• 24.

    בנתח בשר קניתי את הסינטה הטוב ביותר שאכלתי

    דן, 15/12/09 00:45

    ועוד הכנתי אותו במחבת המצ'וקמקת שלי במטבח הפצפון. אז איך? מחממים מחבת הרבה זמן שתהיה חמה רותחת, טיפלה שמן ברגע האחרון וגם פלפל מלח, דקה וחצי כל צד, תענוג. חברה שלי צמחונית ונזל לה ריר מלראות אותי זולל

  • 23.

    נתח בשר באבן גבירול מוחרמים

    אבן גבירול תל אביב, 04/12/09 11:08

    הצטרפו לחרם על ''נתח בשר'' באבן גבירול תל אביב הבחור לא אמין ולעיתים קרובות משנה את מרכיבי הבשר להוזלת עלויות, תוך שהוא משאיר את כותרת המוצר תחת אותו שם.
    המרכיבים התחליפיים פחות איכותיים ופחות טעימים ומתקלקלים הרבה יותר מהר.

    • לקוח חוצפן אתם בטח מכירים...

      איתן, 13/12/09 20:01

      רמי היקר
      אין אחריות על כותש שום שהידית שלו נשברה
      אחרי 6 חודשים כן שישה חודשים!
      אם החלטת עלכך לרדת נמוך כל כך שיהיה לך לבריאות.
      ''ולעיתים קרובות משנה את מרכיבי הבשר להוזלת עלויות, תוך שהוא משאיר את כותרת המוצר תחת אותו שם'' - לקוחות נתח בשר לא קונים רמה כזו....
      הרבה בריאות לך ולחברה שלך.

  • 22.

    חחחחח ''פילה זה לזקנות''. אין על פילה עם צ'מיצ'ורי או רוטב יין אדום. (ל''ת)

    עומר, 13/03/09 14:28

  • 21.

    קניתי אסאדו בנתח בשר

    שירן, 08/11/08 09:30

    הזמנתי שתי זוגות חברים לארוחת ערב התלבטתי מה להכין הקצב המליץ לי על אסאדו בתנור נתן לי הוראות מפורטות כיצד להכין מוכנה לנדב את המתכון על שני קילו אסאדו לקחתי צלוחית עמוקה שמתי בתוכה 5 כפות שמן זית,כף פלפל שחור גרוס,כף מלח גס ים,2 כפות אורגנו (תבלין),כף פפריקה מתוקה,8 שיני שום כתושות,ערבבתי את הכל היטב,השרתי את הנתח במרינדה 12 שעות במקרר עם ניילון נצמד הוצאתי שעה לפני שהכנסתי את הנתח לתנור סידרתי את האסאדו בתנור רצועות חיממתי תנור חום של 200 מעלות עטפתי בנייר כסף את הבשר הכנסתי לתנור במשך 2 וחצי,התוצאה הייתה פשוט ללקק את האצבעות.

  • 20.

    קניתי בשר בנתח בשר

    דוד, 05/11/08 22:36

    השבוע הייתי בתל אביב ועשיתי סידורים.
    בדרך נכנסתי לקצביית נתח בשר וקניתי סטייק אנטריקוט.
    אני רוצה להודות לקצב אילן שהסביר לי מא' עד ת' על הנתחים ועל אופן ההכנה של כל בשר ושהיה לו את הסבלנות שאני ירשום מתכונים.
    עשיתי את הסטייק לפי הוראותיו והסטייק היה מצויין מעדן מלכים.
    אתם חייבים לראות את הסטייקים את השיוש ואת האיכות של הסטייקים.

    סכנת התמכרות........

    • תודה רבה על המחמאות

      אילן, 08/11/08 09:33

      תודה לדוד,רציתי לציין שסוג הסטייק שקיבל דוד,סטייק מבקר טרי שמקורו מרמת הגולן.

  • 19.

    לאדום אדום יש ריח וטעם אחרים משל בשר טרי מיושן (ל''ת)

    חולקת על הדעה בכתבה, 09/08/08 11:45

  • 18.

    בשר אצל ידע-בשרים הוא בואקום - לא אוהבת! (ל''ת)

    רינה, 09/08/08 11:22

  • 17.

    צודק, אין על אהרונוביץ!

    קרני, 23/07/08 15:06

    בשר עם אוירה..

    • לא אוהב בשר שלא תלוי על אנקול במקרר מיוחד (ל''ת)

      קונה רק כזה!, 09/08/08 11:25

  • 16.

    צודק, אין על אהרונוביץ!

    קרני, 23/07/08 15:06

    בשר עם אוירה..

  • 15.

    תרגיל עוקץ בחנות 4chef

    מרשמלו, 15/07/08 08:50

    למרות שבכתבה רשם חיליק גורפינקל כי מחיר מחבת ברזל בקוטר 33 הוא 132 ש''ח ולמרות שבאתר החנות זהו בדיוק המחיר, מי שמגיע מתבשר שהמחיר הוא 216.90 ש''ח כלומר כ 64 אחוזים יותר ולא חשוב מהם תירוצי המוכרים
    (''הכותבת לא ביקרה בכלל בחנות''...)
    אחרי דין ודברים לא סימפטי ''נתנו'' הנחה קטנה לאחר שראו את הכעס והזעם.
    תחליטו בעצמכם אם אתם רוצים להגיע כדי להתרגז ויעבדו עליכם.

