• 4.

    מה הקשר בין התמונה הפורנוגרפיות לבין המאמר? (ל''ת)

    נילי גולן, 08/03/12 17:11

  • 3.

    למי יש כסף לאכול במסעדה וטוב שכך

    הבריא, 03/03/10 11:30

    אני חי על קופסאות טונה במים - ללא חומרים משמרים,עודף מלח ותוספים רק טונה עם מים..הכי בריא מה שבקופסת שימורים כי אין צורך להוסיף להם חומרים. אני שרירי וחסון בזכות זה ולא חולה אף פעם
    פירות וירקות - לצרוך כמה שיותר בשביל הויטמינים שמגינים מפני מחלות ובמגוון צבעים.

    • לא כל כך נבון מצדך לחיות על טונה

      יוסי, 03/03/10 16:17

      טונה מכילה בד''כ רמות גבוהות של כספית ועוד מתכות כבדות.
      תסתפק בפעמיים בחודש.

  • 2.

    המסעדות בארץ אוהבות להגיש בשמנת/חמאה/מטוגן

    רן, 02/03/10 22:41

    יעני עשיר ומפנק אבל בתכלס מורידות את תוחלת החיים במדינה.
    במסעדת בשרים - סטייק ברוטב שמנת
    באיטלקית -פסטה ברוטב חמאה או שמנת
    בסינית - אגרולים ספוגים בשמן משנת תרפפו ושאר מטוגנים

    • מסכים איתך לחלוטין ,! המסעדות בארץ הם תעשיית מוות,!!

      המראה, 03/03/10 08:09

      בנוסף לכמויות השומנים המסוכנים , לכמויות האדירות של מלחים, חומרי שימור, כימקלים מסוכנים קיימים זיהומים מסוכנים, שהופכים לוירוסים שמובילים לסרטנים מסוגים שונים, וזאת בנוסף לסכרת, שבץ, ומחלות לב, וכבד,!!
      והכל כמו שאר הדברים ללא אכיפה של תקני תברואה בסיסיים, ללא פיקוח של רשויות החוק, משרד הבריאות, והרשויות המקומיות, סכנת נפשות.

  • 1.

    מחקרים

    גרין, 02/03/10 18:58

    למה לא מפרסמים את תוצאות המחקר גם בישראל בעברית?