• 34.

    השרות הכי טוב במסעדות יוקרה הוא בקלואליס וברפאל. (ל''ת)

    אחת שרעבה, 15/05/10 16:20


    IP: 93.173.241.251דווח על תגובה זו

  • 33.

    אולי אם

    צ'יפופו לה מורל, 02/02/10 19:23

    יפסיקו לשלם למלצרים/מלצריות רק מכספי הטיפים, בשחור, ויתנו להם/להן תשלום הולם לשעה ותנאים סוציאליים כמו בכל מדינה דמוקרטית אחרת הבעיה תיעלם...

    IP: 77.124.180.34דווח על תגובה זו

  • 32.

    מספר בעיות המונעות ריכוז עובדים מקצועיים

    אבי, 30/01/10 20:55

    כמה בעיות בעולם המלצרות בארץ :
    - כולם מרימים גבה אם אתה/את עובדים במלצרות מעל גיל 28 (כי הרי כולם כאן נולדו להיות מנהלי הייטק או עו''ד או רופאים ).
    - שעות ממש לא שגרתיות (ערב,לילה) .
    - ימים לא שגרתיים (ששי-שבת , חגים) .
    - שלא לדבר על כך שכולם מתעבים אותך ושמים עין עליך כי אתה מרוויח מעל 40 שקל לשעה .
    - הבוסים בד''כ זועפים וכועסים עליך כי כביכול אתה לא עובד קשה ועושה הרבה כסף .
    - הכי גרוע - מתי שמתחשק להם או קצת קשה להם כלכלית הם מתחילים להשתמש בקופת הטיפים כהכנסה נוספת שלהם . גם במצבים של שבר וחוסר בקופה - הכסף נלקח מקופת הטיפים .
    - בקיצור אם רוצים עובדים מקצועיים צריך לטפח אותם ואולי אם יהיה איגוד לעובדי המלצרות אז אנשים יישארו בתחום גם כמקצוע .
    אגב אני עבדתי בתחום כ-10 שנים ובמסעדות ברמה הגבוהה ביותר (עד היום רוצים שאחזור למלצר בחלקן) ומאד אהבתי את עבודתי אך לשמחתי מצאתי עבודה בתחום היין באמצע השבוע ובבקרים ובאמת שאני נהנה יותר .
    בכל אופן תקחו את אירופה כמודל לחיקוי , ואז בעלי המסעדות לא יצטרכו להחליף צוות כל שני וחמישי .
    נ.ב
    אגב יש בעיה קשה מקצועית גם בתחום הניהול .

    IP: 77.127.246.187דווח על תגובה זו

  • 31.

    אולי אם ירון שליו יפסיק להכות מלצרים אז יבואו אליו

    עו''ד, 29/01/10 22:58

    בינתים יש תביעה נגדו בבית דין לעבודה - על מלצר שהוא נתן לוסטירה במטבח לעיני כל העובדים.

    מאז קראתי את הידיעה אני מדיר את רגלי משם.

    כל מי שאוכל שם נותן לגיטימציה לאלימות.

    אני חושב שלכל אחד מגיע לעבוד בכבוד - והימים שמכים עבדים עברו חלפו מעולם.

    IP: 24.5.89.145דווח על תגובה זו

    • איייייי

      אישה מוכה, 01/02/10 16:19

      מספיק להמציא דברים ירון לא מרביץ לאף אחד מלצרים מכל המסעדות הכי טובות בתל אביב רוצים לבוא לעבוד בטוטו בגלל השכר בגלל האווירה ובגלל הלמידה אז מספיק להמציא

      IP: 217.194.205.60 דווח על תגובה זו

  • 30.

    שימו לב מה אומר ירון שלו, וזה אומר עליו הכל:

    רונית, 28/01/10 09:11

    ''''כאן, רוב אלה שבאים להיות מלצרים גם לומדים במקביל, ואז הם מחפשים מקום שיוכלו להרוויח בו כמה שיותר, בלי לעשות הרבה''

    לדעתי, עם גישה כזאת, מתנשאת ומגעילה, לא מגיע לו שיבואו אליו אנשים טובים

    IP: 217.132.184.137דווח על תגובה זו

  • 29.

    איך זה יכול להיות שחסרים עבדים? אופס, עובדים?

