• 3.

    והרי נפילה של שריונר אמיתי: לוף ממסרת

    מתכון בפנים :(, 15/10/07 14:42

    לוקחים לוף (כן כן אותו בשר מעובד בקופסת שימורים ממנות הקרב האמיתיות ולא שקיות האוכל החדשות), מנקבים חור בצד אחד, ודוחפים בשקע "המיועד" שתיים שלוש פחיות כאלו לפני האימון. לאחר האימון (משהו כמו 2 שלוש שעות מנוע מאוחר יותר) מוציאים, פותחים ומוסיפים דברים כיד הדמיון הטובה עליכם (תיאור ציורי ל: מה שנשאר במנת הקרב). בתאבון

  • 2.

    בוקששתר שף? היתי בטוח שמדובר בפרודיה על טבחים... (ל''ת)

    עדי, 15/10/07 11:21

  • 1.

    כתבה נחמדה

    דנה, 15/10/07 11:08

    אבל קצת ארוכה מדי

    אני אכלתי רוגלך קפואים ישר מהמקפיא,

    זה השיא הנמוך שלי..............