יעקב, 19/03/07 01:06
דוד, 09/03/07 22:23
לקנות רק מחומוסיות שטוחנות במקום !!!
הזית, 06/03/07 18:20
זהר, 25/02/07 14:38
אני אוכל מלא חומוס (צבר, אחלה, סלטי שמיר...)
בילי, 20/02/07 10:37
יוסי ח., 19/02/07 10:11
מה, בתעשיה מוסיפים תמצית טעם חומוס?
עופר, 18/02/07 18:14
jojo, 17/02/07 12:19
השרייה או בישול בסודה לשתייה הורסת לגמרי את כל וויטמיני B!
זודה לשטייה, 16/02/07 21:26
אדוה, 16/02/07 21:03
את כל כך צודקת, חייבים לקרוא טוב טוב
אמא במלחמה, 19/02/07 09:34
מני, 16/02/07 17:01
אני ממליץ לכם על חומוס נאש נאש
אסף, 16/02/07 14:42
יואב, 16/02/07 11:53
מנגב בפיתה, 16/02/07 11:22
אבי, 16/02/07 11:16
הכתבת נורית קדוש היא 100% בורות, הוכחה:
סטודנט, 16/02/07 11:13
איתי, 24/02/07 03:36
ואם הולכים למסעדה שמכינים בה כל יום
אורי, 16/02/07 11:05
אבו, 16/02/07 10:38
למה לא בודקים גם את אחוז המלח הגבוה בחומוס ובסלטים !
אבו חומוס, 16/02/07 10:24
אל תאכלו את החומוס התעשייתי. קבלו מתכון לחומוס ביתי מעולה.
עידן, 16/02/07 09:27
החומוסולוג, 16/02/07 09:46
shir, 16/02/07 10:00