• 14.

    פתאטי עד מאוד! רואים שהם צעירים ונחפזים...הנפקה? מצחיק!

    ddddd, 29/11/10 19:24

    כולה עסק קטן וכבר רוצים לדגדג את השמיים.
    הבעיה הכללית של הישראלים, שבמקום להנות מהצלחה מקומית נאה , עם פרנסה יפה, הם מיד פוזלים למרחק ולגובה ובמהלכי ענק בלתי פרופורציונלים עשוים להרוס במחי יד, עסק מצליח.
    תפסת מרובה לא תפסת...

  • 13.

    הביצים של אדון בנדיקט

    דנית, 28/11/10 17:24

    אכלתי אגס בנדיקט בהמון מקומות בעולם (מכורה לתרכובת של ביצים זולגות, עם רוטב חמצמץ ותוספת של הבייקון על טוסט או בריוש...) והמנה כאן היא ללא ספק המנצחת. השרות חביב ולא מציק והאווירה רגועה. אפילו העמידה בתור לא נוראית. רק חיפוש החניה המתיש לפעמים פוגם בהנאה הצרופה... אני אקנה את המניות ללא ספק.

  • 12.

    כל הכבוד, מכורה לבנדיקט

    יפית, 28/11/10 11:44

    יישר כח עלו והצליחו

  • 11.

    בהצלחה, אוהב אנשים עם חלומות גדולים:)

    מבסוטון, 28/11/10 11:33

    ולא אני לא עוד אחד מתל אביב.
    אולי יצא לי לאכול של פעם אחת..
    אבל זה נראה טוב ועובד טוב.

  • 10.

    הנפקה ?! חיים בסרט

    כלכליסט, 28/11/10 08:17

    הנפקה ?! באיזה סרט הם חיים !

    ביום שהם ינפיקו אני אדע לצאת מהר מהבורסה שכן אחד הסימנים של מפולת הוא שכל אחד שרק רוצה - רץ ומנפיק והציבור נענה לו.

    ולידיעתם - זה שבת''א פראיירים מוכנים לשלם 60-80 ואף צפונה מכך לארוחת בוקר, לא אומר שהם יצליחו להפוך את ניו יורק על פיה. בארה''ב ארוחת בוקר כזאת לא עולה יותר מ5 דולר ! (יש הרבה דברים יקרים שם, אבל אוכל מאז ומעולם היה ויישאר שם זול ).

    בסה''כ עוד מסעדה שכל קיבוצניק\\מושבניק שעובר לת''א מרגיש שהוא חייב לנסות פעם אחת... כל השאר תיירים מראשל''צ\\רמה''ש (ולכן אגב אולי שיפתחום שם סניפים, או לחילופין איפה שהתיירים האלו מסתובבים - מתחם התחנה)

    • כמה מרירות בבן אדם אחד (ל''ת)

      אורי, 28/11/10 11:31

    • מסכים. מסעדנות בשנים האחרונות=בועה.

      זביק, 28/11/10 16:47

      אין צורך אמיתי בכזו כמות של מסעדות ״איכות״ וברים בתל אביב. העסק יקרוס בזכות כתבות מהסוג של הכתבה הזו שיגרמו לאנשים להבין כמה קל להצליח בעסק הזה היום ויגרמו לעוד ועוד תחרות. 

    • Live in NYC, Toronto, and Montrealfor 9 years- $5???

      O.G., 01/12/10 05:15

      are you joking? man, you're so bitter its pathetic. I've eaten in tons of resto's all over North America, here, there everywhere, and hands down Benedicts is one of the best overall experiences. And no, i am not paid for this. I just loath bitter ppl like you...
      Good luck to them!

  • 9.

    מה עם הויקי כריסטינה

    תל אביבית, 28/11/10 07:57

    למה לא מדברים על ההמתנה שם?

  • 8.

    עדיף שישקיעו במסעדות הקיימות - יש התדרדרות ברמה לאורך השנים. סלסילת

    המאפים, למשל., 28/11/10 06:30

    כרגיל, השתן עולה לראש - במקום להשקיע ולהמשיך לשפר את מה שיש להם, הם רצים להקים ''אימפריה''.

    חכם לומד מנסיון של אחרים....

  • 7.

    Yummy (ל''ת)

    Adi, 28/11/10 05:31

  • 6.

    שיהיה בהצלחה

    אחד, 28/11/10 01:40

    גיוון קולינרי הוא תמיד טוב, במיוחד כשאתם מביאים מאכלים שלא נפוצים בארץ כמו בייקון וכדומה.

  • 5.

    אלופים! (ל''ת)

    יוסי, 28/11/10 00:43

  • 4.

    כל הכבוד תותחים, תמשיכו ככה יישר כח! (ל''ת)

    אורית, 28/11/10 00:30

  • 3.

    הלוואי ויפתחו מסעדת בנדיקט בבאר שבע

    סטודנטית ב''ש, 27/11/10 23:51

    חלום של הסטודנטים

  • 2.

    לאט לאט, הגזמתם. עדיין לא אימפרייה בסה''כ 6 מקומות על 4 שותפים

    הגלשן, 27/11/10 23:24

    גם המותג לא אחיד. נראה לי שארבעה גאונים מושכים לארבעה כיוונים שונים שזה משהוא לא חכם.

  • 1.

    כל הכבוד אני אוהב לראות אנשים אחרים שמצליחים מכלום רק שיצליחו

    א, 27/11/10 23:24

    והכי חשוב בלי עיניים גדולות שלא יכנסו להרתפקאות מיותרות עדים לחיות ברמה בינונית גבוהה מאשר לאבד הכל במכה