תפסיקו להתעצל,
להכין מרק טרי ,טעים, ובריא,
זה קלי קלות, והמון הנאה.
ואל תשתמשו באבקת מרק לתיבול המרק הביתי.
יש מספיק עשבי תיבול טריים שאפשר להשתמש בהם בתוספת פלפל ומלח.
להרתיח את העופות, לשפוך את המים ולשטוף את העופות (נפטרים משומן מיותר).
מרתיחים מים, שמים את העופות, והגזר לאחר מכן דלעת ותפו''א, מתבלים (לפי הטעם), קישואים ולבסוף את הירק.
חצי שעת עבודה ל-4 מנות בריאות, טעימות ובעלות ריח נפלא.
רעיון נחמד אבל מאוד פשטני וגורם ל''כיבוס העוף''
למתכון אמיתי אין כאן מקום (ולי זמן), אבל בוודאי שהוא כולל כלים מתאימים סידור הירקות בשכבות ובישול איטי על אש נמוכה מאוד למיצוי מושלם של הטעמים והוויטמינים