• 4.

    מממממ......

    שמרית אור, 22/12/11 15:29

    איזה איש צנוע וחכם! צריך נפש של אמן כדי להזדהות עם כל מה שאמר, אבל הכי חשוב ומרגש-- אצלו אנחנו מתארחים וסועדים ממש מחר בערב.! אני מקנאה בעצמי.

  • 3.

    יופי של כתבה, אי של שפיות

    gיא, 18/08/10 07:37

    תודה!

  • 2.

    תיקון

    ECL, 18/08/10 02:38

    אל בולי (לשעבר!) נמצאת בג'ירונה שבקטלוניה... סאן סבאסטיאן היא המכה של בעולם הגסטרונומי...
    :)

  • 1.

    מסכים לכל דבר חוץ מפרט חשוב אחד

    גלעד בן יוסף, 18/08/10 00:50

    כל הנאמר בכתבה במקומו אני אוהב איך שאתה כותב ומבקר

    אך בנוגע לשף המוביל בארץ בנושא הבישול המולקולרי יש עוד כמה

    לדוגמא:

    שחר דבח הצעיר, לירן גרודה ומאיר אלאלוף הגאון שווה להכיר את הטבחים הצעירים הללו

    גלעד:)