• 9.

    אני מכין בבית חומוס אורגני וזה יוצא מדהים

    שועלי, 23/06/11 03:50

    צריך לקרוא לא מעט בשיבל להבין (סיר לחץ או סודה לשתייה ,עדיף סיר לחץ,להשתמש במלח לימון במקום לימון חי ככה מקבלים טעם של חומוסיה)

    אבל בסוףףףףףףףף בסוף זה יוצא מעדן ,אם רוצח חומוס במרקם עדין מקלפים את הקליפה אחרי הבישול (אפשר להשתמש במגדרת חשמלית בשביל זה לעשירית המזמן) יש פורום באינטרנט על מיליון טיפים

  • 8.

    תעשו חומוס בבית . למה לכם את רעלי התעשיה ? (ל''ת)

    ALOS , 14/06/09 19:42

  • 7.

    למה תמיד יש חומר משמר בחומוס ??

    אחד, 12/06/09 13:14

    אם אפשר לייצר את רוב מוצרי החלב ללא חומר משמר עם חיי מדף סבירים,אז חייבת להיות דרך לייצר חומוס מפוסטר בלי חומר משמר,גם אם במיכלים קטנים (כמו רביעיית יוגורטים)

    • דר. שקשוקה חשב כמוך לגבי שקשוקה וביסס על זה את התיזה שלו (ל''ת)

      מיקי, 14/06/09 11:36

  • 6.

    הגיע הזמן !! (ל''ת)

    אא, 11/06/09 09:29

  • 5.

    אוסם מפשלת גם במחירי הפסטה שלה

    יחי, 11/06/09 09:06

    הם העלו את המחירים באופן שערורייתי, אני עברתי מיידית לפסטה של מותגי הרשתות הגדולות והרשת הרביעית.
    זה לא פחות טעים אך זול לי ב 25%.
    עכשיו אני ממתין ליבואן שיביא מטרנה - מזון תינוקות, זול יותר ואיכותי יותר (נידו לדוגמא) כדי שאעביר את התנוקת שלי לזה כי הם מפשלים גם במחירי המטרנה.
    העלו את המחיר, הקטינו את האריזות (ב 50 ג')
    וחוגגים עלינו.
    עונש צרכני למזלזלים בצרכן!!

  • 4.

    אני עברתי לאחלה בגלל שזה 16% שומן (הרבה) במקום 30 בצבר (המון)

    יניב, 11/06/09 09:04

    צבר מועדף עלי בגלל הטעם אך לאחר הפרסומים התחלתי להרגיש הסתיידות עורקים באיזור הגרון בגלל אחוזי השומן השערורייתיים.
    עברתי, בצער, לאחלה, ששנים לא אהבתי אותם בגלל הפרסומות המטומטמות, הטעם הסינטטי.
    גם הם, אגב, לא שיא הבריאות, ולכן התחלתי לקנות גרגירי חומוס קפואים, להפשיר, לטחון, להוסיף טחינה אסלית, שום, מלח ולהינות מהחיים.
    עד שהם לא ילמדו לכבד את הבריאות שלנו - אני רק טבעי!

  • 3.

    שומן צמחי=מרגרינה

    ליאורה, 11/06/09 08:59

    בחומוס הקנוי יש מרגרינה, הם כותבים שומן צמחי, הזהרו

  • 2.

    עדיין לא הבנתי למה שמן בחומוס?

    ניר, 11/06/09 08:38

    כל אחד מוסיף בבית כמה שהוא רוצה.

  • 1.

    לשנות את החוק כך שיצטרכו לקרוא לזה ''ממרח חומוס''!!

    אורי, 11/06/09 08:25

    לחומוס יש יחסי ציבור טובים והוא נחשב מאכל בריא,הבעיה שאנשים רבים לא מבינים שמדובר רק על חומוס אמיתי,כזה שמכינים בבית או במסעדות שמתמחות בכך

    לקרוא למוצרים שמצוינים בכתבה ''חומוס'' זה פשוט אחיזת עיניים,יש מוצרי ''חומוס'' שמכילים למעלה מ 30 אחוזי שומן!!!

    ,צריך לחוקק חוק שיכריח את היצרנים לקרוא לז ה ''ממרח חומוס''