• 5.

    אם הלחם לאפות אוגות ולשמור הנה המרשם

    דרומי, 01/04/12 22:36

    לפורר את הלחם להרטיב אותו עם חלב להוסיף כוס סוכר ויניל צמוקים ולאפות בתבנית למשך 30 דקות ולבדוק אם מזלג אם אפויה.לשמור אותה במקום קריר עתופה בניר אפיה.

  • 4.

    ישנה עוד אופציה חינוכית

    רפול, 01/04/12 13:12

    ישנן אגורות צדקה שאוספות מוצרי חמץ ותערובות חמץ וכל סוגי המאכל שמתכוונים לזרוק או לשרוף ומבצעות מכירת חמץ ולאחר מכן נותנות זאת למשפחות נזקקות

  • 3.

    מה זה השטויות האלה?!

    שמיינה, 01/04/12 13:05

    מי עוד מתעסק בקשקושים של שאריות חמץ? מסכימה עם 1 ו-2, תתחילו לעסוק בעיקר ולא בטפל, ואם אתם באמת רוצים לתרום, לתת למישהו חמץ שאתם גם ככה זורקים זה לא ממש תרומה, ולא ממש לימוד ילדים לדאוג לזולת. זה פשוט פתרון נוח. תרומה היא יפה וערכית כשעושים אותה גם כשלא צריך להפטר ממשהו, וגם כשאין איזה חג. תמיד יש נזקקים. מספיק עם הבולשיט, מי מבעיר חמץ, באמת, אין לכם דברים יותר טובים להתעסק איתם? בני ישראל אכלו מצות כי פשוט לא היה להם זמן לאפות לחם, איך זה הפך למשהו כל כך קיצוני כמו איסור לאכול ביסלי?

  • 2.

    חמץ ?? אין דבר כזה, לחם אוכלים כל השנה, ומי שלא אז שיאכל עוגות

    EXTRA-שמאל, 01/04/12 09:22

    סרבן של אכילת דיקטים בשל אמונות טפלות.

    • אקסטרא הגיון

      אין שום קשר, 01/04/12 12:21

      גם אני לא מאמינה ואוכלת לחם בפסח אבל בתגובה שלך אתה סתם טרול שמחפש שיאכילו אותו.
      חג שמח ומלא במצות שיעשו לך עצירות! :)

  • 1.

    תתחילו לחנך לערכים ולא לרשימת איסורים סביב אוכל (ל''ת)

    היהדות הערכית נעלמת, 01/04/12 08:43