• 16.

    אני מלאת גאווה מעצמי

    סמדי בומבה, 30/11/10 09:25

    אוקיי היום שאני כבר אחרי המבול ארצה מאוד להתייחס לכמה נושאים שהעלו כאן מס' ''חכמים''
    ראשית התחיל במילות תודה למפרגנים מחמם את הלב.
    מי שם את האנשים להחליט אם אני בשלנית או לא? מי שם את האנשים לומר שבאוכל הביתי לא מתאים למאסטר שף? מי שם את האנשים לומר שאני טיפשה? מי שם את האנשים לומר כי המשחק מכור? למסקנה אחת הגעתי שמי ששם אותם להגיב כך זה הרועה ושנאת חינם וכמובן הקנאה ואי יכולת לפרגן וכמובן מסכנות לשמה כי אותם אנשים אני מאמינה תמיד נמצאים במקומות של דכאון וחושך תמידי.
    אני הגעתי לגמר נקודה! בזכות ולא בחסד, הבאתי את האוכל הביתי , הבאתי צבעוניות, הבאתי עממיות שאני מתביישת לומר תמיד מהיכן באתי. לאוכל הביתי יש מקום בתוכנית מאסטר שף שכל יפי הנפש יפסיקו להוריד ברמה של האוכל הביתי כמובן המרוקאי, מאמינה שאתם הראשונים שמלקקים את העצבעות שאתם אוכלים אצל דודה או שכנה שמבשלת אוכל ביתי.
    אני מלאת גאווה בדרך שעשית ואני מבקשת מעל במה זו מכל הנשים שמבשלות טוב בבית (מאמינה שיש אלפים כמוני) אל תפחדו מה''פלצנים'' ומה''גזענים'' לכו לאודישינים בגאווה ואני את הדלת פתחתי אוהבת את כולם באשר הם הייתה חוויה מדהימה!

  • 15.

    היא משלנו

    משה, 28/11/10 00:21

    חבל סמו אותה כמו בובליל בשביל הרייטינג היא עוצמה

  • 14.

    היופי והחן שבפשטות ובאוטנטיות

    מקוריות תמימה, 27/11/10 20:47

    ניכר,כי סמדי היחידה מיבין המיתמודדים שבאה עם הידע האוטנטי מ ה ב י ת ,בניגוד לישאר המיתמודדים הדי משופשפים,שלבטח למדו לבשל מיחוץ למיטבח הביתי

  • 13.

    היא בכלל בישלה משהו בעצמה? ראיתי שכל הזמן מבשלים בשביה

    אע, 27/11/10 20:01

    היא סתם מוגנת הפקה למען האתנחתה הקומית

  • 12.

    היא ממש לא משלנו (ל''ת)

    כל אדם לעצמו, 27/11/10 19:45

  • 11.

    היא חמודה אמיתית ומכינה אחלה אוכל, אבל האם מגיע לה לזכות? (ל''ת)

    א, 27/11/10 19:37

  • 10.

    בשביל לבשל נכון צריך אינטיליגנציה

    שושי, 27/11/10 19:37

    ולסמדי יש את זה. נכון שהיא עממית, אבל רחוקה מלהיות בורה וטפשה.

  • 9.

    גנבי זכויות

    נופר מאופקים (וגם סמדר), 27/11/10 19:17

    למה?! למה לעזאזל משייכים את סמדר לב''ש, אז מה אם היא עובדת בדיור מוגן בשכונה ד'? אז מה? את זה שהיא גרה באופקים ב40 שנים האחרונות או יותר, לא זוכרים? רק את מקום עבודתה? העיקר לומר נציגתנו (נציגת ב''ש) הטובה ביותר. אני מבינה ואתמוך בהחלט אם יאמרו נציגת הדרום, שכן סמדר בהחלט נציגה מכובדת לדרום, אבל מקורה מאופקים. ומאופקים בלבד!

  • 8.

    אל תדאגו בשם האוטנטיות היא תזכה (אם איזה מנה מלאה בשמן)

    רן, 27/11/10 19:13

    זה הרי סיפור מכור ,
    כמו שהגיעה עד עכשיו לגמר בעזרת השופטים ולא משנה שכל הזמן בישלה את אותו הדבר (או קציצות או ממולאים).
    אבל זאת תורת הרייטינג וזה פני המדינה (תפתחו ערוץ 24 ותבינו) .
    אם אינה רוצה לזכות היתה צרכה לשנות את השם שלה מהר מאינה למזל , אולי אז

    • לא היא לא תזכה. אינה תזכה

      אינה לשלטון, 27/11/10 20:40

      בשם היופי הנשי, חוש ההמצאה והנועזות. לבומבה אין הצטיינות אחת (!) בתוכנית והיא לא מעיזה לצאת מהבועה הקטנה והמוכרת שלה. מזה לא נעשים שף. אינה היא בדיוק ההיפך ובגלל זה תזכה.

  • 7.

    למה הזלזול המזרחי הזה ?