    טבחית, 27/01/10 14:41

    אולי העובדה שהמשכורת אכן יכולה להיות גבוהה, אך מצד שני לא מובטח שום בסיס מינימום\\ תנאים סוציאליים, או התחייבות כלשהיא מצד המעסיקים כלפי המלצרים?
    וזה בהנחה שהדיון הוא בעניין המשכורות,אך נראה שגם משכורות גבוהות הן לא תחליף ליחס אנושי ומכבד, טיפוח אמיתי של צוות העובדים ויצירת סביבת עבודה נעימה.
    במהלך עבודתי פגשתי הרבה מלצרים ממורמרים שהסכימו לעבוד בתנאים הללו ואני מקווה שאולי משהו השתנה ואפילו סטודנטים שצריכים לכלכל עצמם, מבינים שמגיע להם יותר..
    ''you can fool some people sometime, but you can't fool all the people all the time''
    זהו שכרם של כל אותם רודנים- אוכל טוב שאין מי שיגיש ללקוחות...

    IP: 62.128.48.50דווח על תגובה זו

  • 28.

    מלצרים-שק החבטות של בעלי המסעדות

    ליאור, 27/01/10 13:17

    אני עבדתי שנים במסעדות יוקרה כמלצר. אין עבודה יותר מלחיצה, קשה, משפילה וכפוית טובה מזאת. בעלי מסעדות, מנהלי מסעדות ושפים הם ברובם המכריע היצורים שמעטרים בגאון את ראש סולם הדרגות של רשעות, אכזריות, שרירות לב וקפריזיות. בדרך כלל מדובר בעבד כי ימלוח ובאנשים שרוב חייהם מבלים לבדם מאחורי הכיריים או מחסן הסחורה. את כל התסכול והמרמור של הם הם מוציאים על המלצר שהוא לא יותר משק חבטות שניתן להחליפו בפרייר אחר בכל רגע שישחק.
    מאחורי כל מלצר חביב, סימפטי ואמפטי עומדת עינו הפקוחה של המנהל שמחפש באובססיביות כל דרך על מנת להתעמר ולהשפיל את המלצר. הלקוח יכול לצאת מגדרו מאושר על השירות הנפלא ויכול ממש להתאהב במלצר ולרצות לאמץ אותו כבנו, אך הוא לא ידע שמאחורי הקלעים המנהל ישטוף את אומלל בקיטונות של רותחין על שהוא הגיש את הקסמי השיניים בכלי השחור במקום בכלי הירוק. את כל מסכת ההשפלה והאימה והחרדה צריך המלצר להדחיק ולהסתיר בזמן שהוא ניגש לשרת את האורח. אחר כך מגיעים הביתה ומתפרקים.
    כמלצר לשעבר אני יודע לקרוא על פניהם של המלצרים את רמת הלחץ והחרדה בה הם נמצאים ואם אני מזהה זאת אני פשוט לא חוזר לאכול במקום

    IP: 93.173.147.32דווח על תגובה זו

    • התגובה מצויינת - מדוייקת להפליא. כל הכבוד!!! (ל''ת)

      דברים של טעם., 06/10/12 00:43


      IP: 79.179.142.81 דווח על תגובה זו

    • ממש כמו הפרות בתנובה (ל''ת)

      תחקירן כלבטק, 14/12/12 01:17


      IP: 31.44.129.69 דווח על תגובה זו

      • הרגה אותי ההשוואה שלך

        אחת שיודעת, 27/08/14 11:04

        חחחחחחחחחחח
        ולצערי זה נכון, להיות מלצר זאת אכן עבודה קשה ומשפילה.

        IP: 87.68.16.252 דווח על תגובה זו

  • 27.

    כמה פעמים היתה מוריה עם שרון לפני שקודמה (ל''ת)

    קורן, 26/01/10 21:10


    IP: 84.228.97.239דווח על תגובה זו

  • 26.

    ירון שלו מקשקש

    מלצר ותיק, 26/01/10 15:06

    וגם הכתבת לא מדייקת.
    לגבי ''משכורות טובות וטיפים מעולים'':
    אין, לא אצל ירון שלו ולא ברוב המקומות, משכורות. המסעדה מוציאה תלוש פיקטיבי והצוות עובד על טיפים בלבד.
    לגבי ''האוכל הטעים'': הצוות אוכל עוף מכובס
    ולא מתקרב לאוכל שמוגש במסעדה.
    לגבי ''100 שקל לשעה'' - בחיים לא. המשכורות נעות בין 25 ל -85 ש''ח לשעה.
    הדבר האחרון שמסעדות עושות, הן של שלו והן רבות אחרות, הוא לדאוג ולטפח את צוות העובדים שלהן - מה שבא לידי ביטוי החל בההתייחסות היומיומית הבסיסית ועד לאופן הטיפול במשכורות ובזכויות העובדים הכלליות.
    אני בטוח שרוב המלצרים\\מלצריות שעובדים היום בעיר יסכימו איתי.

