• 14.

    מישהו ניסה? (ל''ת)

    סקרנית, 14/11/10 15:22

  • 13.

    איפה הקמח? משיהו פישל כאן!! וזו לא בבקה!! (ל''ת)

    אופה מקצועית, 13/11/10 23:27

  • 12.

    רק התמונה יפה,כל השאר חחחח

    אלי, 13/11/10 12:08

    אף פעם לא יתנו לכם מתכון אמיתי בעיתונים ולא באינטרנט...זה רק לעצמם לשפים עצמם.אל תאמינו לאף מילה שלהם

    • זו ההערה הכי מציאותית. שף לא מחלק סודות. (ל''ת)

      נכון, 14/11/10 06:39

  • 11.

    מה עם החלבונים מתי לערבב אותם ואם בכלל (ל''ת)

    דבי, 13/11/10 08:19

  • 10.

    בבקה בלי שמרים היא לא בבקה. סתם עוגה בחושה בתוך תבנית בבקה. (ל''ת)

    קונדיטור, 13/11/10 01:32

  • 9.

    יש לי מתכון מצוין לבבקה מכבד עוף וביצה קשה.

    נרי, קולי, 12/11/10 22:54

    ואצל חמותי המרוקאית מגישים הררים של בבקה במרק בבקה פיקנטי.

    מי שמעוניין יכול לקבל פרטים בכתובת:
    babka (at) babka.babka

  • 8.

    ומה עם החלבונים?שכחת אותם? (ל''ת)

    דבי, 12/11/10 16:57

  • 7.

    זאת לא בבקה! זה משהו אחר! (ל''ת)

    עדי, 12/11/10 15:46

  • 6.

    קמח

    רונית, 12/11/10 14:53

    50 גרם קמח??????או 150 גרם???

  • 5.

    כמה הערות

    ג. תל אביב, 12/11/10 13:50

    1.איך החלטתם לקרוא לעוגה הזאת בבקה? הרי ידוע שבבקה היא עוגת שמרים, וזו עוגה בחושה.
    2. אני מכירה את השימוש בשקדים טחונים כתחליף לקמח אבל כל הקמח? אפילו לא כמה כפות של קמח תופח שיתן לכל העסק מרקם של... עוגה? ככלל אני לא בדיוק רואה איך המתכון הזה יכול להצליח בלי קמח ובלי חמרי תפיחה.
    3. אבל בכל זאת בבקה נטולת גלוטן + כשרה לפסח זה גם סוג של סטארטאפ

    • יותר מכך, זו בבקה נטולת בבקה :)

      נון, 12/11/10 22:49

      דהיינו סטארטאפ נטול סטרטר.

  • 4.

    למה רק שמונה ביצים???????? (ל''ת)

    yael, 12/11/10 13:43

  • 3.

    another babka? (ל''ת)

    ah, 12/11/10 13:02

  • 2.

    סקרנית

    אין קמח?, 12/11/10 11:39

    קמח?

    • מה, ואין שמרים? בבקה בלי שמרים וקמח??? (ל''ת)

      תמהווית, 12/11/10 20:31

  • 1.

    ממממממממממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 12/11/10 09:48