• 7.

    מבשלת מסירקיס אבל באופן בריא

    דריה, 16/10/12 04:37

    למדתי לבשל עם ספריה לפני כשלושים שנה. כיום , מחליפה כל מתכון לקמח מלא ובקישים, מחליפה את המרגרינה לשמם. זה אפשרי ובריא יותר. גם במתוקים, אופה רק מה שאפשר להמיר בדבש וסילאן וקמח מלא ותתפלאו אבל יוצא מוצלח.

  • 6.

    מסחטת הכסף עובדת (ל''ת)

    מסחטת הכסף עובדת, 14/10/12 12:23

  • 5.

    צריכת סוכרים גורמת לייצור אנסולין ועם הזמן להתנגדות לאינסולין

    את לא מעודכנת, 14/10/12 08:56

    ''היום למשל יודעים שאם ילדים אוכלים ממתקים ושוקולדים, הסוכר בדם גורם להם להיפראקטיביות.''

    התנגדות לאינסולין מובילה למחלות שונות ובניהן הסיכוי לפתח סכרת סוג 2

  • 4.

    Ruth Sirkis

    The best, 14/10/12 05:03

    The best cook books are from her , and I have more than 50 in Hebrew and in English

  • 3.

    רות סירקיס הטובה מכולם! הודות לה אני יודעת לבשל! (ל''ת)

    yael, 13/10/12 21:43

  • 2.

    רות סירקיס הטובה מכולם! הודות לה אני יודעת לבשל! (ל''ת)

    yael, 13/10/12 21:42

  • 1.

    תמי,אל תשכחי מי לימד אותך איך מכינים

    יובל, 13/10/12 14:31

    לחמניה עם ביצה קשה ועגבניה.זה היה בבה''ד 15 לפני 32 שנה....אם שכחת את המתכון אני מוכן לתת לך אותו שוב.