    IP: 79.182.67.153דווח על תגובה זו

    • יותר נכון מנכון!!!!!!1 כל הכבוש (ל''ת)

      גל, 04/10/10 15:18


      IP: 84.94.54.84 דווח על תגובה זו

    • יותר נכון מנכון!!!!!!1 כל הכבוד!!!!!!

      גל, 04/10/10 15:19

      אין ללקוחות ולו מושג קלוש ביותר לגבי מה שבאמת קורה מעבר לפלור.... במטבח, לפני או אחרי המשמרת, וגולש לחיים הפרטיים.
      השמרו מרע......

      IP: 84.94.54.84 דווח על תגובה זו

  • 25.

    שבעלי המסעדות יתחילו לשלפ להם משכורות ושהסועדים יפסיקו לממן אותם (ל''ת)

    לילך, 26/01/10 10:19


    IP: 62.219.193.114דווח על תגובה זו

  • 24.

    אותי דווקא אירח ושירת, מלצר בכלל לא צעיר, זה נותן יותר אמינות ויותר (ל''ת)

    מקצועיות. תנסו להעסיק גם מלצרים מבוגרים., 26/01/10 08:30


    IP: 84.229.239.103דווח על תגובה זו

  • 23.

    מעוניין להצטרף למ.

    אבי זכאי, 26/01/10 01:34

    ולהוסיף שגם מיט בר סובלת מאותה בעיה.
    בתור אחד שבתחום המסעדות כבר כברת דרך את כל המקומות בהם רציתי לעבוד בחרתי בערך דקה אחרי שנכנסתי למקום. הספיק לי לראות את האווירה ולדעת איפה אני רוצה לעבוד וזה ללא קשר למשכורת.
    חבר'ה צעירים מה הם רוצים? אם הם יעבדו משרה מלאה זה תמיד יספיק להם אבל הם רוצים גם אווירה ותמיד יהיה בעל בית שיעכיר את האווירה (בעיקר בישראל בה כל כדורגלן פותח מטבח).
    אם ישכילו כל בעלי המסעדות שאווירה טובה מביאה צוות טוב יגדלו במדינה הזאת אנשים שאוכל זה דרך חיים בשבילהם, לא רק שפים ומנהלים, אפילו מלצרים יחשב מקצוע מכובד.
    אבל כל זמן שיש את היחס הזיפת הזה אף אחד לא רוצה לעבוד.

    IP: 89.138.236.10דווח על תגובה זו

  • 22.

    שכר יפה אבל מופרש למעביד למה לעזעזל ?!

    נטע, 25/01/10 23:48

    מי שכתב כתבה זו לא התעמק כלל וכלל במלצרים וחבל הוא היה מופתע לגלות שהשכר אומנם יפה אך מופרש למעביד זה דיל יפה שנעשה בכל מסעדה וכן גם במיט בר וגם בטוטו גם בבראסרי ואם הם יטענו שלא זה יהיה שקר

    ככה המעביד מעגל לעצמו פינות,כולם הסכימו לזה כי כמובן אף אחד לא העיז לעשות מהלך כי לא רצה לאבד את מקום עבודתו אבל אולי עכשיו הגיע הזמן לחשוף את הזיזה החוקית כביכול הנעשית ע''י כל מעביד של מסעדה נחשבת בעיר, בלי בושה ובלי הסברים פשוט ככה!

    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

  • 21.

    כנראה שקשה למצוא אנשים ברמת פלצנות כמו שהמסעדות הללו רוצות (ל''ת)

    וטוב שכך, 25/01/10 22:59


    IP: 80.178.11.147דווח על תגובה זו

  • 20.

    קשקוש בלבוש. הם רוצים להכין את הקרקע להביא עובדים זרים בזול (ל''ת)

    ולגרוף את כסף לכיס שלהם, 25/01/10 20:58


    IP: 93.173.49.76דווח על תגובה זו

  • 19.

