 |
11.
להרים כפפה
עי,
13/10/04 20:20
|
נירה רוסו גדולה , המדור החדש של שני משעממם . נתחיל לקרוא ידיעות או שבידיעות ירימו כפפה ויפ]רסמו את המדור ברשת?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
10.
חבל שעורך הארץ לא השכיל לשמור
דלית,
רעננה,
05/10/04 10:52
|
על נכס כה יקר, על נירה רוסו. המדורים שלה, לאורך כל השנים הן במוסף והן במדור גלריה היו מועילים, מנוסחים היטב, בקלילות, לכל אדם הרוצה לבשל בבית בכל רמה שהיא. נירה רוסו אינה בשלנית יומרנית, כפי שאנו מכירים את אייל שני מהטלביזיה. חבל שהעורך לא השכיל לשמור אותה ככתבת מוערכת בעיתון. אמנם לא אפסיק להיות מנויה על העיתון, אבל ההנאה פוחתת כל הזמן. גם מדורים אחרים נהדרים במוסף נעלמו מאז שהתחלף העורך, וחבל מאד.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
9.
באמת, רק הפסיכי הזה היה חסר...
ל"ת
ללא תיווך,
04/10/04 17:09
|
|
 |
8.
נירה רוסו האחת והיחידה
לבנה,
תל אביב,
04/10/04 12:02
|
נירה רוסו-האחת והיחידה. 2 העמודים של נירה רוסו במוסף הארץ היו המרתקים והמעניינים ביותר. נירה כותבת באופן המרתק ביותר בשפה עשירה ,מלאת דימויים והומור. החשיבה שלה על דרכו של העולם מעניינת לא פחות מהסיפורים והמתכונים שהגישה במהלך 23 השנים האחרונות. לעורך הצעיר -חבל מאד שלא ידעת לשמור על הנכס ששמו נירה רוסו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
7.
לג'ו פלקונטי
בת יענה,
04/10/04 10:12
|
שכחת : לעשות נעים לעוף , ללטף את הפיסטוק בחמלה טרנסאדנטלית , להניח בתנועות מעגליות את העגבניות מסביב למלפפונים המיוסרים , לנשום את אדי התבשיל כמו שמיילדת נושמת את ריחות הולד הנולד זה עתה.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
6.
כיכר המדינה
דפנה,
04/10/04 01:58
|
|
 |
5.
חוק שימור הפלוצים
אלטע קאקר,
04/10/04 01:46
|
אם כך, ברשת שוקן נשמר איזון הפלצנים - פלצן אחד, יאיר רווה, עוזב, ופלצן אחר, איל שני, נכנס. יהי שם הפלצנות השוקנית מבורך.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
4.
סיבה ראויה להפסיק לקרוא הארץ
יותם,
03/10/04 19:49
|
מענין לראות את השינויים שחלים בעיתון מאז החלפת העורכים. עמודי המאמרים והפרשנות הפכו למשמימים וכעור ים. מוסף האוכל החודשי כישלון מוחלט וגרוע מהכל מה שקורה במוסף השבועי. העמודים הקלילים בראשית המוסף הושלכו לפח למרות שהיו החלק המקורי והיותר רענן ועכשיוי בעיתון. הובא מדור סטירי שהמילה תמוה קטנה עליו. הכתבות הפכו למשעממות וכבדות אפילו יותר ממה שהיה שם בימיו של העורך הקודם. ועכשיו אחרי שרוסו מסתלקת את מי מביאים לכתוב את מדור האוכל? את הפושט רגל הסדרתי, את הפסבדו מתוחכם, את הבלוף הגסטרונומי הכי גדול שצמח כאן אי פעם. את הנפיחה שבכל מדינה מתוקנת היה נאלץ לשבת בבושת פנים בבית האסורים. אותו מביאים לכתוב את מדור האוכל. לא יאומן. חבל. לא מספיק שאמפרית המקומונים של שוקן מתפרקת? גם הארץ צריך ללכת פארש? לא חבל? כל עיתון שיוצא לאור במדינה הזו נחוץ שלא לומר חיוני ל'דמקרטיה הישראלית. למה שוקן לא יודע לשמור על מה שאבא הוריש לו. כמה פעמים נוני יסכים לתת לו עוד הלוואות?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה קרה לאשתו רחל?
מוטי,
לונדון,
04/10/04 11:44
|
נדמה לי שאייל נשוי לרחל. ממתי מירי חנוך היא זוגתו? האם הוא מחליף בנות זוג כשם שהוא מחליף מסעדות או עסוקים? למי הפתרונים?
הגב לתגובה זו
|
|
 |
במעריב הולכים באותה הדרך
ג'ו פלקונטי,
03/10/04 20:12
|
הסאטירה במוסף הארץ השבועי ואכן עלובה, אבל גם במעריב המדור הסאטירי סוף הדרך הוא רדוד ולא פוגע ומהווה חיקוי עלוב לדרך של האושר של דודו גבע.
המקומון העיר אכן הפך למשמים וחסר כל ענין, אבל גם זמן ת''א בניצוחו של עוז בן יצחק מתחיל לצעוד באותו הכיוון.
