• 12.

    בישראל הארורה רוב הירקות מגודלים במי קולחין ספוגים בהורמונים

    גאון, 10/04/11 21:01

    כתוצאה מזה שמי הקולחין מלאים בהורמונים מהגלולות נגד ההריון ,מכוני השפכים (השפד''ן) לא מטפלים במי השפכים ברמה המולקולרית ,רק ברמת הבוצה ,לכן ,אני שם פס על הישראלים הטמבלים ואני מגדל את הירקות שלי בגינה עם מי ברז (אדמה אורגנית מופקחת ומדשן רק בקומופוסט ובשאריות של קפה)

    מי שחכם מגדל ירקות אורגניים בבית עם מים שפירים ! ומי שגאון מגדל אותם עם מי שעברו סינון במערכת אוסמוזה הפוכה,מי שאידיוט לא יבין בכלל על מה אני מדבר (שזה בערך 85 אחוז מהאוכלוסיה)

  • 11.

    בלה בלה

    בלה בלה, 01/04/11 22:38

    חברים :
    ככל שאני קורא את הכתבה ומנסה להעמיק בה אני מבין את הטעות, הבלבול וחוסר היכולת להבין מה הם בכלל רצו לכתוב, אני מקביל כתבה זו לרצון של בחור מסויים לתקן את העולם, המשכתי לקרוא את הכתבה והתברר לי שהוא מעוות את העולם שלנו, שום מסעדה פרט לאבא גיל לעולם לא הצהירה שהיא אורגנית אז למה לנסות לדחוף את המסעדות שנבחנו לתחום האורגני..אהה...אולי להסיג כתבה שמישהו יקרא אותה ?
    בריאות

  • 10.

    אין על ''אבא גיל'' ואין על המרק הזה שהם עושים שם...

    אני, 01/04/11 21:40

    אכלתי שם לפני איזה 6-7 שנים אני לא יודעת מה מגישים היום אבל מתגעגעת...מקווה שאת רמת המחירים השפויה הם שמרו!

  • 9.

    הפסקת קפה אורגני

    בודנשטיין טל, 01/04/11 18:57

    במהלך הכתבה בחרו לצלם בעיקר את בית הקפה לאבאיט, בית הקפה שמגיש קפה אורגני ובכלל הכניס את המוסג אורגני לתחום המזון בארץ ובת''א בפרט. בשנת 2000 לפני יותר מעשור.
    אנחנו לעולם לא הצגנו את עצמנו כאורגניים אלה רק כמקום אקולוגי , בריא, איכותי ומלא סגנון. נכון שאנו מספקים מס' מוצרים אורגניים כמו ביצים, טחינה, קפה ומרבית המרכיבים של האוכל שלנו הינם מקומיים וטריים בלבד.
    בגלל שהמותג לאבאיט מצליח כל כך בעיר ת''א היה קל להשתמש בתדמית שלנו על מנת לנסות להעצים את הכתבה, לא רק כתבה חסרת כל משמעות ואמת, אלא כתבה שמנסה לשנות את המציאות, הפוך ממה שאנחנו עושים.
    תודה לכל לקוחותינו על התמיכה והסלידה מתוכן זה.
    loveat.tlv

  • 8.

    מדינת החרטה במיטבה

    חקלאי דרומי , 01/04/11 18:46

    לקוחות טיפשים ובעלי עסקים נצלנים מדברים על אורגני ואין להם מושג ''ירוק'' מה זה אורגני.
    עדר בצורת עם שנוהר אחרי כל נוכל שמבטיח לו שהסחורה שלו הכי טובה/נכונה/מוצלחת.

  • 7.

    כאילו שמישהו מופתע מזה

    אחד, 01/04/11 11:21

    כרגיל ישרבלוף טיפוסי נוסף. אבל תמיד יהיה פראיירים ומחבקי עצים שיהיו מוכנים לשלם פי 2 ואף יותר על אותו מזון ירוד שגם במחיר הרגיל שלו הוא מופקע.

  • 6.

    החקלאות האורגנית משתמשת במים ממוחזרים !

    אין אורגני בארץ בכלל, 01/04/11 08:59

    הכל עבודה בעיניים .
    תבדקו ותיווכחו .
    זה מקסימום לא מרוסס .

    • רוב החקלאות בארץ משתמש במים ממוחזרים, גאון

      titmus, 01/04/11 10:37

      זה לא העניין, העובדה שהם לא מרססים ולא משתמשים בדשן כימי בכמויות שאחרי זה מחלחל למי התהום, על זה יש לברך

  • 5.

    איכשהו ידעתי שרק גיל אורגאני באמת

    רו''ח, עובד ברחוב רוטשילד, 01/04/11 07:56

    האמת לא ציפיתי יותר מדי מאחרים...
    יש כל מיני מסעדות המתהדרות באוכל ''בריא'' או ''מהטבע'' אבל בינתיים רק אבא גיל אורגני.

  • 4.

    מדינת קקה- אף אחד לא אחראי ולא אוכף והלקוח נעקץ שוב (ל''ת)

    שי, 01/04/11 07:35

  • 3.

    אורגאני? תגידו תודה אם במסעדה רגילה שטפו בכלל את הירקות שבסלט

    לידיה קסאח, 01/04/11 05:38

    נראה לכם שבזמן לחץ במטבח מישהו יטרח?
    מי שרוצה לאכול בריא שיבשל בעצמו או שישכור טבח שמבין בזה. מסעדה=קוליפרמים+מחירים פלצניים לאוכל לא משהו.

    • בול בול בול. לידיה צודקת במאה אחוז. (ל''ת)

      בול, 01/04/11 06:27

      • ולצערי לא רק במקרה הזה. (ל''ת)

        לידיה, 01/04/11 09:47

    • צודקת !!! רק שישלשול יש לי מהמסעדות. (ל''ת)

      המשלשל מרמת ישי, 01/04/11 10:18

  • 2.

    פיקוח פירושו ייקור המוצרים לצרכן

    הפסען, 31/03/11 22:57

    ֿעסק שרוצה באופן וולונטרי להוציא תעודה ממוסד לא-ממשלתי שמעידה על אורגניות, בכיף.
    במידה ויימצאו הוכחות חותכות שמי מהם, בין אם יש לו תעודה ובין אם אין, מרמה ומטעה את הצרכן - הלקוחות רשאים לתבוע אותו בבית-משפט.
    אבל בחייאת, מספיק לגזור קופונים על הציבור. לא צריך עוד פיקוח.

  • 1.

    מעניין

    xcv, 31/03/11 22:48

    טוב לקרוא כתבות כאלה!