• 15.

    אחלה תחרות. תגובה ל-2, חיפוש קצר בגוגל ותמצאי עוגות מדהימות

    שירלי, 06/12/10 00:38

    הנה הצעה אחת לעוגות מעוצבות
    http://bigshow.co.il/
    אבל יש עוד מלא.
    NRG תמשיכי עם תחרויות כאלה!

  • 14.

    תוצאות התחרות

    ליאור, 14/11/10 15:00

    התחרות כבר הסתיימה מזמן!!!
    יש זוכה- הכינה עוגת ריבת חלב
    מקום שני- עוגת קוקילידה

  • 13.

    מתי סוף סוף מפרסמים את תצואות הגרלה של העוגה של המדינה

    מרים, 23/10/10 11:55

    קוראים לי מרים
    אני בטוחה שאני זוכה
    אתם לא מפרסמים את התןצאות
    למה
    מרים

  • 12.

    למה אין תקנון פה?למה מעריב לא עונים פה?עד מתי התחרות?????????? (ל''ת)

    גג, 27/09/10 13:52

  • 11.

    nמה נסגר מי לקח תמטבח?למה אתם לא מפרבמים???????????? (ל''ת)

    עכי, 26/09/10 10:28

  • 10.

    מתי התחרות מסתיימת ? נהייה שקט פה ... (ל''ת)

    מיכל, 09/09/10 18:59

  • 9.

    מה קורה פה איפה תקנון?מקווה שלא עובדים על המתחרים פה זה פלילי אם כן (ל''ת)

    עידן, 20/08/10 12:15

  • 8.

    מה לגבי זכויות יוצרים?לא אחראי לפרסם בלי נגישות לתקנון.אני אוותר הפעם. (ל''ת)

    קונדיטור חובב, 19/08/10 23:58

  • 7.

    יש תקנון?

    אופה קטנה, 16/08/10 02:34

    עד מתי אפשר לשלוח מתכון

  • 6.

    מה שנותר למגזין לעשות זה לרכז את המתכונים,לערוך

    לסנן מתכונים כפולים ולהדפיס. והינה דרך לעשות חבילה, 09/08/10 18:03

    כמו האס,אם,אס של החברות שאתה משלם בהם להישתתף בהגרלה של משהו חינם .

  • 5.

    לצה אין תקנון???????????????????עד מתי התחרות (ל''ת)

    חלי, 05/08/10 22:06

  • 4.

    יאללה רותי שלי

    יובל בן בסט, 05/08/10 11:49

    אחרי העוגה המדהימה שאפית לחתונה, אין לי ספק שתצליחי להראות לכולם מי אופת העוגות הטובה במדינה...

    • יאללה רותי בהצלחה :) (ל''ת)

      לימור, 05/08/10 22:16

  • 3.

    מתי מסתיימת התחרות ? (ל''ת)

    מיכל, 04/08/10 10:45

  • 2.

    כתובת מייל שגויה?

    אלמונית, 31/07/10 23:42

    מדוע כששולחים את המייל מתקבל מייל חזרה שהשליחה נכשלה?

    • המייל בסדר גמור, מה את מחנטרשת (ל''ת)

      מיכל, 03/08/10 21:28

  • 1.

    עוגת שמרים

    נורית ששון, 28/07/10 14:31

    שמרים מבצק דניש (תבנית 28 עם חור (סבתא) )

    4 כוסות קמח רגיל
    1/2 קובית שמרים
    1 ורבע כוסות חלב קר
    4 כפות סוכר
    1 כפית שטוחה מלח
    1 ביצה + 1 חלמון מהמקרר
    50 40 גר' חמאה ממוסת (חצי חמאה קטנה)
    200 גר' חמאה לקיפול. (חתוכה לפרוסות דקות) – (2 חמאות קטנות)

    (חמאה רצוי להשתמש בחמאה הולנדית)

    אופן ההכנה :
    מפוררים את השמרים בקערת המיקסר , מוסיפים ביצים וחלב
    מעל כל הנ''ל מוסיפים קמח שיכסה את הנוזלים וסוכר
    בוו לישה ללוש 3 דקות במיקסר.
    להמיס את החמאה ולהוסיף לבצק ללוש עוד 3 דקות ואז להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עוד 2-3 דקות.

    לתת לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו (שעה-שעה וחצי) בטמפרטורת החדר.

    לרדד את הבצק לריבוע באמצע לשים את החמאה לקיפול , לקפל את הבצק למעטפה ולרדד למלבן לקפל לשלוש ושוב לרדד ולקפל לשלוש , להכניס למקרר לשעה ולקפל שוב, חוזרים על הפעולה פעמים (בסה''כ 4 קיפולים)

    לאחר 4 קיפולים, לחלק את הבצק לשניים ולרדד למלבן גדול למרוח קרם קינמון/שקדים/פטיסייר/ריבת פובידול ........
    לפזר מעל צימוקים ואגוזי מלך לגלגל לנקניק לחתוך בגובה התבנית לסדר בתבנית ולהתפיח שעה (עד שמכפיל

    • את אמורה לשלוח את המתכון למייל שמופיע למעלה או בדואר

      מלח, 31/07/10 13:27

      לא לפרסם תגובה
      :)