• 14.

    ביקורת מרושעת

    נועה, 15/06/08 15:39

    לא היספקתי עדיין לבקר במסעדה החדשה,אבל בוותיקה בתל אביב לפחות פעם בחודש.הבשר הכי טוב בארץ יופי של מסעדה!!!!! הביקורת המרושעת של מר שגיא לא מתאימה למבקר מסעדות אוביקטיבי. אלא למישהו שרוצה ליסגור חשבון ולהזיק לבעלים ,למעצבים ואו לשפים.תן היזדמנות לאנשים!!!המסעדה עובדת פחות מחודש.

    IP: 84.108.153.164דווח על תגובה זו

  • 13.

    מבקר מגזימן

    שולה, 15/06/08 13:53

    ביקרנו במסעדה החדשה. מאוד נהנו מהאוכל, השירות והאוירה. לא ברור על מה המבקר מתלונן, לא הרגשנו אוירה מדכדכת כלל, העיצוב נעים ומשדר רוגע. המחיר לא זול אך גם לא יקר לעומת מסעדות אחרות, בנוסף יש לזכור שהמסעדה פתוחה זמו קצר וכי עדיין נמצאת בהרצה. יש לתת צ'אנס ולא לקטול על ההתחלה!

    IP: 84.108.153.164דווח על תגובה זו

  • 12.

    ממתי מבקר מסעדות - בשר במקרה

    יינן, 15/06/08 13:43

    הזה לא שותה יין בארוחתו???????
    מבקר מסעדות מגיע למסעדת יוקרה בשרית מזמין אוכל ללא יין...
    מענין מה קורה כשהוא שותה יין :-)
    האם הביקורת תשתנה?
    אני לא מחזיק ממבקרי מסעדות שלא מבינים מה זאת חוית ארוחה טובה מושלמת!

    IP: 79.179.151.31דווח על תגובה זו

  • 11.

    הטרקלין- הבשר הכי טוב בעיר

    גיא, 14/06/08 20:57

    היינו השבוע בטרקלין שבנחלת בנימין אכלנו שם אנטריקוט א ל ו ה י !!!

    והמחיר מצחיק לעומת מיט בר

    IP: 85.250.197.142דווח על תגובה זו

  • 10.

    שגיא כהן מביאים אוכל מדכדך לאנשים מדוכדכים

    עצוב לראות, 14/06/08 15:06

    עצוב לראות את שגיא כהן מפרשן!!!
    אם אין חזיר במסעדה המסעדה על הפנים
    כמו שאתה נראה שגיא אתה צריך אישפוז בכפיה

    IP: 79.181.156.237דווח על תגובה זו

  • 9.

    שגיא כהן חורץ גורלות מסעדות חדשות באכזריות רבה

    אחת שיודעת, 14/06/08 14:49

    כמובן שאנו שמחים שמישהו מבקר לפנינו ומספר על התרשמותו, אך נדמה ששגיא כהן, שם לו למטרה מפעם לפעם לעבור את רף האכזריות של הפעם הקודמת.
    אלמלא הייתי עדה לחבריי שפתחו מסעדת יוקרה, השקיעו בה את כל הונם, כולל משכנתה עצומה לצורך זה, השקיעו מחשבה, אנרגיות ורצון יוצא דופן ליצור מסעדה מדהימה, ובא לו שגיא כהן ופשוט קרע אותם לגזרים, מהדהד לו את דבריו המרושעים (חלקם גובלים בתביעת דיבה אגב), ופשוט הורס ומקלקל התרוממות של מסעדה מקסימה. חבל שמר כהן, לא יושב לחשוב כמה משפחות מחכות ברעדה לדבריו, וכמה כח יש לכתיבתו. המסעדה של חבריי אגב, קיבלה סופרלטיבים מדהימים מכל מבקר אחר.

    IP: 212.143.246.146דווח על תגובה זו

    • תגובה

      נועה, 15/06/08 16:14

      את צודקת .רוע לשמו

      IP: 84.108.153.164 דווח על תגובה זו

  • 8.

    הנקניקיה בתמונה מדליקה אותי.... (ל''ת)

    סיגלוש, 14/06/08 14:45


    IP: 77.124.2.93דווח על תגובה זו

  • 7.

    צודק!!! המלצריות היו צריכות לשלם לו...תתעורר פרופסור שגיא כהן

    גל לרנר, 14/06/08 13:47

    אין ספק שכדורגל אתה יודע (בתאוריה)...אבל בין תאוריה ופרקטיקה, מי כמוך צריך להבין את ההבדל. מה אשמה בדיוק המלצרית שבאה ללמוד את המקצוע ואיך בדיוק היא תלמד לתת שירות אם לא מעשית בשטח?! אז במקום לפרגן לה אתה רוצה שהיא תשלם לך?!או אולי בגלל שאתה סוג של מבקר מסעדות לא נאה לך שמלצרית מתלמדת תעמוד ליד שולחנך הוד רוממותו???

