• 13.

    מה הקטע עם המיץ?

    יעל, 03/03/09 23:39

    במיץ גם יש סוכר. אז מה שהורדנו החזרנו במיץ.

  • 12.

    דיאטטי הוא לאו דווקא הבריאותי שבכותרת- (ל''ת)

    למשל ממתיקים מלאכותיים הם סוג של רעל, 04/02/09 17:54

    • כן, אבל הם פחות רעילים מסוכר... (ל''ת)

      קרוסלה, 09/06/09 11:22

  • 11.

    הרבה יותר קל לבשל בריא בבית מאשר לאכול בריא בחוץ

    יעל, 03/02/09 01:08

    אוכל תעשייתי. לשפים במסעדות בכלל לא אכפת מבריאות, רק מהטעם. אני לא אומרת שזה רע בהכרח, רק שזה נראה לי תמוה להסביר לאנשים שמפסיקים לאכול בחוץ איך לבשל בבית בריא...

  • 10.

    אני מורידה לחצי את כמות הסוכר בעוגה

    אחת, 02/02/09 08:56

    וזה יוצא טעים מאוד. עניין של הרגל.
    ודווקא כן משתמשת באגוזי מלך.

  • 9.

    אני מורידה לחצי את כמות הסוכר בעוגה

    אחת, 02/02/09 08:52

    וזה יוצא טעים מאוד. עניין של הרגל.
    ודווקא כן משתמשת באגוזי מלך.

  • 8.

    הכתבה היא על אוכל בריא או אוכל זול בתקופת מיתון

    לא מבינה, 02/02/09 07:52

    להחליף לקמח מלא=יקר יותר,
    להחליף לטופו=יקר יותר
    ממתיקים=יקר יותר וגם לא בריא

    לו הייתם משקיעים קצת יותר בחשיבה,אפשר להתאים מוצרים בריאים ומתאימים לתקופה,אם זו היתה הכוונה מלכתחילה.

    מכוס קמח לבן-מורידים 4 כפות קמח ומוסיפים 4 כפות סובין שיבולת שועל שעולה כמעט כלום.
    תחליף לשמן-במידה וצריך לעוגה כוס שמן,משתמשים בחצי כוס שמן וחצי כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק,קופסה/צנצנת אחת של רסק תפוחים מספיקה ל 3-4 עוגות.
    המתקת עוגות,תמיד אפשר לההוריד את כמות הסוכר,ברוב המתכונים הכמות מופרזת,אפשר להמתיק בממתיקים טבעים כמו ליצוף,סטיווויה,דבש,סילאן,מולאסה.

    • אם אין עוגות תאכלו לחם

      נו באמת, 09/06/09 11:24

      ותמרחו עליו ריבה.

      תבדקי את המחירים של קמח מלא ושל סובין שיבולת שועל...שלא לדבר על מחירים של סטיביה, או סילאן...

  • 7.

    כתבה די שטחית

    שירה, 02/02/09 07:34

    לפני חודש הייתה אחת זהה בYNET שגם הייתה נטולת אינפורמציה חיונית. חבל

  • 6.

    בצק פריך

    אלקה, 02/02/09 07:20

    האם ניתן להחליף בבצק פריך את המרגרינה בשמן - אם כן, באיזה יחס?

  • 5.

    חלק מן העצות במאמר זה הן עצות אחיתופל

    אוהב בריאות, 02/02/09 04:51

    ממתיקים מלאכותיים למשל, הם ממש רעל, שלא לדבר על כך שמחקרים אחרונים הראו שהם תורמים להשמנה דווקא. שמן קנולה התעשייתי - מאד לא בריא. רק זמן זית וחמאה מומלצים לאכילה לבני אדם. וכו'

    • סוכר רעיל יותר מאשר ממתיקים מלאכותיים.

      עובדה, 09/06/09 11:25

      לא שממתיקים מלאכותיים זה בריא...אבל זה בהחלט יותר בריא מאשר סוכר על כל נגזרותיו.

  • 4.

    תחליף מרגרינה

    דניאלה, 02/02/09 01:29

    בכתבה לא הייתה התייחסות למרגרינה.
    מהי כמות השמן המחליפה במתכונים מרגרינה?
    בריאות לכולם
    דניאלה

    • ל-4 , 100 מ''ל שמן מחליפים 100 ג' מרגרינה (ל''ת)

      רננה, 02/02/09 08:27

  • 3.

    האויר שאנו נושמים הוא מאד לא בריא. (ל''ת)

    במה נחליף אותו?, 02/02/09 00:35

  • 2.

    אולי לא בריא, אבל טעים! הלאה התחליפים! (ל''ת)

    בשלן ברון, 01/02/09 23:28

  • 1.

    מעולה, רק חבל שזה לא ימנע מכל הנודניקים הרגילים

    תותי, 01/02/09 19:45

    לצווח ולהתלונן על כמויות השומן/קלוריות בכל פעם שיש מתכון חדש. נודניקים - קראו, הפנימו ועזבו אותנו בשקט.