• 3.

    ומה עם רמות הסוכר העצומות שיש באבטיח? (ל''ת)

    מירקי, 29/07/12 22:29

    • דווקא לא נורא - סוכר מפירות מתפרק לאט

      מירב, 28/08/12 09:51

      חשוב להסתכל על קצב הפירוק (אינדקס גליקמי), רוב חולי הסכרת היו יכולים לאכול פירות בלי הגבלה, אם היו מקפידים לאכול בארוחות ובשאר הזמן רק מזון מלא ובריא. אבל בגלל שהם אוכלים פסטה לחם ותפוח אדמה ועוד ערימת שטויות שהדאטיקניות רושמות בתפריט, הם על סוכר גבוה על הזמן ומוגבלים בפירות.

  • 2.

    ואף מילה על כמויות הסוכר שהוא מכיל? (ל''ת)

    מה לא עושים בשביל כסף?, 16/07/12 20:19

  • 1.

    אפשר לזלול אותו בלי חשבון???

    אחת העם, 16/07/12 16:55

    הלו? מישהו כאן נפל על הראש?
    כ''כ הרבה סוכר, ואת טוענת שאפשר לאכול בלי חשבון?
    שלא נדע מאחת כמוך...

    • זה נכון שיש בו בערך 15% סוכר

      אורן, 17/07/12 04:09

      אבל זה סוכר פירות, רוב תכולת האבטיח היא מים, והסוכר הזה מתפרק בגוף הרבה יותר מהר מסוכר מעובד. ברור שלא צריך להפריז, אבל לא הייתי דואג יותר מדי, כי אנשים בדרך כלל לא אוכלים אבטיח כל יום.