    IP: 89.139.165.173דווח על תגובה זו

  • 6.

    מה זה? תן לי בו*לבול בלמניה בבקשה? (ל''ת)

    האסוצייטיבי, 14/06/08 13:35


    IP: 81.5.46.131דווח על תגובה זו

  • 5.

    איכככככככככככככססססססססססס...התמונה דוחה (ל''ת)

    חני, 14/06/08 13:05


    IP: 87.68.235.88דווח על תגובה זו

  • 4.

    meatbar

    xhristoff, 14/06/08 11:58

    מסעדה בינונית למדי גם בתל-אביב. אצלי זו עדיפות 27 מבין רשימת המסעדות בהן אני סועד כמעט כל יום. הבשר אינו מטופל כיאות והמחירים מופקעים יחסית לאיכות האוכל

    IP: 212.235.23.51דווח על תגובה זו

  • 3.

    אני אקח לשם את חברה שלי ליום הולדת שלה

    חובב אוכל טוב, 14/06/08 11:04

    בסה''כ נראה לי שהמקום מפנק. במחירים של היום 400 ש''ח לארוחת ערב לשניים, זה כלום כסף. במקרה שהסטייק קר אפשר להכניס אותו למיקרו לדקה אחת או שתיים.

    IP: 79.182.11.77דווח על תגובה זו

    • בקיצור, אתה מכיר שם מישהו?

      יובל, 14/06/08 12:02

      400 ש''ח לשניים זה יקר בכל סטנדרט, כולל של המיטבר מת''א

      IP: 89.1.64.49 דווח על תגובה זו

    • לחמם סטייק במיקרו... אתה ממש אנין טעם הא? (ל''ת)

      ברק, 14/06/08 12:48


      IP: 89.1.19.2 דווח על תגובה זו

    • ב 400 שקל כולל טיפ אתה יכול ללכת למקומות טובים בהרבה

      דן, 14/06/08 13:40

      יועזר בר יין (אולי קצת יקר יותר אבל בטח יותר שווה)
      סטפן בראון
      קלואליס
      סיטארה

      ועוד ועוד ועוד.

      אבל מה אני מספר לך על המקומות הטובים באמת..
      הרי לא אכפת לך גם אם את הסטייק שלך חיממו במיקרוגל.

      אז .. תהנה.
      אני , בעקבות הכתבה הזו, למיטבר הרצלייה לא אכנס.

      IP: 79.180.102.187 דווח על תגובה זו

    • חחח נראה לי גם אם הבשר היה מקולקל הייתי אומר מקס' רוטב ברביקיו

      שלי, 14/06/08 16:07

      ההצעה של לחמם במיקרו כנראה מעידה שאתה לא מבעלי המקום כי זה הדבר הכי עלוב.. שמסעדה תחמם במיקרו סטייק שהיא הרגע צלתה??? אז אם אתה לא מהיחצ אומהבעלים אתה פשוט אידיוט :)

      IP: 89.1.32.49 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מי משאיר 49 שקל טיפ על חוויה מדכדכת?

    סעיד, 14/06/08 10:17

    אל מי אתם באים בטענות, מבקרי מסעדות נכבדים? אם הייתם מפנימים את העובדה שמסעדה היא מקום לסעוד בו ולא פנתליאון שופוני, יכול להיות שגם הרמה הייתה משתפרת, אבל אתם עסוקים במשמעות הפוזה הישראלית המצויה, ולא במשמעות החיים כמשמעותם!

    IP: 89.54.102.224דווח על תגובה זו

    • בדיוק מה שרציתי לכתוב..

      משה, 14/06/08 11:24

      חוזר ואומר ''400 שקל, אוי אוי אוי'' ומתבכיין על זה, ומתוך זה 49 לטיפ?! אני אוכל בסכום הזה ארוחה במקום אחר! חוכמה גדולה.. מתנהג כמו הברון רוטשילד ואח''כ בוכה על המחיר.

      IP: 79.183.154.230 דווח על תגובה זו

      • מה הקשר???

        מיכל, 14/06/08 14:43

        מה הקשר בין האוכל שהוא לא טוב לבין הטיפ??? מה המלצרית המסכנה אשמה שהטבח לא יודע לבשל???
        איזה באסה שיש אנשים כמוכם - שלא יודעים להבדיל בין השניים.

        IP: 217.132.55.219 דווח על תגובה זו

        • ואיך יידעו שהם לא שווים פרוטה?

          ניקולאי, 14/06/08 18:08

          כשלא יקבלו טיפ - זה עובד!

          פעם מתוך בלבול (הייתי מרוכז בציודה של הדייט) שכחתי להשאיר טיפ במסעדה שמכירים אותי. כעבור כמה ימים שאלו האם קרה משהו.

          מה הייתי צריך להגיד. הייתה לי דייט מצוידת?!

          IP: 87.70.123.16 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אתה בכיין כרוני (ל''ת)

    ניר, 14/06/08 10:15


    IP: 77.124.2.93דווח על תגובה זו