    זו עבודה מפרכת

    אימא של בעלות עבר עשיר במלצרות יוקרה, 25/01/10 20:52

    שתי בנותיי עבדו במשך שנים במלצרות, בעיקר במסעדות יוקרה. אכן, ההכנסה הייתה טובה אבל.. זו עבודה מפרכת - כל שני עלים נישאים בצלחות ענק כבדות.. שלא לדבר על נתחי בשר לוהטים שמגיעים בכלי מתכת.. המגש האימתני ועליו נתחי הבשר הלוהטים בכלי הבזל המלובן- התחכך בצוארה של אחת מהן וגרם לכוויה שעדיין ניתן לראות אותה..אף אחד לא התרגש...
    ומלצרית טובה ראוי שתמכור הרבה יין, יקר ככל שניתן..וגם ללקוח שבכלל אינו מעוניין.. וגם תעודד הזמנת מנות לפי ציווי הבעלים (פגרים שעומדים להסריח..)..
    הקטנה שלי ''עשתה'' גם מאות שקלים במשמרת אבל יש גם משמרות יבשות עם טיפים מצומקים..
    זו עבודה מתישה.. במיוחד לבנות שנסחבות עם המשקל האדיר של הכלים הכבדים..
    מלצרית שיש לה אפשרות - תעזוב מסעדה שבעליה או מנהלי המשמרת - נרגנים, חמוצים, נצלנים וכועסים ותעבור למסעדה שהאווירה בה טובה ויש אליה הערכה.מלצריות מסעדות היוקרה הן סטודנטיות מבתים טובים, שעשויות להיות הבנות של הסועדים והן אינן סובלות ניצול, השפלות וזלזול.

    IP: 84.109.135.123דווח על תגובה זו

  • 18.

    אחת שיודעת את האמת על מסעדת טוטו

    מ., 25/01/10 20:48

    ירון שלו השף של טוטו טוען כי מלצרים מחפשים מקום להרוויח בו הרבה בלי לעשות הרבה. אני חושב שזה מתאר בצורה מדויקת את תחושותיו של שלו כלפי צוות העובדים במסעדה. שלו הוא מסוג הטבחים הזועפים והנרגנים שמשרים אוירה לא נעימה על כל הצוות, אוירה שבסוף גורמת לעובדים לברוח ממקום העבודה. לידיעתך שלו רוב העובדים במסעדת טוטו, שבה אתה שותף, עזבו בגלל הגישה המגעילה שלך (ורק שלך) וכשמישהו מאוכזב ממקום עבודתו הוא לא מרבה להמליץ עליו לחבריו...אולי תשכיל לקחת את זה לתשומת ליבך

    IP: 89.138.44.236דווח על תגובה זו

    • אווירה קפואה, פלצנית, יקר, חומרת סבר..

      סעדתי בטוטו פעם אחת יותר מידי, 25/01/10 20:58

      כולה אוכל..
      הייתי פעם אחת ובהחלט הרגשתי את החרדה בעיני המלצרים..

      IP: 84.109.135.123 דווח על תגובה זו

    • אוצ'...כתוב יפה, מקווה שיקרא ויפנים. (ל''ת)

      זופי, 25/01/10 22:59


      IP: 84.228.244.84 דווח על תגובה זו

    • כנסו

      שיר, 25/01/10 23:44

      אמת לאמיתה גם אני עבדתי שם והספיק לי שבוע להבין שמה זה לא מתאים לי גישה פלצנית אז מה אם אני מלצרית ?זה אומר שאפשר להתייחס אליי כמו חרא? להיפך צריך להעריך את ה''פועל השחור'' ולא לתת לו הרגשה שאפשר להחליף אותו במיליון אחרים על פניו.
      כי זה מה שכל המסעדות בת''א עושות גורמות לך להרגיש שאתה במבחן כל הזמן וטעות הכי קטנה תגרום לפיטורייך כי הרי יש מאות בתור שמחכים רק למלצר...

