3&theater