• 3.

    1 ו-2 נכון מאד - ספיגת סידן ועוד

    שביל החלב, 16/10/06 05:18

    נפגמת בסביבה עתירת הזרחן המצוייה בחלב הפרה ובמוצריו לכן הסידן מן הטבע הוא בלוף גדול של ''תנובה'' ''שטראוס'' וכו'. החלב בגלל ערך הזרחן הגבוה עשוי לגרו דימומים בקיבה ובמיעיים ולגרום לסרטן בדרכי העיכול ולדלקות, שילשולים וכו'.

    פשוט לא כדאי לצרוך מוצרי חלב כלל ואם כן כמו שנאמר - חלב עיזים, יוגורט בעיקר.

    הקישו בגוגל
    Sר' אריה אבני ויש לכם את כל האינפורמציה.

    זו פרסומת זולה ובוטה ולא נכונה בעליל.

  • 2.

    זהירות ! לא רק שטויות גם מסוכן !

    משה, 16/10/06 01:25

    מחקרים רבים מראים שמוצרי חלב ומוצרים מן החי אינם בריאים לחלוטין
    ורק יעצימו ( בין ביתר ) בריחת סידן

    הסידן לא ''בורח''.. לגוף יש צורך לנטרל חומציות יתר בקיבה שנוצרת עקב תזונה לא נכונה שמגבירה את החומציות.

    מה מגביר את החומציות ( רמת PH )
    ? נכון ! מוצרי חלב ושאר מוצרים מין החי.

    ככה שכמה שלא תשתו חלב תאבדו יותר סידן ועל כן יש לאכול מוצרי סידן אך ורק מן הצומח כגון טחינה גולמית מסומסום מלא.

    באינטרנט כתבות ומידע רב אודות
    רמת PH בדם ובקיבה והשפעת המזון עליה ועוד.

    רק בריאות.

  • 1.

    יש פתרונות יותר טובים:

    אבגדהו, 15/10/06 14:40

    טחינה תוצרת בית מסומסום מלא מכילה כמויות נכבדות של סידן ומגנזיום.

    עם בכל זאת מתעקשים על מוצרי חלב אז כדי לצרוך רק יוגורטים פרוביוטים או מוצרים מחלב עיזים.