• 2.

    שניכם טועים

    Sassi6, 28/01/07 02:25

    ירקות חיים אוכלים ללא בישול ואפילו חימום קל במיקרו מסלק מהם ויטמינים, ומרכיבים חיוניים של המזון, אבל מולקולות חלבון מתפרקות בתהליך העיכול לחומצות אמיניות, אז רצוי לבשל בשרים, קטניות, ושאר מזונות חלבוניים, כי זה עוזר למערכת העיכול בתהליך הפירוק של מולקולת החלבון לחומצות אמיניות

    IP: 132.64.4.64דווח על תגובה זו

  • 1.

    מיקרו גל וחיטוי ובישול

    רענן, 25/01/07 14:19

    הנה הוכחה חותכת לכך שמיקרוגל
    ''מחטא'' גם את המזון שמבושל בו!

    שנים טוענים חוקרים אנגלים שבישול ואפילו חימום במיקרו ''מסלק'' מהם את כל המרכיבים החיוניים של המזון.

    בניסוי שנערך באנגליה לפני כ- 6 שנים, בישלו/טיגנו אותו סוג מזון בכמה כלי בישול. החל ממחבת ועד למיקרוגל.

    התוצאה היתה מאד ברורה: המיקרו
    הוציא את כל המרכיבים החיוניים שהיו במזון והאוכל היה טעים ממש כמו פלסטיק.

    אצלנו המיקרו משמש לאחסון בלבד...

    מהנדס אלקטרוניקה

    IP: 85.64.60.155דווח על תגובה זו

    • אתה טועה

      זבוב, 25/01/07 16:14

      המיקרוגל משמיד אורגניזמים, שהם ישות ביולוגית חיה (שמבצעת מטבוליזם). ויטמינים, חלבונים ושאר חומרים מזינים אינם אורגניזמים אלא מולקולות אורגניות או מולקולות פשוטות יותר אשר לא בטוח שהן נהרסות מחימום במיקרוגל. דווקא בישול ארוך במים חמים למשל יכול לפרק יותר מולקולות חיוניות כאלה מאשר כמה דקות במיקרוגל.

      IP: 84.229.145.160 דווח על תגובה זו