• 25.

    פופקורן ביתי שהתבשל בסיר עם שמן ולא במיקרו ובלי חמאה- אכן בריא (ל''ת)

    בלי חמאה ומיקרו, 23/12/09 15:39

  • 24.

    תזונאי

    מיקי, 26/10/09 21:19

    מדוע לא נתנו במה לתזונאי מומסך, או לרופא קרדיולוג כדי שיתנו הסבר אמיתי וחד משמעי.

  • 23.

    השומן של התירס מבחינה בריאותית לא טוב

    רם, 08/09/09 02:50

    היו לי בעיות של גיל 55 - לב , לחץ דם , פרוסטטה ועוד - אני אהבתי כמו כולם פופקורן והכנתי אותו במכונה שלא צריך לשים בה שמן , ואחרי בדיקה מקיפה באינטרנט מצאתי ששמן התירס לא בריא לבעיות של גילי ושהרכב השמנים המושלם לגוף הוא 2 כפות גרעיני פשתן אורגני -חשוב ביותר כי הפשתן הרגיל מלא בחומרי הדברה - שאני טוחן אותו לפני הארוחה ו2 כפות שמן זית מעולה ולא כתית רגיל כי כתית רגיל הוא בדרגה נמוכה מאוד , את כל השמנים אני שם בסלט ומשלב בארוחה לפחות 4 ויותר כוסות נוזלים בשביל פעילות הסיבים - חשוב ביותר אין לחמם את השמנים האלה בשום אופן כי הם הופכים לשמנים רעים -והמצב להיום כל כאבי הלב שהיו לי נעלמו

    • לא בריא לחיות

      momin , 30/11/09 13:24

      מתים מזה

    • אתה שרוט ברמות גבוהות (ל''ת)

      אבי, 28/10/11 22:12

  • 22.

    זה בולשיט. ידוע כי השמן המחומם בתהליך ייצור הפופקורן...

    אורן, 21/08/09 14:28

    ...בהכרח מייצר רדיקאלים חופשיים.

    אז אם יש איזה יתרון בריאותי בתירס, עדיף לאוכלו מבושל ולא מטוגן/מפוצץ.

    • שכחתה את מכונות הפופקורן שעובדות על אויר חם 0 שומן ומינימום רדיקלים (ל''ת)

      איתי, 23/09/09 17:49

  • 21.

    יש דבר אחד שאני לא מבינה- האם פופקורן הוא לא מזון מעובד?

    אם יש מישהו שיודע, 21/08/09 11:03

    יכול להיות שתירס זה בריא, אבל כדי לאכול פופקורן, האם גרגירי התירס לא עוברים איזשהו הליך עיבוד תעשייתי?

  • 20.

    תקראו את תגובה 17 ותבינו איזו נוכלות יש פה (ל''ת)

    מאיר מרקו, 21/08/09 00:04

  • 19.

    סכיני גילוח במעיים

    דקלה , 20/08/09 21:23

    אכילת הפופ קורן בכמויות גדולות מסוכנת בשל החדות של הקליפות..

  • 18.

    לכל ההדיוטות שכתבו פה תגובות,,

    קסקסון , 20/08/09 21:09

    תירס הוא מאכל מאוד לא בריא,וכל מה שנעשה מימנו זה כנ''ל.
    תירס צריך לעבור תהליכי הכנה מיוחדים{השרייתם של הגרגרים במי סיד למשך שבוע} לפני אכילתו וזה לא נעשה,כמובן.
    כפי שהוא עכשיו נאכל הוא מונע ספיגה של ויט' B3 שהוא ויט' חשוב וחיוני.
    תירס גם נימצא במקום שלישי בדרוג המאכלים האלרגניים בישראל,אחרי החלב כמובן.
    ויש עוד הרבה אבל אין לי חשק להקליד.

  • 17.

    Scranton University Ha?

    Shaul, 20/08/09 19:42

    What you don't tell is that the study was funded by the Dunder-Miflin paper company from Scranton who desires to increase the sales of popcorn paper packages (it was Dwight's idea).

    • איזה רעיון מבריק של יצרני נייר אריזה לפופקורן

      Inventor , 21/08/09 14:03

      אנשים לא חושבים שכאשר הם קונים פופקורן למיקרו הם משלמים בעיקר עבור האריזה. הפופקורן הוא מוצר זול מאד. זה גאוני שחברה לייצור נייר ואריזות תעודד את המוצרים של השותפים שלהם לעסקים - מי יחשוד בהם? והנה אפילו העיתונאים לא מקשרים בין האינטרסים של בעלי המפעלים

  • 16.

    וזה לא נהרס במיקרו? (ל''ת)

    שאלה, 20/08/09 18:45

  • 15.

    בקולנוע עם כמויות המלח והשמנים המלאכותיים - רעל (ל''ת)

    מימימי, 20/08/09 12:05

  • 14.

    יופי! מצויין! אני חולה על פופקורן! (ל''ת)

    קרן, 20/08/09 11:26

  • 13.

    האם יש לפופקורן איזושהי עדיפות על פני תירס טרי? (ל''ת)

    תמרה, 20/08/09 09:46

  • 12.

    אולי העלייה בתמותה מסרטן היא כי הולכים פחות לקולנוע? (ל''ת)

    א, 20/08/09 09:13

  • 11.

    פופקורן

    sason, 20/08/09 08:56

    הכל הבל הבלים כדי לקם מוצרים שונים תמיד כותבים מחקרים כאילו שהם נעשו במעבדות וכתבים תוצאות שהציבור יואב

  • 10.

    מיקרו

    ציפורה, 20/08/09 07:53

    האם פופקורן למיקרו מועיל באותה מידה?

  • 9.

    פופקורן תוצאת בית עם חמאה ולא מרגרינה (ל''ת)

    ידע- הזהרו מהטעיות, 20/08/09 07:31

  • 8.

    ומי מימן את המחקר?

    הגלשן, 20/08/09 06:09

    אולי שווה לשלם 34 ש''ח לפופקורן קטן בבית הקולנוע?!

    • בדיוק אני בא לכתוב ואתה לפני סבבה שווה הרי שודדים פה חופשי. (ל''ת)

      יעקב ישוע, 14/02/11 01:09

  • 7.

    נבלות, עשיתם לי תיאבון (ל''ת)

    אפרת המופרעת, 20/08/09 03:38

  • 6.

    לא אוהבת פופקורן (ל''ת)

    ציונה, 20/08/09 02:08

  • 5.

    אם כך, גם התירס בריא (ל''ת)

    mamamenny , 20/08/09 01:15

  • 4.

    כולה עמילן תירס ושיווק אגרסיבי של מוצר כלשהו (ל''ת)

    אבל בלי מלח? איכס!, 19/08/09 23:34

  • 3.

    Who sponsored the research?

    Dr Dan, 19/08/09 22:29

    I would like to know who sponsored the research. Corn today is mostly genetically modified which in reality is a toxic food.

  • 2.

    מה שלא דווח: מי מימן את המחקר (קרוב לוודאי שאיגוד יצרני הפופקורן) (ל''ת)

    גם שוקולד בריא מאוד וגם חמאה ובשר אדום, 19/08/09 22:28

    • לא קראת איגוד בתי הבושת הקולנועים. במחירי עתק כאילו שמדובר זהב (ל''ת)

      יעקב, 14/02/11 01:12

  • 1.

    אז לא עדיף פשוט לאכול את התירס עצמו ?

    לא הבנתי, 19/08/09 21:34

    ואם כן איך הכי כדאי להכין אותו כך שלא יאבד את התכונות החיוביות שלו?

    בתודה מראש