• 9.

    סתם שתדעו

    עירית, 28/04/11 21:40

    הטבעוף הזה שהזכרתם ממש משדרג מתכוני עוף! הטעם הרבה יותר עשיר לדעתי

  • 8.

    הבן שלי ממש יאהב את המתכון הזה

    אילן, 28/04/11 21:38

    ב-ו-ו-ד-א-ו-ת

  • 7.

    נראה מתכון מעולה

    קרן, 28/04/11 21:29

    יש מצב אמיתי שאנסה אותו בשבת...

  • 6.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 28/04/11 16:03

  • 5.

    מה שהיא עושה נוגד את כל כללי ההקפצה הכי בסיסיים

    ככה לא מבשלים, 28/04/11 15:16

    אין ספק שיש לזה טעם בהתאם

    • נתחי עוף עם סילאן ואטריות אורז

      שוקי, 28/04/11 18:57

      אז איך מבשלים הרי אתם המומחים אז תספרו לנו

      • ביקשת קיבלת

        ככה לא מבשלים 2, 30/04/11 19:03

        1. לערבב את האיטריות עם שמן שוםשום אחרי הבישול כדי שלא יהיה דביקות ומגעילות (שמתם לב לעריכה?)
        2. את כל הירקות לחתוך מראש- כשחותכים בזמן שהמוקפץ במחבת גברים יכולים להישרף שם
        3. להסביר כמה זמן בדיוק לבשל את האיטריות
        4. את הסילאן והסויה להוסיף לפני האיטריות- אחרת צריך לעבוד קשה בשביל לערבב הכל בצורה אחידה
        5. גזר הירק הכי קשה, צריך להיכנס ראשון
        6. אם הבצל אורגני והשום, עדיין צריך לקלף אותם (במתכון)

  • 4.

    גם סבג מכרה את נשמתה לטבע עוף (ל''ת)

    מותג שמתחזה למגדלי עופות הומאנים ואורגניים, 28/04/11 12:36

    • עוף מצויין ובטח יותר בריא מעוף רגיל

      שושי, 28/04/11 14:51

      על סמך מה אתה כותב את מה שאתה כותב? נראה לך שאין פיקוח על הדברים האלה.

  • 3.

    טבעוף- איפה קונים? (ל''ת)

    יאנה, 28/04/11 11:07

    • כמעט בכל סופר יש טבעוף (ל''ת)

      ריקי, 28/04/11 14:37

  • 2.

    אם בענייני בריאות...

    יפית, 28/04/11 10:59

    לא מדובר פה על חשיבות סוג העוף בו משתמשים!!!!
    לא כל עוף טוב ובריא, ממש לא!!!

  • 1.

    תקפידו לבשל עם עוף בריא וטבעי

    רננה, 28/04/11 10:55

    עוף ללא תרופות והורמונים כמו העוף של טבע עוף ישדרג לכם את הבישול ויעלה אותו בכמה רמות גם מבחינה בריאותית וגם בטעם...

    • טבע

      חנה, 06/07/11 11:17

      הדבר היחיד שהוא טבע עוף (אורגני) זה הכיתוב על האריזה. אין בארץ אוכל אורגני, למעט, אלה שמגדלים בחצר ביתם את מה שהם אוכלים.אפשר בקלות לעבוד על אנשים שקונים בסופר אבל, לא על מי שגידל עופות או פרות. ההבדל הבולט בין בשר עוף שגדל בטבע לבין עוף הקנוי בסופר, הוא הצבע. בשר עוף שגדל בטבע צבע בשרו חום כהה -ולא בהיר עד כדי לבן. שלא לדבר על הטעם - אין לו טעם, ואם כבר יש טעם - אז הוא מגעיל.