• 7.

    נסו את הסורבה של אנג'לו, חבל על הזמן!

    דורון, 03/07/06 22:49

    אין תחרות, מי שאוהב סורבטים שווה להשקיע.
    כמו באיטליה!

    הגב לתגובה זו

  • 6.

    פלדמן האלופה

    אנין טעם, 29/06/06 09:46

    לאחרונה יש שחקן חדש ברשתות השווק
    הגלידה שלהם הכי הכי שיש בשוק
    תנסו את הטירמיסו !!!

    הגב לתגובה זו

  • 5.

    תקנו מה שתרצו

    ספי, 28/06/06 21:16

    אבל אני מציע להתרחק מ''גלידה בשומן צמחי'' ולאכול גלידות שמנת אמיתיות.

    תבדקו טוב טוב את רשימת הרכיבים על האריזה, אני כמעט חטפתי נוק אאוט.

    הגב לתגובה זו

  • 4.

    רק לא קרמיסימו 2%! כי נמאס מג. יפית! (ל''ת)

    יפית גולדברג, 28/06/06 16:50

    הגב לתגובה זו

  • 3.

    פלדמן 0%, ללא סוכר זה כדאי!

    בדיאטה תמידית, 28/06/06 16:15

    בטעמי ריבת חלב, בננה-קפוצי'נו ועוד... ממליץ בחום 60 קלוריות ל-100 גרם

    הגב לתגובה זו

  • 2.

    יש גם חברה חדשה שמיובאת לישראל

    גיא, 28/06/06 14:13

    ''שרונ'ס סורבה'' - גלידות סורבה אמריקניות. לפי הכתוב על האריזה,יש הרבה מאוד טעמים שגם לא מיובאים לארץ,ולפי מה שאני ראיתי עד כה הטעמים שמיובאים ארצה הם:
    לימון-סורבה מעולה,חמוץ יותר מגלידות הלימון הרגילות ולכן הרבה יותר טוב.
    פטל - שוב,יותר חמוץ מהרגיל,אבל זה היתרון שלהם. גלידה מעולה,אבל הבעיה היא שלא תמיד הגלידה אותו דבר. לפעמים הגלידה שנקנית נראית כמו רק ה''עור'' של הפטל,בלי המיץ. מאכזב מאוד לקנות גלידה ב20-25 שקלים ולגלות שכל האריזה לא טובה,ולא במקרה חד פעמי.
    מנגו-אחד הטעמים הכי טובים שלהם.
    פסיפלורה-כמו כל גלידה פסיפלורה אחרת שטעמתם.
    קוקוס-מעולה.

    שווה לבדוק.

    הגב לתגובה זו

  • 1.

    גלידה טובה!!!!

    serge, 28/06/06 12:48

    אחרי שטעמתי אצל חברים,גלדה תוצרת- פלדמן-
    מוצר שאף לא פעם אחת,הכנסתי אלי הביתה,טעמתי ונפגעתי!!!
    מזה שבועיים,אני מחפש רק ''פלדמן''
    נסו ותשתכנעו!!!!

    הגב לתגובה זו