עדיף לקנות ק''ג חזה עוף פרוס בסופר, להכין מראש שניצלים להכניס לקופסה שומרת טריות במקרר ולהכין לילד כל פעם בשלוף במיקרו או בתנור, וככה גם מקבלים מוצר זול וגם לא יקר.
מההיבט הצרכני: 38 ש''ח לכמה משקל? 2 ק''ג? 200 גרם? ככה זה במדור כלכלה? רק המחיר?
ממש לא מתאים לאתר כמו NRG.
דבר שני: גם ככה אפילו בשר טרי שאנחנו אוכלים רווי כימיקלים והורמונים מחיות שגודלו בתת-תנאים (ולצערי אני לא צמחוני).
בשר תעשייתי עוד יותר מזעזע באיכותו מבשר טרי.
תבשלו לכם ולמשפחתכם אוכל בריא!
נטגן במחבת וניתן רעל לילדינו.
מעט בשר עוף (מעובד), הרבה פירורי לחם, שיספגו הרבה שמן בטיגון.
המשמעות הרבה קלוריות ומעט מאוד ערך תזונתי מהעוף. צריכת שומן גבוהה, תמורת מעט חלבון (''דק דק'')
ומי יודע מה באמצע השניצל, בקיצור, תזהרו.
שניצל צריך להכין בבית לבד מחתיכת חזה עוף אמיתית- אז זה מזין (שוב - השמן זה לא משהו)