• 3.

    אבל מי אוכל את ''הנתח המקורי'' בלי שמן ותיבול?

    קטעים איתכם, 23/03/09 10:37

    אם נטגן חזה עוף טרי במעט שמן זית ונתבל בתבלינים הרי נקבל בדיוק את אותם ערכים תזונתיים של המוצר, לא?

  • 2.

    שיהיה להם לתרופות אמן (ל''ת)

    נוכלים !, 23/03/09 06:33

  • 1.

    פשוט טימטום

    גיא, 23/03/09 04:31

    תקנו חזה עוף טרי בסופר. שתי דקות על מחבת טפלון וקצת שמן זית, מלח פלפל. למה לקנות מוצר מהונדס ויקר? רק אשכנזים עצלנים מסוגלים כנראה.

    • הטמטום כולו שלך

      שפרה, 23/03/09 10:33

      זה מוצר מוכן טעים שמבוסס על בשר טרי. לא תמיד יש זמן וחשק לבשל

    • וכמו תמיד האשכנזים אשמים... (ל''ת)

      ., 23/03/09 10:49

    • מה הקשר לאשכנזים.? (ל''ת)

      מה הקשר לאשכנזים.?, 23/03/09 10:57

    • הסבר

      לת, 23/03/09 13:18

      אסביר לך מדוע אשכנזים משתמשים במוצר הזה ולא מבשלים מאפס - פשוט, הם עסוקים בעבודה (ולא קבלת קצבאות ודמי אבטלה). הם גם יולדים מספר הגיוני של ילדים ולכן יש להם כסף למותרות. תמשיכו לאכול את הלב

      • הסבר שקולע בול! (ל''ת)

        מה שנכון נכון, 23/03/09 14:48

      • בלי הכללות! יש גם הרבה מזרחים כאלה. (ל''ת)

        לא אשכנזייה, 15/04/09 13:36