ואגב, פעם אחת לפני כמה שבועות המדור סוף הדרך היה מוצלח, אבל התברר שהוא נכתב ע''י מישהו אחר ולא ליאור שלאיין, שמצידו, לא נתן לכותב כל קרדיט, כלומר - גניבה ספרותית. שלאיין עוד ניסה למכור לדנקנר את הרעיון שהוא לא קבל את החומר ממישהו אחר ובמקרה ממש יצאו לו אותם רעיונות, אבל דנקנר קיבל מאותו אחד לא רק את עותק המכתב ששלח לשלאיין אלא גם את אישור הקבלה בפקס של שלאיין, כך שיצא שלא רק מדובר על גניבה אלא גם על שקר. ומענין שדנקנר לא מצא לנכון לזרוק את שלאיין מכל המדרגות. מענין למה. מענין גם למה הוא ממשיך להחזיק בעוז בן יצחק. תעלומת רזים, או נכון יותר, תעלומת שמנים. באמת משונה, ואני אומר את זה בתור מי שערך כמה עיתונים בחו''ל בעבר.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
שליין האפס
אלעד בונפלד,
04/10/04 01:37
|
אפילו בתוכנית משחק מכור הוא אחד העורכים שלה, ככה שהוא זה שבעצם כותב את השאלות ויש לו הרבה יותר זמן להתכונן מליתר הכותבים וזה כבר ממש משחק מכור,
הגב לתגובה זו
|
|
 |
לאלעד הטיפש
ירון,
04/10/04 12:58
|
אם אתה חושב שמשתתפי משחק מכור נתקלים בשאלות לראשונה בשידור, קצת מצחיק שאתה קורא לאחרים אפסים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
3.
מתכון לארוחה פשוטה
ג'ו פלקונטי,
03/10/04 19:05
|
אני כבר יכול לראות בעיני רוחי כיצד ייראו מתכוניו של השפשוף הזה. רוצים דוגמא? אז בבקשה ובתאבון:
קומו על הסובוח וצאו לשדות לקטוף עישבי קליש עליהם רבצו ירבועים בלילה. אסור לשטוף כדי לא להסיר את ריח הירבוע כמובן.
קיטפו גם כמה עלי ריחן צהוב ומרגנית כחולה, ואת הכל הביאו הביתה וטיבלו בליטר חומץ איצטרובלים למשך 32 דקות פונקטה על השעון.
חממו מחבת גדולה עם מעט שמן שומשום טיבטי ופזרו מעליו חמאת אסקימוסים טרייה. כשהשמן רותח יש להנמיך להבה ולפזר פנימה בתנועת בטליון אוגפת מרחץ ביצי שלו המורכב מ 5 ביצי תרנגולת כתומה.
לא לבחוש. לערבב.
לאחר 58 שניות בדיוק יש להשקות את התערובת עם לוג החומץ בו הושרו כזכור עלי החרדל וטבעות הגפן שנקטפו בסובוח, ולסובב בכיוון השעון 3 סיבובים ורבע - ואז, לעטוף צלחת תכולה מחוממת עם סורבת השלו ישר מהמחבת, להשליג מלמעלה חופניים של בוטני יען מעוכים ולהגיש לשולחן, עשוי עץ וצבוע לכה וורודה.
וזה עוד אחד מהמתכונים הפשוטים...
הגב לתגובה זו
|
|
 |
יקודם ג'ו פלקונטי
העני,
עשיריה,
03/10/04 23:09
|
מה שנקרא, מביר עמיקתא לביר תהומיקתא. החליפו צנונית בת מלפפון ברכיכה מגירת חלב קוקוס.
יקודם פלקונטי!!!
הגב לתגובה זו
|
|
 |
סחתיין!
רמי,
03/10/04 22:40
|
|
 |
2.
מבחן הפודינג - באכילתו
דן,
03/10/04 18:02
|
שני עוד לא למד כנראה. אולי כדאי שקודם יכתב הטור המדובר ואחריו יצא בהצהרות מפוצצות. אם הטור יראה כמו התוכנית בטלויזיה או כמו המסעדות שפתח ( וסגר) אין כל כך למה לצפות.חוץ מלאדם שעסוק בעיקר בעצמו.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
1.
אייל שני הוא גאון
לא שמן,
סופלה עלית,
03/10/04 17:54
|
לראות את התוכניות שלו ולהיתלקק תענוג לראות גאון כמוהו בפעולה מדהים
הגב לתגובה זו
|
|
 |
אייל שני-הכישלון של העשור
איילת,
04/10/04 10:35
|
אייל שני נכשל בכל דבר שנגע, פשט את הרגל, הותיר אחריו חובות והעולם? שותק. לתת לו מדור אוכל בארץ במקומו של האחת והיחידה נירה רוסו מעיד על פשיטת הרג העצומה שבה המוסך נמצא. ומירי חנוך? מה יש ,ספר הילדים האידיוטי שכתבת לא מכר כלום? בצדק מותק.
הגב לתגובה זו
|
|
 |
מה לעשות..את צודקת
לב תלאביב,
04/10/04 12:14
|
אם שניהם ישנו את הגשיה שלהם לחיים אולי יקבלו עוד צ'אנס להתחיל מחדש. זוג פלצנים חסרי חיים.
הגב לתגובה זו
|
|