• 4.

    וכמו תמיד שוכחים את כל אלו שלא צורכים סוכר. בעבורם לא משווקים מאום.

    Igaaly , 22/04/12 19:56

    הרשתות מלאות גלידות רגילות ומעט דלות שומן. גלידות עם הסמל של איל (אגודה ישראלית לסכרת) אני לא מוצא במקררים.

    חבל מאד.

  • 3.

    צ'מעו לי לכו רק על בן אנד ג'ריס,תענוג בכול ביסון !! (ל''ת)

    צחי, 18/04/12 05:53

  • 2.

    1 צודק נסטלה זה רמאות, הגוי שלהם זה שומן צמחי נטו! עאלק איכותית

    מאיר, 17/04/12 22:34

    בדיחה גמורה, אפילו קרמיסימו שגם לא חסר לה בשומן צמחי משדרת יותר טבעיות וטען אמיתי מאשר ערימת כימיקאלים יקרה להחריד .
    כאילו אנחנו אזרחים סוג ג,
    כאילו שכחו שיש בכל מטר ורבע גלידריה בערך . שעם ישראל כבר התבגר מגלידות זבל ועבר לגלידות איכותיות (חוץ מהחרדים שימשיכו לבלוע כימיקאלים עם פלדמן, ריאו, אלסקה ושאר הגועל נפש )

  • 1.

    נסטלה זו גלידה סינטטית! מישהו מרגיש שם איכות?

    ברון, 17/04/12 19:21

    איך אפשר לקרוא לדבר הזה גלידה?
    אפילו כאשר שמים כמה כדורים מרגישים כמה סינטטי המרקם.

    לכתוב שזה מעולה זו פשוט בושה.
    פשוט לא אאמין לכם יותר.

    • הג'ויה קוקוס דווקא בסדר גמור

      משה, 17/04/12 21:34

      אמנם קצת יקרה מדי, בכל זאת, בן אנד ג'ריס עדיפה. חבל שאין להם טעם קוקוס.

      • הג'ויה קוקוס באמת עילאי (ל''ת)

        ליהיא, 20/04/12 17:54