      חים בסרט
      כל כך חיכיתי שזה יקרה יש אלוהים

      IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

      • כנראה שבאת מחומס אשכרה

        מור, 26/01/10 18:37

        חמודה עבדת שם שבוע ולא נשארת לא מרצונך פשוט לצערך נפלטת מהמערכת בגלל שלא התאמת ויש לציין שטוטו מגדירה את מלצריה כשגרירים מהשורה הראשונה של המסעדה ולא כעובדים שחורים

        IP: 217.194.205.60 דווח על תגובה זו

        • מור היקרה - מי שמכה את העובדים שלו - לא רואה בהם שגרירים

          סועד לשעבר בטוטו, 29/01/10 23:06

          יש תביעה עומדת מול ירון שלו על הכאת מלצר.

          כל מ שיושב במסעדה יודע שירון כמעט לא נמצא במטבח, אלא עסוק בלהסתובב במסעדה והלציק למצלצרים.

          השרות שם מתחת לכל ביקורת - לא משנה כמה המלצרים נחמדים - המטבח לא מתפקד חיכינו שם 30 דקות למנה ראשונה ועוד 45 דקות לעיקרית.

          אני מרחם על המלצר שצריך לעבוד עם מטבח כל כך גרוע.

          IP: 24.5.89.145 דווח על תגובה זו

    • מנהל בטוטו

      מור, 26/01/10 18:33

      כאחד שעבד ברוב המסעדות היוקרה בעיר מזה 10 שנים וכיום עובד בטוטו תחת ניהולו של השף ירון שלו אני יכול לומר בלב שלם שירון מעבר להיותו מוכשר הוא בעל יחסי אנוש מצויינים טוטו זכתה במסעדת השנה בגלל כל מה שטוטו מיצגת אוכל טוב אווירה מצוינת ושירות מוקפד שניתן ע''י צוות גדול של עובדים שמרוויח את המשכורות הכי גבוהות בעיר ולכל אלו שרושמים כאן טוקבקים למינהם לדעתי לא עזבו מרצונם אלא בגלל שלא התאימו למערכת שטוטו מיצגת

      IP: 217.194.205.60 דווח על תגובה זו

      • מנהל בטוטו - אולי תשאיר לביה''מ לקבוע מה דעתו על ירון

        זכויות עובדים קודמות לכל, 29/01/10 23:09

        ויחסו לעובדים?

        כמה צביעות, איך אף אחד לא מזכיר את זה שהוא הכה מלצר שהגיע לעבודה???

        ממתי מכים עובד בעבודה? לאדם אין זכות להתפרנס בכבוד מבלי שיכו אותו.

        בושה למסעדנות.

        IP: 24.5.89.145 דווח על תגובה זו

  • 17.

    ת''א מתרוקנת מחברה צעירים- אז אין מלצרים ולא רק....

    מורן, 25/01/10 20:34

    מיכוון שכיום מחפשים מלצרים/מלצריות שהם לא ילדים לרוב מעל גיל 25 ועם נסיון קשה למצוא המון מלצרים טובים שמתאימים לדרישה שכזו.
    מיכוון שבעיר כבר לא גרים המון חברה צעירים כי העיר יקרה והשעות הארוכות במסעדה(לרוב לא מגיעים הביתה לפני 2 בלילה ולא כפי שפורסם בכתבה) מקשות על המלצר להגיע ולחזור מהמסעדה לבית ההורים או לשכונות הפריפריאליות שם זול לשכור ובהתחשב בדרישות (מעל גיל 25 ועם נסיון) שוב ברור שיהייה קשה למצוא כיום מלצר כשיר שלא גר עם ההורים או קרוב לעסק. ולסיום התנאים הסוציאלים והלחץ בעבודה הם לא מספיק אטרקטיבים בכדיי למשוך אנשים מעל גיל 25.
    לצערי הכותב לא ערך תחקיר רציני וחבל הריי המגמה הזו ברורה כבר כמעט שנתיים. עזיבת הצעירים את העיר בהחלט פוגעת במרקם של תל אביב. איך אני ידוע בדיוק עכשיו אנחנו (צוות קטן של מתמחים במספר תכומים) חוקרים את העניין הזה.

    IP: 85.250.238.78דווח על תגובה זו

  • 16.

    אולי כי נמאס למכור את הכבוד העצמי בשביל טיפ?! (ל''ת)

    וזה למה אין מלצרים, 25/01/10 19:40


    IP: 87.69.91.27דווח על תגובה זו

  • 15.

