• 14.

    אני הכנתי המון סלטים ולכן אכלנו פחות בשר

    estybe , 30/04/09 12:53

    אתמול ארחתי 23 שלושה איש (מהם 9 ילדים) ומלבד כל הבשרים (הממש לא בריאים) שכולם זללו בתאוה, דאגתי שסלטים רבים ומאוד צבעוניים ישקיטו את מצפוני הלא שקט. להפתעתי הרבה, אחרי שהילדים והוריהם שבעו מכל המנגליה היתה הצלחה כבירה לסלט הגזר עם העירית, לסלט הכרוב עם האגוזים, לסלט הפלפלים הצבעוני עם הרוטב המדהים ו...בעיקר לסלט פירות הקיץ הענק שהצליח לדחוף למטה את כל הזבל האחר שאכלנו.

    הילדים הקטנים שלי אוהבים גיוון ולצערי מדי כמה שבועות הסלטים שאני קונה נמאסים עליהם (יש הורים מאושרים שאצלם זה אחרת).

    מצאתי דרך מקורית להגדיל את כמות הפירות והירקות שהם אוכלים. ישנו אתר באינטרנט שניתן לקנות דרכו פירות ירקות סלטים נפלאים (באיזור השרון אולי גם במקומות אחרים אני לא סגורה על זה). באתר תמונות צבעוניות ומפתות של המוצרים ויש לנו משחק בו הילדים בוחרים את סל הקניה. לפתעתי הרבה, התוצרת שמגיעה לא מאכזבת ויפה כמו בתמונה. הילדים מרגישים "מחוייבים" לאכול וגם נהנים. למי שמעוניינת כותבים ערוגות או arugot בגוגל. שווה לנסות!

  • 13.

    מחקרים חדשים מראים

    חנן ע., 24/04/09 13:45

    שאכילת בשר בקר עשויה לגרור מוות של פרות.
    בברכת צלייה מהנה : ד''ר חנן ע. נוירו-פרוקטולוג. מומחה למחלות עיכול נשימתי, וראש המחלקה לוודוו

  • 12.

    מה לגבי העשן והדלק המוצק שמטבל את הבשר בכל מיני רעלים אחרים

    דודו, 23/04/09 13:23

    אולי מישהו יחקור את זה גם???

    • רק דבילים משתמשים בחומרי בעירה תכין עצים וזרדים מראש (ל''ת)

      מסריח את הבשר הנפט, 27/04/09 15:58

  • 11.

    הפתרון לכל - תפסיקו לאכול בשר לחלוטין ! (ל''ת)

    דודו, 23/04/09 09:08

    • בשר זה בריא יש בו הרבה ברזל (ל''ת)

      ד''ר ביפמיט, 23/04/09 10:31

    • הפתרון לכל - להפסיק לאכול! (ל''ת)

      עופר, 23/04/09 10:38

  • 10.

    עם כאלה הגבלות לא שווה לחיות (ל''ת)

    צמחונים - נמאסתם, 23/04/09 01:32

    • אז תמות.... והמדענים במחקר הם לא צמחונים, מה קשור צמחונים... אפשר

      ד, 23/04/09 14:05

      לאכול בשר רק באידוי או אפיה

  • 9.

    תגידו מותר גם לנשום

    xxx, 22/04/09 22:15

    גם לנשום מביא סרטן להפליץ אסור -- אולי תירו בכולנו ותגמרו מזה --- נישבר ה Z מכל ההפחדות האלה --אם אין לכם מה לכתוב אז אל תכתבו
    רק מוות והפחדות רק הפחדות ולהכניס אנשים לטרור -- כולם מתים בסוף --אז תנו לכולנו לחיות איך שאנחנו רוצים ואיך למות זה בחירתנו

  • 8.

    צריך לזכור

    אא, 22/04/09 21:34

    שאמריקאים אוכלים בעיקר בשר אדום, והמחקר רלוונטי לגביו.

