קצת קשה לקבל את דבריך ולהאמין. לפני כמה ימים בכתבה על החומוס כתבת על החומר המשמר E202: ''החומר המשמר פוטסיום סורבט (נקרא גם E202) נפוץ בתעשיית הלחם והחלב, והנזק המרכזי הידוע בהקשרו הוא אלרגיה אצל אנשים בעלי רגישות גבוהה'' ועכשיו את כותבת שהוא נחשב בטוח. ממש לא מסתדר עם ההגיון. https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/43/ART1/797/360.html
הדבר שהכי נחוץ לכולם זה הורדה משמעותית של כמויות הנתרן (מלח) אבל כנראה יש חשש שאז יוסיפו הרבה יותר חומרים משמרים.
פשוט , מלקחת חציל , לשים אותו בתנור, לשעה. לגרוס אותו בבלנדר עם טחינה גולמית מלאה, מים ,שום,שמן זית ומלח לפי הטעם.
הטעם שונה לגמרי והרבה יותר טוב. אין כמו אוכל ביתי.