    תלוי בכישורי הבעלים

    אבא של ממלצרת לשעבר, 25/01/10 19:18

    קודם כל חשוב איך מתייחס בעל המקום למלצריות(לפעמים מלצרים).דבר שני חשוב שהממלצרת תקבל שכר שעה הוגן ולא מינימום ובנוסף תקבל טיפים אשר יתחלקו עם שאר המלצרים,אחראית המשמרת ובאר-מן.יש מקומות רבים אשר אמנם נותנים תלוש(ולא כולם) אך הוא מתבסס על הטיפים ורק אם הם לא מגיעים לשכר מינימום,אז הממעסיק משלים.חשוב שהמלצר יקבל גיבוי בפני הסועדים מהמנהל ומאחראי המשמרת(חשבונות סוגרים בצד ואחר כך)וכן צריך ישיבות צוות לגיבוש בהן ישתתפו גם אנשי המטבח ולא רק הצוות החיצוני.מעניים שאותם צדיקים בסדום שכך נוהגים אכן גם מרויחים ולא מפסיקים בשיטתם כי הגברת המוטיבציה עוזרת

    IP: 93.172.152.252דווח על תגובה זו

  • 14.

    שכר דירה גבוה --- חוזרים להורים --- לא צריך לעבוד במלצרות

    ארז, 25/01/10 19:12

    מי שעובד במלצרות לא יכול להמשיך ולהחזיק דירה בתל-אביב, בגלל שכר הדירה הגבוה, מה שלא היה נכון בעבר הלא רחוק. ולעבוד בתל-אביב במלצרות, עד שעות הלילה המאוחרות, ואז לחזור למגורים בעיר אחרת - זה לא בא בחשבון. אז מה עושים הסטודנטים? פשוט מאוד - חוזרים לגור אצל ההורים לזמן מה, עד שיסיימו את הלימודים באוניברסיטה, ואז ימצאו עבודה מסודרת יותר, מרוויחה יותר, בתנאים סוציאלים טובים יותר. וכשגרים אצל ההורים - לא צריך לעבוד במלצרות, או בשאר המקצועות הנצלניים האחרים.

    IP: 62.219.138.45דווח על תגובה זו

  • 13.

    the chef photo

    chayim cohen, 25/01/10 19:09

    look at your cutting board mr, chef...its a mess

    IP: 76.173.233.201דווח על תגובה זו

  • 12.

    יחס משפיל! למה לא אומרים זאת? (ל''ת)

    סטודנט שעבד במלצרות ונמאס לו, 25/01/10 18:34


    IP: 80.178.3.228דווח על תגובה זו

  • 11.

    טיפים גבוהים אבל ..כל השאר(בפנים)

    בועז, 25/01/10 18:32

    בואו נתעלם מהעובדה שזו עבודה שאין בה כלום חוץ מכסף, מתעסקים כל הזמן עם לקוחות שבטוחים שהמלצר כלול במחיר המנה ומתייחסים בהתאם (ובואו נתעלם מכך שזו כתבה שמטרתה היחידה למלא מקום ואין בה כלום,- לקחו 2 מסעדות וקראו לזה מגמה בשוק..)
    הטיפים הגבוהים הם לא אגדה אבל לרוב הם גם לא כאלה גבוהים, והם מתאזנים בזה שעושים קצת שעות (ובכל זאת- מתאזנים סביב ה40-50 ש''ח שזה עדיין טוב יחסית) - אבל פרט חשוב- מישהו שעובד במלצרות במשך שנתיים יוצא משם בלי שום דבר בקורות חיים ובלי שום זכויות שנצברו לו- אין צבירה לפנסיה, אין דמי הבראה, אין פיצויים וכד', כך שגם זה מאזן ומוריד את האטרקטיביות של ה''תחום''.

    IP: 93.172.139.127דווח על תגובה זו

  • 10.

    צעירים היום חכמים יותר

    ארקין, 25/01/10 18:24

    צעירים לא פרירים שיתנו להם יחס מגעיל יש להם כבוד והם יותר משכילים ויש לצעירים עבודה רבה במחיר שמקבלים במסעדות ויש גם את עגלות בחן''ל שם שלשה חודשים מרווחים כסף לכל השנה

    IP: 85.250.232.243דווח על תגובה זו

  • 9.

    פשוט כי זה חרא של עבודה והלוקחות הישראלים הם חרא אנשים (ל''ת)

    עולה חדשה מרוסיה, 25/01/10 18:10


    IP: 94.230.91.166דווח על תגובה זו

  • 8.

