• 15.

    אפשר לקרוא לכל דבר פילה וככה להעלות לו את המחיר...

    אחד שמבין, 15/07/11 16:41

    יש לי רעיון -
    פילה קוטג'
    פילה עגבניה
    פילה ביצה
    פילה חומוס

    וככה אפשר למכור בהרבה יוצר כסף מאשר היום.

  • 14.

    זה נכון. פילה יש רק בבקר

    שף, 14/07/11 14:16

    תקראו בויקיפידיה או תשאלו איש מקצוע. רוב האנשים שמגיבים פה לא מסתמכים על שום דבר מקצועי וזה פאתטי.

  • 13.

    מה זה המחיר הזה? זה פילה יהלומים??????????? (ל''ת)

    אייל, 13/07/11 11:30

  • 12.

    חזה הודו

    חיים, 13/07/11 11:30

    ק''ג חזה הודו עולה 12 ש''ח (שוק התקווה)
    מדובר בבשר נחות - סיבי - אך ללא שומן
    מוצר לא מומלץ - בייחוד בגלל המחיר הפנטסטי 80 ש''ח לקלוגרם
    פי 1000 מהמחיר בשוק.

  • 11.

    פילה זה נתח ללא עצמות. איך תסבירי פילה של דג?

    מקס, 13/07/11 10:40

    אינני יודע מה מקור המלה. אבל לפחות בארץ משתמשים במלה זו כדי לתאר נתח ללא עצמות בכל מה שאינו קשור לבקר. אגב, גם לטלה, לעז, ולאייל יש פילה.

  • 10.

    39 שקל, לא הגזימו בכלל כולה חצי קילו חזה עוף! מה נסגר עם המחירים האלה (ל''ת)

    איתי, 13/07/11 09:03

  • 9.

    לא להאמין שאנשים צורכים את הזבל המעובד הזה

    חמצמץ, 13/07/11 08:55

    קנו חזה עוף או הודו שימו במחבת עם קצת שמן פפריקה פלפל שחור ומלח וזהו......

  • 8.

    80 ש''ח לקילו חזה הודו... פילה עאלק. פראיירים לא מתים. (ל''ת)

    יוני, 13/07/11 07:54

  • 7.

    פילה זה לא רק חלק מסויים בבקר

    פיל פילון, 13/07/11 07:34

    המילה פילה הינה מושג קולינרי המתאר חלק של כל בשר שהוא - בקר,עוף דגים וכו ללא עצמות.

    המילה אמנם הושאלה מאותו חלק, אבל להגיד שאין דבר כזה פילה עוף זו שטות מוחלטת.

  • 6.

    80 שקל לקילו??? באמת?

    תום, 13/07/11 00:37

    מצד שני, גם באריזת שניצלים של 700 גרם, יש פחות מ350 גרם עוף...

  • 5.

    לא מדוייק,החלק של החזה שנפרד ממנו ויש בו גיד שעובר לכל האורך נקרא גם

    דור, 13/07/11 00:27

    פילה

  • 4.

    והמחיר ''קפץ''

    נננננננננננננננננ, 12/07/11 22:17

    האריזה הקודמת עלתה כ 45 ש''ח והמחיר הנוכחי גבוה בהרבה.

  • 3.

    78 שקל לקילו הודו - מחיר מהתחת (ל''ת)

    דר' ג'קי, 12/07/11 22:01

  • 2.

    על פילה דג ופילה עוף

    אורן, 12/07/11 19:07

    מקובל לכנות נתחי עוף או דג נקיים מעור ועצמות ''פילה'' - מפולטים. כדאי לבדוק לפני שכותבים.

  • 1.

    מחיר שערורייתי:

    טורף בעלי כנף, 12/07/11 18:46

    78 ש''ח לקילו בשר הודו?
    מישהו השתגע?
    ולחשוב שהתרגזנו על מחיר הקוטג'!