• 17.

    אופס שכחתי - אז מה המסקנה כאן??

    מירב5555 , 21/03/09 09:03

    למשל: "..יש להתאים את עובי הטחינה למכונה ולטעם האישי. .." מה אני אעשה עם זה? אהה אני אתאים.
    מסקנה: כתבה מיותרת

  • 16.

    אני בעד כוסות תרמיות (ל''ת)

    מירב5555 , 21/03/09 09:00

  • 15.

    מקינטה היא הבחירה השפויה שלי לקפה

    (()), 09/03/09 21:39

    ב200 (מאתיים) ש''ח מכונה מעולה , פשוטה ומוציאה קפה משובח.

  • 14.

    מכונה דומה

    שי אלוני, 07/03/09 23:11

    יש לי מכונה דומה לזו שבתמונה,
    צבע אדום, נראית כמו קונכיה, עושה קפה מדהים!
    מאז שקניתי לאשתי (יום האישה) , כל בוקר היא עושה לי קפה טוב.
    לא יודע את שם הדגם, אבל היא של אותה חברה כמו בתמונה (מועדון האספרסו).

  • 13.

    כתבה שלא תורמת כלום. אל תקנו זול - יופי (ל''ת)

    אמיר, 07/03/09 18:10

  • 12.

    בולשיט חובבני אחד גדול, למה להשלות אנשים בפרטים ועובדות לא נכונים?

    בריסטה, 07/03/09 14:08

    קפה קלוי נשמר הרבה יותר משבוע, ליתר דיוק קפה שנקלה זה עתה דורש זמן מסוים על מנת להתיישן ולהתמלא בארומות,ברור כי יש להחזיקו בואקוום אך אין צורך להשלות אנשים ולהכריח אותם לזרוק כמויות קפה יקר ולקנות חדש כל שבוע. מי שאומר שרובוסטה הוא קפה רע פשוט אינו מבין בקפה. נכון שהוא פחות ארומטי וטעמיו מורכבים פחות אך חשיבותו בתערובת (כ-20%-25%)אינה ניתנת לויכוח: הוא זה שמקנה לקפה את הקרמה העשירה, הגוף המלא והמראה הכל כך מושך בשל כמיות גבוהות של פחמן דו חמצני ושמנים היוצרים אמולסיה.

  • 11.

    מנהל מחקר ופיתוח ברשת?? זה לא קשור לכתבה על הפצצה האירנית? (ל''ת)

    ג'ו, 06/03/09 12:19

  • 10.

    אני עובר לתה

    יגאל הגואל, 06/03/09 10:22

    ככה ניראית כתבה של ''מומחה'' על קפה??!!
    כל ברמן בחיתוליו יודע עובדות בסיסיות שכאלו.
    אפשר בבקשה כתבה יותר עינינית ומעמיקה?

  • 9.

    למה מחקתם את כל התגובות שהיו בכתבה הזו ? פרסמתם אותה לפני כמה ימים

    דודי, 05/03/09 23:48

    זו לא כתבה חדשה, אז למה ?

  • 8.

    הטיפ הכי חשוב - פילטר מים איכותי למניעת הצטברות אבן (ל''ת)

    יואב, 05/03/09 22:36

  • 7.

    לר רציני ולא מעשי. כלום לא נאמר פה

    אוריתי, 03/03/09 12:50

    מה? איזה מכונה כדאי? איזה מכונה טוחנת קפה במקום? כמה הן עולות? איך עובדות? בקיצור, כתבת יחסי-ציבור לא מוצלחת במיוחד כי אפילו אינפורמציה מינימלית אין בה.

  • 6.

    מכונת נספרסו

    שותה אספרסו כל בוקר, 03/03/09 07:19

    חברים, קוראים וסתם גולשים
    לפני שנה רכשי מכונת נספרסו ומאז השתנו חיי,
    כל בוקר ללא יוצא מהכלל אני מכין לי כוס .
    בסופי שבוע מקציף לי קפוצינו.
    רק מכונות נספרסו .
    תשתו ותהנו.

  • 5.

    כתבה אנמית. מילים וכלום (ל''ת)

    mb, 03/03/09 06:18

  • 4.

