• 8.

    ואיפה משיגים פולי קקאו טריים?

    מתעניין, 21/07/10 09:00

    לא ראיתי כאלה במכולת....

  • 7.

    מי שאוכל גבינה בולגרית 120 שנה

    פבלובה, 09/11/09 18:27

    מי שאוכל גבינה בולגרית 120 שנה,
    חי הרבה זמן !!!

  • 6.

    תומר ולמר..לא נמעס לך ולחברך הכותבים ב nrq,לחזור שלוש

    חוזליטו, 09/11/09 13:57

    פעמים,על אותו משפט...תגידו אתם שפויים,או שאתם חושבים שהטוקבניסטים(אין לי מושג איך כותבים את זה)טמבלים..

    כותרת ראשונה שוקולד מונע נזקי שיזוץ.

    כותרת מישנית שוקולד נגד חומרים כימים המזיקים לגוף.

    כותרת תת מישנית שקולד אמור להגן על העור מהשמש.

    וזה חוזר על עצמו בכול כתבה

  • 5.

    לא חדש , ידוע שמריחת חמאת קקאו בריאה לעור

    תרופת סבתא, 09/11/09 12:13

    הכי טוב חלב שוקו

  • 4.

    גם על זה יצא מחקר, מה עדיף, עגבניות או שוקולד? (ל''ת)

    גם עגבניות עוזרות..., 09/11/09 11:38

  • 3.

    אבל זה לא נוח למרוח את זה וגם

    אני, 09/11/09 11:22

    לא ציינתם איזה אחוזי שוקולוד מריר מהווים מקדם הגנה מספק?

  • 2.

    למה הקקאו שבשוקולד מריר כן עושה את הפעולה וקקאו נקי מהשקית לא ? (ל''ת)

    שאלה מעניינת, 09/11/09 10:21

  • 1.

    ואם שותים קקאו נקי בלי סוכר?

    יוד, 09/11/09 10:10

    יש לזה אותו אפקט?

    • לא , את אפקט ההגנה מהשמש מקבלים מן הסוכר והשומן הרווי שבשוקולד ולא מן

      נמרוד, 09/11/09 16:46

      הקקאו