    שי, 27/11/10 18:59

    אתם לא מסוגלים לפרגן ?
    כל מה שהוא יקר ומתוחכם הוא פסול ? האם בכל העולם עושים רושם ומתנהגים בפלצנות ובזיוף ורק במטבח בישראלי המזרחי מבינים מה זה אוכל טוב ?
    אני אוכל במסעדות יוקרה פעם בשנה בערך, כשאני מחליט להשקיע כמ מאות ש''ח והאוכל שם לןקח אותך למקומות אחרים לגמרי מהאוכל המשרחי הכי טוב (והוא אכן מצוין, בלי ציניות...).
    לא מתאים אל תאכלו, אבל למה לזלזל ? ? ?

  • 6.

    טעות בכתבה

    יובל, 27/11/10 18:38

    דווקא אייל שני הוא זה שמבשל עם חומרי גלם פשוטים ואיכותיים, ולוקח עליהם מחיר מופקע. חיים כהן מבשל עם חומרי גלם אקזוטיים ואיכותיים, וגם לוקח עליהם מחיר מופקע.

  • 5.

    שני מזרחים ורוסיה אחת . הכל תפור (ל''ת)

    מתוכנן -עשוי-, 27/11/10 13:17

  • 4.

    חיים כהן עממי?

    אבי, 27/11/10 12:08

    ניסית פעם לבדוק כמה עולה לאכול אצלו?

  • 3.

    חיים כהן עממי?

    רון, 27/11/10 11:03

    לידיעתך דני, חיים כהן היה מהראשונים שהביאו לארץ את האוכל הצרפתיוחומרי הגלם האיכותיים כבר במסעדת קרן

    • אוח...איזו מסעדה זו הייתה!!!

      מרייר, 27/11/10 20:42

      אכלתי שם כמה פעמים, בעיקר כשזה היה על חשבון העבודה. אני מרייר עד היום כשאני נזכר. חיים כהן הוא מלך השפים. מלך? קיסר הקיסרים! שווה כל שקל.

  • 2.

    שאלה לבאר שבעים

    חיים, 27/11/10 10:59

    לא הייתם מעדיפים נציגה בתוכנית ריאליטי שפעם אחת לא תוציא אתכם עילגים ופשוטים?
    הרי ברור לכם שהסיבה שהיא בגמר זה לא באמת יכולות הבישול שלה. כן, היא כנראה מבשלת מצויין אבל היא לא זזה מילימטר מהמטבח המסורתי שלה, ולא באמת בליגה של כל החבר'ה ששם איתה. וחוץ מזה כל העלייה שלה לגמר הייתה סרט טורקי עם המון בכי.
    כמו תמיד ההפקה חיפשה את מסעודה משדרות ומצאה את סמדי מבאר שבע. אני במקומכם הייתי בעיקר מתפדח.

    • אנחנו לא מתפדחים!

      שרית, 27/11/10 13:00

      לא צריך להיות כל כך דרמטי
      זו תוכנית ריאלטי
      ובסמדי יש משהו כובש
      ואנחנו מאד גאים בה
      כמו רבים וטובים אחרים

    • הפעם אתה טועה

      חיים, 27/11/10 18:39

      מאסטר שף זה הריאלטי היחיד שהקריטריון להתקדמות בו הוא לא רמה אנושית ירודה. דווקא העובדה שסמדי מצליחה בזכות עצמה ומעמידה אלטרנטיבה לגיטימית ולא רדודה ושטחית ראויה להערכה שלה ושל התוכנית.

    • הבורות נוזלת ממך

      ג, 27/11/10 19:25

      צביקה הדר, דני קושמרו, הסימפונייטה, תיאטרון באר שבע שממנו יצאו שחקנים מוכרים כמו דטנר וקושניר, כמה מלכות יופי, שלא לדבר על אוניברסטית באר שבע והחוקרים ידועי השם שיצאו ממנה, ועוד ועוד ועוד, כך שאפילו אני מתקשה לזכור. משום מה יש לך אידיאה פיקס שבאר שבע זה מקום ''עממי''. ביחס לזוהמה של תל אביב, באר שבע הינה מקום אקסקלוסיבי. בתל אביב במרחק של 100 מטר משפת הים אתה רואה את הסלאמס. שיינקין - גועל נפש של מקום. כיכר אתרים - משתנה שלדרוך בה בא לך להקיא. בבאר שבע אין את זה. זה מקום נקי, שיש בו אוכלוסיה נהדרת, בניגוד לחבורת הפלצנים הרובצת בבתי הקפה של תל אביב, ומגרדת את הביצים.

    • צודק. וגם: ניראה שהכל מכור. (ל''ת)

      לפי תסריט ידוע מראש., 27/11/10 19:30

  • 1.

    אין על סמדי ועל חיים כהן

    דורית, 27/11/10 10:37

    את חיים אני אוהבת מאז התחיל עם התוכנית בערוץ 1 שאני לא מפסידה וסמדי אני רואה אותה בתוכנית וזה בדיוק הבישול הטעים. האוכל הביתי תמיד היה מנצח ותראו איזה מסעדות מצליחות בבאר שבע כבר שנים - של אוכל ביתי לכולם.
    אני חושבת שזה בושה שיש מסעדות ובתי קפה בעיר שעומדת איזה צעירה בכניסה שבוחרת מי ייכנס ומי לא קרה לנו עם בעלי ומאז החרמנו את כל האוכל המיוחד הזה