• 7.

    מה עם סטיוויה גם הוא ממתיק מהצומח, ללא קלוריות בכלל! (ל''ת)

    סטיויה, 27/08/09 14:39


    IP: 213.8.173.237

  • 6.

    באמת למה לא הזכירו סירופ אגבה-די עם הסוכר

    שירן, 03/04/09 06:44

    צריך להתחיל ביחסיי ציבור לסירופ מצמח האגבה
    הוא מתוק יותר מסוכר וללא! טעם! לוואי.
    פשוט טעים
    והכי חשוב!!! הוא טוב לסוכרתיים
    כלומר האינדקס הגליקמי שלו הוא כ 20
    הגוף אינו מצריך הפרשת אינסולין בקליטתו
    חברה הסוכר הרסני לגופנו
    ממליצה על הספר החופש ממחלה של פיטר קאש ודר גיי לומברג
    ואז תבינו כמה אנו הורסים במו ידינו את עצמנו

    IP: 89.139.250.9דווח על תגובה זו

  • 5.

    שטוח מאד - מתאים לכתבה בחדשות ערוץ 2. (ל''ת)

    חבל, 03/04/09 02:27


    IP: 84.111.1.131דווח על תגובה זו

  • 4.

    למה דבש הופך למקשה ומשנה את טעמו כשהוא שוכב כחודש-חודשיים אחרי הפתיחה? (ל''ת)

    סקרן, 03/04/09 01:20


    IP: 94.230.80.4דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא אכפת לי

    לאהלה, 02/04/09 23:46

    לא אכפת לי אם זה משמין, אכפת לי רק אם זה בריא

    IP: 89.139.94.51דווח על תגובה זו

  • 2.

    לך טעות אחת והיא סילאן מקב' כינרת (חצר כינרת) אין רישום סוכר (ל''ת)

    להטעיית הציבור ולפגיעה בו, 02/04/09 23:29


    IP: 77.125.3.177דווח על תגובה זו

  • 1.

    מה עם סירופ אגבה? (ל''ת)

    מישהו?, 02/04/09 15:04


    IP: 93.172.81.208דווח על תגובה זו