    החורף מביא איתו נסיונות לעלייה במכירות

    ., 03/03/09 03:23

    נגמר המיתון ?

  • 3.

    רק מכונות של GAGGIA וקפה ILLY

    נונימוס , 03/03/09 01:50

    שילוב שמגיש את הקפה הכי טעים שאי פעם תשתו...יקר אבל שווה

    • נכון-גג'יה נהדרת. מעבר לזה-

      מכורה לקפה משובח, 03/03/09 02:58

      כל קפה שכהוא 100% ערביקה הוא טוב. לא משנה איזה שם. אילי, לווצה, הם פשוט קפה ערביקה. ולכן הם טובים. קנו את הערביקה במחיר הכי נמוך שאתם משיגים. השמות השונים הם הבסיס לגבית מחירים גבוהים ללא הצדקה. זיכרו: פשוט ערביקה.וזה צריך להיות כתוב על החבילה. אם לא כתוב - זה לא ערביקה.
      גם בערביקה יש קפאין. הטענה ההפוכה בכתבה - תמוהה.

  • 2.

    סיומת גרועה לכתבה נחמדה

    מאוהב בקפה, 03/03/09 00:20

    הכתבה היתה נחמדה ונכונה למשתמש המתחיל עד לסעיפי ההמלצות.
    סעיף 4 בהמלצות הוכיח לנו שהכותב אולי יודע למכור מכונות קפה אבל להכין אותו.....לא בטוח.
    אז למשתמשים החדשים וגם הותיקים. ההמלצה היא לחמם/להקציף את החלב בין 60 מעלות ל - 70 ולא יותר. מעל 75 מעלות החלב משנה את טעמו.
    כמו כן חשוב לדעת שמקציפים חלב קר בלבד. אין לחמם ואין להשתמש בחלב שחומם כבר. זה פשוט לא זה.
    כדי להבין ואחר כך לקנות מכונה ממוצעת ואף יותר איכותית ממליץ לקוראים קודם כל לקרוא את הכתבות ב - זה קפה, אמיגו, מועדון הקפה וכד'. והכי חשוב אל תקנו מכונה באינטרנט. חשוב לראות בעין ולטעום מה יוצא מהמכונה שבכוונתכם לקנות.
    ואם תצליחו....לא תוכלו להגמל והיום שתיית הקפה גם בריאה.

    • יש כמוך בטונות...קוראים לזה בעגת הברמנים פלצנים...כנס תקרא תחכים

      שי, 03/03/09 07:38

      קודם כל המותג קפה ג'ו נחשב מאז שפתח בכלל כאחד המצויינים בתחום

      איך להכין קפה לא לומדים באינטרנט אבל מכונת קפה טובה במידה ואתה יודע מה אתה רוצה אפשר לקנות באינטרנט

      כל המותגים הידועים מקיימים סדנאות קפה פרטיות ששם מלמדים אותך הכנת קפה טובה

      מי שבאמת מבין בקפה וחסר בכסף (כמו שאמת בגלל המיתון) - ילך לפאב/בר/בית קפה/מסעדה/אתר יד שנייה - וייקנה מכונת קפה איטלקית מכנית ישנה מיד שנייה ויכין קפה כמו שצריך ובכיף

      לפי מה שאני רואה כותב הכתבה ואלו שנעזר בהם באו פה בכדי לתת אחלה שירות לחובבי הקפה המתחילים ולא בשביל מכור את המותג שלהם ועובדה שהם לא דיברו על קניית הקפה שלהם בשקיות וואקום וחבל מה שמביא אותי ל

      כל מותג קפה טוב וידוע בארץ מוכר את התערובות שלו בשקיות של קילו בוואקום והמחירים בהתאם לאיכות התערובת כשהזולות שבינהן לא רעות בכלל

      בוקר עכשיו וצריך לזוז ואין זמן להגיב על כל הגיבובים שכתבת אז שיהיה לך יום יפה ולסיום רק מאיפה הבאת את הידיעה ששתיית קפה בריאה ????

  • 1.

    Nespresso

    Me, 02/03/09 23:51

    What else ?