    פה בארץ יש צריכה הרבה יותר קטנה של בשר אדום וצריכה גבוהה יותר של עוף.

  • 7.

    כנסו כנסו. רשימה של חלק מהגורמים המסרטנים

    homosful , 22/04/09 20:45

    האויר שאנחנו נושמים. המים שאנחנו שותים. האוכל שאנחנו אוכלים. הסלולרי. המטען של הסלולרי. המחשב. המסך של המחשב. האנטנה של YES. הכבלים של HOT. המים בבריכה. המים בים. וזה רק חלק מהגורמים המסרטנים.
    יש דבר אחד שהוא לא מסרטן-השיש שעל הקבר. מסקנה-עדיף למות. קיבלתי סרטן רק מלקרוא את הכתבה הזו.

    • תמיד יש מי שיגיד את הטענה הזאת

      אני אוהב שרוףףףף, 23/04/09 01:04

      עדיין, יש מספיק דברים טעימים לאכול, לא צריך לשרוף את הסטייק, למרות שתאכלס ככה אני אוהב אותו

    • -

      -, 23/04/09 01:04

      la sartan yesh gorem 1-makor geneti

  • 6.

    ידוע, אבל גם ידוע שבשר נגוע במחלה שלא מבושל מספיק -קטלני

    שי, 22/04/09 19:59

    לדוגמא מחלת הפרה המשוגעת.

    אי אפשר לחגוג על 2 העומות אבל בהחלט אפשר לצמצם את הסיכויים בלצלות בשר לדרגרת מדיום, זה גם הכי טעים ולדעתי הכי בריא

  • 5.

    בשר חרוך זה רעל ממש כמו פלסטיק שרוף - אין הבדל

    סטייקיונר, 22/04/09 19:58

    אולי גיסי סוף סוף יכבד אותי בסטייק עשוי מדיום עסיסי ולא בסוליה יבשה. שנים אני מנסה לשכנע אותו ששרוף זה לא בריא, שלא לדבר על הטעם.

  • 4.

    ואכילת בשר נא (בעיקר אדום ) מגדילה האפשרות ללקות בסרטן המעי הגס.

    ////, 22/04/09 19:45

    המולקולות של הבשר האדום (Hem) מגבירות הפוליפים במעי הגס (למי שיש) והופכות אותן במרוצת הזמן לממאירים.

  • 3.

    בשורה קשה,למה תמיד המחקרים האלו נגמרים בבשורות רעות? (ל''ת)

    שאבי מהעיריה , 22/04/09 19:44

  • 2.

    לא נורא יש בשר לבן או עוף לאוהבי הוול דאן (ל''ת)

    דולפין סגול , 22/04/09 19:44

  • 1.

    לאכול רק בשר נא (לא מבושל)

    שוחר שלום , 22/04/09 19:40

    מתכון לטארטאר בקר:
    בשר פילה בקר, לטחון גס, להוסיף ביצה, בצל, ותבלינים - ובתיאבון.
    סכויי סרטן הלבלב ירדו פלאים

    • וסיכויי הסלמונלה יעלו פלאים. (ל''ת)

      אא, 22/04/09 20:03

    • השתגעת?

      מישהו שאוהב לבשל, 23/04/09 03:10

      לטחון?!?!?
      מקצצים בסכין, אחרת הבשר מאבד נוזלים ומרקם.
      אפשר שמן זית עדין, בנוסף לשאר.
      אפשר גם להשתמש בשייטל (מישן היטב, ובטח שלא קפוא), הטעם יהיה יותר בשרי.
      מעדן אמיתי!

    • יש מצב שאמרת ''לטחון'', ''פילה'', ו''סטייק טרטר'' באותה הודעה?

      שף, 23/04/09 10:18

      אני מקווה בשבילך שיש מגייסים של ''מסעדה'' מסויימת שהחליטה שהיא עושה המבורגרים מפילה טחון... סטייק טרטר לא עושים מבשר טחון אלא מבשר קצוץ, וכך גם המבורגר. הפילה נעלב