נורא פשוט להכין חומוס בבית - גם זול, גם פשוט ובריא וגם טעים רצח!
קחו קופסת שימורים של גרגירי חומוס (אין חומר משמר), שיפכו למעבד מזון, להוסיף כמה כפות של שמן זית, מיץ לימון (לעצלנים: אפשר גם מיץ לימון משומר), כפית מלח וטחינה גולמית. אפשר להוסיף גם פטרוזיליה ושום. טוחנים הכל ובודקים:
יצא דליל מדי? להוסיף טחינה גולמית.
יצא סמיך מדי? להוסיף מים.
יצא מלוח מדי? להוסיף מיץ לימון.
יצא תפל מדי? להוסיף מלח או שום.
יצא טעים? יאללה סולחה! לשפוך לקופסא, לשטוף בחמש דקות את מעבד המזון. החומוס מחזיק מעמד עד שבוע. אבל יזללו אותו הרבה לפני. תענוג!
הגב לתגובה זו