• 10.

    למה להרוס???

    nadi, 09/11/08 03:14

    זאת אחת התוכניות הכי טובות שיש היום!!
    קרב בין מסעדות נשמע מגניב, אבל תביאו שופטים שמבינים באוכל ברמות האילו, ולא שמפחדים מקרפצ'ו או פירות ים,בבקשה.....זה סתם יוריד את הרמת שיפוט המצוינת שהיתה בעונה השניה,ותשאירו את אלפרדו השף , הוא פשוט מדהים!!

  • 9.

    יופי, גאונים. עוד פורמט נהרס כשמגיע לידיים ישראליות.

    Melina Perez, אי שם פה בסביבה, 08/11/08 22:59

    כאילו שזה לא מספיק שכבר שתי עונות זה אותו שף שמתחרה מול מתמודדים מתחלפים, כאילו שזה לא מספיק שיש הפסקה בין ארוחות וניקוד שאלוהים יודע איך קבעו אותו- ובקיצור: כאילו שהפורמט המקורי (היפני) ומקבילו האמריקאי (והמצויין) לא נרמסו עד עפר בדרכם לישראל, עכשיו רוצים לרמוס אותו עוד יותר!
    יובאו לארץ במיידי (רשימה חלקית בלבד):
    בובי פליי
    מטסאהארו מורימוטו והיריוקי סאקאיי (שהשתתפו גם באיירון שף המקורית)
    מאריו בטאלי
    קאט קורה
    וולפגאנג פאק

    והשופטים:
    קארין באקום
    ג'פרי סטיינגארטן

    !!!!!!

    וילמדו את הישראלים ה''נאורים'' מאיפה משתין הדג (או במקרה של איירון שף סאקאיי, איך לעשות גלידה מהדג).

  • 8.

    תוכנית רעה

    בובי פליי, 08/11/08 16:28

    איירון שף האמריקאית רצה שנים עם אותו פורמט ונשארה תוכנית מעולה. קרב סכינים לעומת זאת התחילה חלש ואז נהייתה יותר חלשה.

  • 7.

    בעריכת לימור פראג המדהימה (ל''ת)

    דנה, 08/11/08 15:50

  • 6.

    איזה רעיון רע

    מירי, 08/11/08 09:12

    במקום לקחת מקצוענים מביאים את העם גם לשפוט באוכל עילי. כמו הסעודה של באבט. חבל על המוצרים והמאמץ. תנו להם קציצות בקטשופ והם יהיו מבסוטים. מה לא עושים כדי לחסוך כמה שקלים ולהתחנף למסעודות?

  • 5.

    סטפן הוא משהו משהו, מביא רייטינג ! (ל''ת)

    מית נמש, 07/11/08 09:51

  • 4.

    אין כמו תוכניות בישול (ל''ת)

    עמיתוש, 07/11/08 09:48

  • 3.

    זה תוכנית טובה

    עמיתוש, 07/11/08 08:49

    אין כמו תוכניות שקשורות בבישול

  • 2.

    למה כשרות זה טוב.

    לא דתי, 06/11/08 11:30

    בפעם היחידה שבה צפיתי בתוכנית 'קרב סכינים'(איזה שם מתאים בימים אלו) בישלו שם סרטנים. מכיוון שהסרטנים צריכים להיות טריים ככל האפשר זורקים אותם חיים (!!) למים רותחים וכך הם טעימים יותר.
    באירופה היה נהוג במשך שנים להרוג חזירים במכות אלה מרובות כך ששטפי הדם שהחיה האומללה סובלת עד למוות יהפכו את הבשר לרך יותר. באותה תוכנית עברו לדעתי את הגבול שבין הנאה מאוכל ובין בהמיות והבנתי למה אבותינו הדתיים אסרו על אכילת דם והקפידו על שחיטה הומנית (לזמנה) ככל האפשר.

    • האם פעם בדקת כיצד שוחטים פרה כך שתחשב משחיטה כשרה?

      ולמה כשרות זה לא טוב, 06/11/08 16:18

      לידיעתך - בכמה ארצות אסור לשחוט ע''פ ''שחיטה כשרה'' כיוון שזה נחשב התעללות בבע''ח.
      אם אכילת חיות מפריעה לך - עליך לדגול בצמחונות. כל קשר לדת פה מקרי בהחלט.

      • טועה בהחלט! (ל''ת)

        דתי, 07/11/08 11:30

      • לא נכון

        גם דתי, 07/11/08 11:40

        על פי הדת, צריך לשחוט את בעלי החיים בצורה שתגרום להם הכי פחות צער, ולכן צריך להשתמש בסכין חדה מאוד וחלקה, כך שהשחיטה תהיה מהירה ככל האפשר ותמנע הימשכות סבל עד המוות

  • 1.

    אם כל הדיוט יכול לצפות - כל הדיוט יכול לשפוט. (ל''ת)

    טלפלא, 06/11/08 10:37