  • 14.

    הבשר הכי טוב שמגיע כיום לאזור המרכז הוא של בית מטבחיים ''דבאח''

    יקיר המערכת, 13/07/08 02:18

    הם יושבים בדיר אל אסד ויש להם סחורה מדהימה כמעט של המסעדות המובילות בתל אביב עובדות עם הבשר שלהם ולמיטב ידיעתי הסוכן שלהם בתל אביב הוא שף במקצועו שיודע את העבודה על בוריה

    • ואני קניתי אצלם בדרום העיר ''פנקו'' ישן ומסריח (ל''ת)

      למרות התאריך ה''חדש''..., 09/08/08 11:26

  • 13.

    מי שמעוניין בסטייק הכי טוב במזרח התיכון שיגיע....

    ש, 12/07/08 01:48

    למסעדת ''מיטשוס'' בקצרין.
    האמינו לי בדקנו כמעט את כל מסעדות הבשרים בארץ ואף אחת לא מגיעה לרמה הזו.

    אחת לשבועיים אנו עולים ממרכז הארץ לרמת הגולן רק בכדי לאכול סטייק טוב ולהחזיר לגוף את האיזון.

  • 12.

    אהרונוביץ,עושה בית ספר.

    רונן, 11/07/08 22:21

    ללא ספק, הוא כמו השקעה בבורסה. לאורך זמן מניב את התשועה הטובה ביותר!כל פעם שניסינו גדולים ומיוחצנים, חזרנו בריצה לבשר,לבדיחות ולטיפים שעושים את הארוחה.

  • 11.

    בשר וחלב בריש גלי...

    נתי, 10/07/08 11:26

    ככה בלי למצמץ, חמאה, גבינה וכו' על סטייק.

  • 10.

    כנסו דחוף !!

    קניבל מקצועי, 10/07/08 08:07

    הכתב לא מבין כלום !!!
    לפני ששמים את הבשר במחבת היבשה עלאק הקשיבו טוב ,לא תתאכזבו !!
    1.חיתכו חתיכות בעובי אצבע (mas o menos)
    2.המליכו מליחה עדינה במלח גס מכל צד(המלח יוצר שיכבה המגינה על הסטטיק שלא יתיבש והנוזלים ישארו בפנים)
    3.שימו מחבת על האש עם שמן
    4.שהשמן מגיע לרתיחה ומעלה עשן זירקו את הסטייק ותנו לו להיצרב בערך 2 דקות מכל צד
    5.הורידו מהאש ותאכלו שחם !
    6.פיתחו חלונות על מנת שיצא העשן
    7.סטייק טוב הוא הצרוב בשיכבה עדינה מכל צד ובאמצע נשאר הדום אדום העסיסי
    8.כתבו מכתב תודה ל
    9.lokibalti@yahoo.com

    • ההוראות שלך נותנות סטייק יבש סולייתי ועדיף שתקנה סטייק עיין

      סטופנסוד, 10/07/08 10:12

      לפחות תחסוך כמה שקלים, הרי בטעם לא תבדיל

      לשים שמן על המחבת של הסטייק? אתה רוצה שהשומן של הסטייק ימס למחבת ויתן שכבת שומן לטיגון ה שיהפוך את הסטייק לעסיסי.
      עם שמן אתה לא יכול להגיע לטמפרוטורות מספיק גבוהות בכלל והוא נשרף נותן לסטייק את אותה ארומת פלאפל מוכרת .
      (כשהשמן מעלה עשן, הוא שרוף, זה לא טעים וזה מאד לא בריא)

      לחתוך לעובי של אצבע ייבש את הסטייק, עדיף קצת יותר עבה כדי לשמור על עסיסיות.
      לשים מלח זה עניין של טעם, לא יודע אם זה מיבש את הסטייק כמו שהעיתונאי אמר, אבל גם לשים שכבה עבה בשביל לשמור על בידוד נשמע כמו שטות

      סטייק מאדון אדום אבל באמת אסור לקנות, הם לא מיושנים ולפי דעתי הם מומלחים
      איחחחחחחחחחחחח

  • 9.

    מעדני בשר יהודה בקריות .... (ל''ת)

    גם בצפון יש קצבים, 10/07/08 07:48

  • 8.

    כתוב יפה בסגנון סלנגי אך עדיין רהוט

    כמה שאלות :, 10/07/08 07:48

    האם הכנסת המחבת לחצי שעה בתנור לא ממיסה את ידית הפלסטיק או שהמחבתות מכילות ידיות מתכת ?
    האם השימוש במלח גס מעניק טעם אחר מאשר מלח שולחני ?
    האם לא כדי להכניס למשרה של יין או חומץ בלסמי ?

    • תשובה ל8 וגם לאחרים.

