לכל מי שמגיע לאילת.במקום שנקרא מרכז מור שוכנת הגלידה הכי טובה בארץ.חבר שלי,אילתי ותיק גילה לי,ואני ,תלאביבי אנין טעם זילזלתי.טעמתי והתמכרתי.מקום קטן ושכונתי עם טעם גן עדן.הבן אדם מייצר את הגלידה בעצמו והטעם מדהים.קוראים לו פינילק,חוץ מזה שהבן אדם נראה בדיוק כמו קרוקודיל דנדי ולא פחות גנוב.
רק כ-10% מהגלידות בארץ, שמיוצרות ע''י גלדריות קטנות, עשויות טרי כל יום ומחומרים איכותים (והמחיר בהתאם), כל שאר הגלידות (שטראוס, פלדמן, האגנדאס וכו') מלאות בחומרים שישמור אותנו האלהים מהם (אחרת הם לא יחזיקו מעמד במקררים).
אין על גלידות נסטלה,מס' 1 בארץ
הגלידה הכי טעימה עם מגוון מוצרים חדשניים
מציע לכולם שיטעמו את גלידת ג'ויה החדשה
לחברת נסטלה אני פונה אליהם שייצרו גלידה
משפחתית 5 טעמים וגלידה קוביות בדומה
לבוגי.