לא חסר להם ,,ולא נעלים..יש בעיה עם אספקת אבקת החלב,הכשרה,שמביאים מחו''ל ומערבבים אותה עם החלב של תוצרת הטרץ,,אבל תגידו לי הרי הם שמים כימקלים בחלב שהוא כבר לא חלבלמה אתם שואלים??
את השמנת שבחלב הוציאו..?? את החלב חיממו כדי להוציא את החיידקים??והוציאו את השומן כדי לעשות גבינות קוטג ורגילות??אז זה בסך הכל מים בצבע לבן..אולי נישאר איזה זיק של שומן..אבל לזה הם מוסיפים את כל האבקות בטעמים שונים מחו''ל...והם עושים את זה גרוע!!גבינת פרמז'ן מאיטליה היא בתוך מערה..מערה..ולא במקרר !!!הראו את זה בערוץ נשיונל גיאוגרפיק..מתחת להר באיטליה במחוז פרגמן יש מערכה באורך של 3 קמ וכל גבינה מסומנת בתאריך..והבחור נועץ בה מין צחט מיוחדת כדי לראות אם להפוך אותה לצד השני..ופה זה אינסטנט....ובגלל זה הטעם...