      חיליק גורפינקל, 10/07/08 11:30

      במחבת ברזל יצוקה הידית היא חלק בלתי נפרד מהמחבת וגם היא כמובן מברזל ללא ציפוי פלסטיק.מלח גס במיוחד אם הוא מלח ים אטלנטי (יקר אבל שווה וגם משתמשים בפחות מח ככה) פשוט יותר טעים. אפשר להשרות אבל אז זו כבר אופרה אחרת. ולאחרים. לא, לא חייבים לסגור מכל צד,אפשר לצלות כמה דקות מצד אחד ורק אז השני. מניסיון. ואחרון חביב- לא, לא טוב להמליח בשר לפני הצליה אלא אם כן מכינים אסאדו ברזילאי וזה כבר, שוב, סיפור אחר.

  • 7.

    כדאי להמליץ איפה לקחת משכנתא לרכוש סטייק...

    כי המצב יילך ויחמיר..., 09/07/08 23:27

    100,130,150 ש'ח/ק'ג בסופר זה מוגזם בטירוף
    במסעדה זה מהמחיר למנה , כדאי להתאפק.

  • 6.

    אני אוכל נתח קצבים בטרקלין!!!! שם טעים וכדאי

    ניב גל, 09/07/08 22:58

    למה להתלכלך?...............אני אוכל אחת לשבוע נתחים במסעדת הטרקלין שבנחלת בניימין - שם יש קצב שיודע את העבודה וכייף לתקוע שם כל ביס

  • 5.

    ועוד משהו

    א, 09/07/08 22:54

    חשוב שבמחבת יהיו חריצים - מה שנותן את פסי הצליה המגרים, וחשוב מכך - כולא אויר בין הסטייק למחבת הלוהטת (בדומה למנגל). יש מחבתות ברזל חלקות - הן נהדרות, אבל לא לסטייקים.
    אפשר בהחלט להוסיף, גם לאנטריקוט, 25 גרם של חמאה מזוקקת (חמאה שהורתחה והוסרו ממנה מוצקי החלב) לפני הטיגון. לשומרי הכשרות - שמן קנולה.
    וראבק - ''אדום אדום''? אתה רציני? בטעם של חתונות. מי שחפץ בבשר איכותי, שישקיע בקצב איכותי.. מי שאוכל כשרות, נו, שידמיין.

  • 4.

    ועוד משהו

    א, 09/07/08 22:54

    חשוב שבמחבת יהיו חריצים - מה שנותן את פסי הצליה המגרים, וחשוב מכך - כולא אויר בין הסטייק למחבת הלוהטת (בדומה למנגל). יש מחבתות ברזל חלקות - הן נהדרות, אבל לא לסטייקים.
    אפשר בהחלט להוסיף, גם לאנטריקוט, 25 גרם של חמאה מזוקקת (חמאה שהורתחה והוסרו ממנה מוצקי החלב) לפני הטיגון. לשומרי הכשרות - שמן קנולה.
    וראבק - ''אדום אדום''? אתה רציני? בטעם של חתונות. מי שחפץ בבשר איכותי, שישקיע בקצב איכותי.. מי שאוכל כשרות, נו, שידמיין.

  • 3.

    ''נתח בשר'' - אבן גבירול

    יוגי, 09/07/08 22:51

    מדובר פשוט בשרלטנים. בשר גרוע זאת הבעיה הקטנה. מנסים לדחוף סחורה (מבקש קילו טחון נותנים קילו וחצי). כדאי ללכת עוד 5 דקות ברגל ל''בשרי שף'' ברח' פנקס - גם שירות מקצועי וגם בשר איכותי.

    • ידע בשרים רציתי חתיכה קטנה וסירבו למכור, אז לא קניתי (ל''ת)

      פנסיונרית, 09/08/08 11:23

      • פנסיונרית יקרה.

        לאה, 22/10/08 15:56

        גם אני כבר פנסיונרית,אני קונה אצל רפי מזה כ20 שנה.עכשיו בני הוא גרופי נלהב שלו,קשה לי להאמין שסרבו למכור לך כמות קטנה,שכן בני וחבריו ''שגעו '' את אהרונוביץ שנים בכמויות קטנות עצות ומתכונים.ותמיד נענו בהומור ובסבלנות.

    • לתגובה שרשמת לנתח בשר

      דוד, 05/11/08 22:39

      אין שום מציאות שאם אתה מבקש קילו ויש יותר פשוט תגיד להוריד וזהו.
      והסחורה מצויינת אני מבין בבשר וקניתי שמה וזה מעדן וגם חברים שלי מאמריקה אמרו שזה מעדן וזה שאתה לא יודע לבשל בעיה שלך ואל תגיד סחורה מעאפנה.

  • 2.

    חיליק , לא סגירה משני צדדים 2 דקות , הנמכת האש ועוד 2 דקות מכל צד ??!! (ל''ת)

    אליעזר, 09/07/08 22:51

  • 1.

    פשטות של מומחים=קלאסה (ל''ת)

    תודה גם על המידע, 09/07/08 15:45