    הם דורשים מלאך או מלצר? (ל''ת)

    מה קורה פה?, 25/01/10 18:08


    IP: 95.86.100.42דווח על תגובה זו

    • הם דורשים סוסי עבודה

      אחת שיודעת, 27/08/14 11:19

      רובוטים שיעבדו בתנאים לא תנאים. עם היחס שנותנים לעובדים שלהם, אפשר להבין שהם לא מעוניינים בבני אנוש בעלי רגשות, דעה וכיוצא בזאת.

      IP: 87.68.16.252 דווח על תגובה זו

  • 7.

    בעלי המסעדות אוכלים את מה שבישלו

    שי, 25/01/10 18:05

    יש כל כך הרבה אנשים רציניים שרוצים לעבוד בתור מלצרים אבל נפסלים בגלל חוסר ניסיון או קריטריונים מפגרים אחרים וזה פשוט חבל,אני מכיר את זה טוב כי גם אני מחפש עבודה אבל בעלי המקום מאוד מקשים וזה חבל לכולם.

    IP: 84.108.180.87דווח על תגובה זו

  • 6.

    מלצר ראשי לשעבר

    סאלח, 25/01/10 17:50

    בע לי המסעדות אתם יותר שקרנים מהפוליטקאים

    IP: 79.176.37.38דווח על תגובה זו

  • 5.

    מלצרים במסעדות יוקרה נראים לי קצת מסכנים

    ד, 25/01/10 17:49

    לא מזמן הייתי במסעדה שנחשבת פלצנית ויקרה, וכל פעם ששאלתי על מנה המלצר התחיל לדקלם כמו רובוט את כל מרכיבי המנה, כאילו מישהו לחץ על כפתור פליי ואי אפשר היה להפסיק אותו. תחשבו איך זה מוזר כשזה קורה בשולחן של 7 אנשים. אני יכול להגיד שאותי זה הביך ואני בטוח שגם הוא לא נהנה מהמעמד אבל אלה בטח הדרישות מלמעלה. תנו לי מלצר שמחייך ונחמד ולא איזה ידען שידקלם לי על אספרגוס מוקרם או קציפת סשימי ברוטב קפוצ'ינו חצילים.

    IP: 212.235.58.117דווח על תגובה זו

    • ת''א

      גיל, 25/01/10 19:37

      כל מילה בסלע

      IP: 93.173.186.12 דווח על תגובה זו

  • 4.

    מאה פעם כתוב כסף טוב ולא כתוב כמה כסף ואיזה יחס מקבלים זה למה

    אחת שברחה משם, 25/01/10 17:35

    לעשות פרצופים מסכנים/נעלבים/מתחננים בשביל עוד עשרה שקלים טיפ ולחטוף צעקות מבעל המקום

    IP: 89.138.144.99דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה זה אולג-בס? (ל''ת)

    ארקדי, 25/01/10 17:33


    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

  • 2.

    יכול להיות שזה קשור ליחס גרוע למלצרים?

    יעל, 25/01/10 17:29

    זה עניין של זמן עד שגם בחברות סלולר יהיה מחסור בעובדים, כי גם כשמשלמים טוב, זה לא מספיק כדי לספוג יחס משפיל כמו שמקבלים בהרבה מסעדות.

    IP: 84.108.105.14דווח על תגובה זו

    • כבר היום יש שם מחסור

      דוד, 25/01/10 17:51

      תקרא את המודעות ותבין - בונוס 10000 ש''ח למי שמסיים שנה, כרטיס טיסה לחו''ל למי שמחזיק חצי שנה וכו'. הם צריכים עובדים דחוף, וזה לא מקרי שכל פעם שמתקשרים עונה איזה ערס או פריחה.

      IP: 212.235.58.117 דווח על תגובה זו

  • 1.

    בתור מנהלת עם תואר ראשון בפסיכולוגיה שעזבה את הענף..שירי צודקת, בעלי

    מיי, 25/01/10 17:28

    המסעדות הם לא כאלה תמימים, אומנם מרוויחים יפה, אך הישראלים בכל הזדמנות מחפשים איך לידע אותך בכיס של מי אתה נמצא, להשפיל ולאיים..מגיע להם שאין להם עובדים וכל הכבוד לאנשים שהחליטו שבשביל כסף לא מוכרים את הכבוד העצמי.. ולדעתי זה חלק גדול מהמצב

    IP: 79.181.29.9דווח על תגובה זו